Mario Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 - Nick-ul tau in joc: White - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: sn00py94 - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Limbaj - Dovada (screenshot): Click .
filtzeR Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 - Nick-ul tau in joc: White - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: sn00py94 - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Limbaj - Dovada (screenshot): Click . Nu primeste blacklist.
RandOm Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 - Nick-ul tau in joc: RandOm - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: MureAlex - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: ajuta rivalii la war - Dovada (screenshot):
filtzeR Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 - Nick-ul tau in joc: RandOm - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: MureAlex - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: ajuta rivalii la war - Dovada (screenshot): Are level 1, poate nu stia cum sta treaba. Nu va fi adaugat pe blacklist.
Mario Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 - Nick-ul tau in joc: White - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Kral3 - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii la kill si ne ataca , i-am spus sa termine ca-i fac black list , dar el a continuat . - Dovada (screenshot): 1 2 3
filtzeR Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 - Nick-ul tau in joc: White - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Kral3 - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii la kill si ne ataca , i-am spus sa termine ca-i fac black list , dar el a continuat . - Dovada (screenshot): 1 2 3 Are level 2, nu il adaugam inca. Trebuia sa-i explici cum sta treaba.
Bogdan Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 - Nick-ul tau in joc: White - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Kral3 - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii la kill si ne ataca , i-am spus sa termine ca-i fac black list , dar el a continuat . - Dovada (screenshot): 1 2 3 Are level 2, nu il adaugam inca. Trebuia sa-i explici cum sta treaba. I-am explicat eu si tot nu a inteles:
Mario Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 - Nick-ul tau in joc: White - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: DeNNiz77 - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: M-a vazut la pariuri si m-a omorat . - Dovada (screenshot): Album . P.S : Are lvl 13 .
filtzeR Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 - Nick-ul tau in joc: White - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: DeNNiz77 - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: M-a vazut la pariuri si m-a omorat . - Dovada (screenshot): Album . P.S : Are lvl 13 . Adaugat.
Flavius95 Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 - Nick-ul tau in joc: FlaviusCR7 - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Andreidef - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Mereu ajuta rivalii si cand vede membrii Grove chiar si singur fiind,intotdeauna ii ataca. - Dovada (screenshot):
filtzeR Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 - Nick-ul tau in joc: FlaviusCR7 - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Andreidef - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Mereu ajuta rivalii si cand vede membrii Grove chiar si singur fiind,intotdeauna ii ataca. - Dovada (screenshot): Adaugat. Am decis sa dau o sansa unor playeri aflati pe black list si care nu ne-au mai creat probleme. Playerii scosi de pe blacklist sunt urmatorii: - fLorrYnuSh - Bulls3ye - ___DodY___ -Keez -Cristi. -Mike40 -Kunio -lucyano -GoTeK -sTyler -oIp
Darklar Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 - Nick-ul tau in joc: Gladiator9 - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: NelsonMondialu - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Am omorat un rival si dupa vine si ma calca incercand sa-l ajute pe Luger , omorandu-ma fara motiv. - Dovada (screenshot):
filtzeR Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 - Nick-ul tau in joc: Gladiator9 - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: NelsonMondialu - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Am omorat un rival si dupa vine si ma calca incercand sa-l ajute pe Luger , omorandu-ma fara motiv. - Dovada (screenshot): Adaugat.
Mario Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 - Nick-ul tau in joc: White - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Outlook - Factiunea din care face parte: Triads - O scurta descriere a situatiei: I-am dat bani sa-mi bage un bilet , a castigat si mi-a dat teapa , totusi e in alianta -_- , am vorbit si cu An00by si a zis sa am incredere cui ii dau ... - Dovada (screenshot):
filtzeR Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 - Nick-ul tau in joc: White - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Outlook - Factiunea din care face parte: Triads - O scurta descriere a situatiei: I-am dat bani sa-mi bage un bilet , a castigat si mi-a dat teapa , totusi e in alianta -_- , am vorbit si cu An00by si a zis sa am incredere cui ii dau ... - Dovada (screenshot): Dovezi ai ? Doar membrii rank 5+ pot pune un player pe blacklist fara dovezi.
FALLEN Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 - Nick-ul tau in joc: The Star - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: @alexandru - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ma bateam cu un sfr(scaramouche), iar el il ajuta - Dovada (screenshot):
Mario Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 - Nick-ul tau in joc: White - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Outlook - Factiunea din care face parte: Triads - O scurta descriere a situatiei: I-am dat bani sa-mi bage un bilet , a castigat si mi-a dat teapa , totusi e in alianta -_- , am vorbit si cu An00by si a zis sa am incredere cui ii dau ... - Dovada (screenshot): Dovezi ai ? Doar membrii rank 5+ pot pune un player pe blacklist fara dovezi. Am revenit cu poze .
filtzeR Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 @alexandru - nu (dovezi neconcludente) Outlook - adaugat
Stephan Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 - Nick-ul tau in joc: Stefan27 - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Ethernul - Factiunea din care face parte: pd - O scurta descriere a situatiei: Ma bateam cu un sfr(scaramouche), INCOMPETENT , aveam w2 vine dupa mn imi zice stop si ma omoara am pierdut si 5k mats din cauza lui .. asta e bataie de joc nu e prima data cand face asta ! - Dovada (screenshot): View post on imgur.com
Bogdan Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 - Nick-ul tau in joc: Calypso - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Fortis si LastHit - Factiunea din care face parte: Civili amandoi - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii. La fortis nu prea se vede bine pentru ca isi luase hit de la Justin ca era langa mine. La LastHit se vede clar. - Dovada (screenshot):
filtzeR Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 - Nick-ul tau in joc: Stefan27 - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Ethernul - Factiunea din care face parte: pd - O scurta descriere a situatiei: Ma bateam cu un sfr(scaramouche), INCOMPETENT , aveam w2 vine dupa mn imi zice stop si ma omoara am pierdut si 5k mats din cauza lui .. asta e bataie de joc nu e prima data cand face asta ! - Dovada (screenshot): View post on imgur.com Dovezi neconcludente. S-a vazut ca ai intrat in jail, dar nu s-a vazut cine te-a omorat. - Nick-ul tau in joc: Calypso - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Fortis si LastHit - Factiunea din care face parte: Civili amandoi - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii. La fortis nu prea se vede bine pentru ca isi luase hit de la Justin ca era langa mine. La LastHit se vede clar. - Dovada (screenshot): Fortis - inca nu LastHit - adaugat
Bogdan Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 - Nick-ul tau in joc: Calypso - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: MaDu - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii. - Dovada (screenshot):
cnawp Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Eram si eu acolo,dadea cu pumnii in mine ca sa poata trage rivalii in mine,ma calca cu masina..