lego_kid Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 In acest topic puteti propune schimbari in regulamentul factiunii Grove Street. Fiecare propunere va fi analizata si veti primi un raspuns.
K1dduletz Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 * La 2 avertismente primiti rank down sau sunteti demisi (in functie de gravitatea situatiei). - Specter - Regulament Membrii notati cu "»" au un avertisment.La 3 avertismente,primeste rank down,respectiv este demis. Ce sa inteleg ? Si care ramane regula ? Eu as propune varianta lui The_Game (#Mircea)
Lunatick Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 M-am gandit sa scoatem din regulament interzicerea Drive-by de pe postul soferului. Ballasi nu au interzis la drive-by si de aceeea nu ezita sa ne omoare calcandu-ne cu masinile...(eu de exemplu azi am pierdut 10k numai din drive-by ballasilor) Astept si parerile vostre...
#Mircea Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Drive By inseamna trasul din masina.Calcatul cu masina se numeste Car Parking,si nu este interzis.V-as ruga ca inainte de a face o propunere sa va consultati cu mine.
Guest Wapo Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 As avea o idee, ce ar putea fi adaugata la Noua Metoda De Testar. Aceea idee consta in ascultarea playerului/ilor ce sunt in timpul testari din regulamentul LinkManiei, pentru a nu face greseli ce pot duce la ban, warn, prison, etc... Aceste pedepse v-or duce la inactivitate si la membri grove street-ului vazuti rau in ochii adminilor si playeriilor.
filtzeR Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 As avea o idee, ce ar putea fi adaugata la Noua Metoda De Testar. Aceea idee consta in ascultarea playerului/ilor ce sunt in timpul testari din regulamentul LinkManiei, pentru a nu face greseli ce pot duce la ban, warn, prison, etc... Aceste pedepse v-or duce la inactivitate si la membri grove street-ului vazuti rau in ochii adminilor si playeriilor. Regulamentul serverului trebuie sa-l stie orice player. Si dupa cum stiti cei care iau ban mai mult de 14 zile sunt demisi. (in cazul gangului nostru).
RaZzzZoR Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Propun sa se scoata rank-ul de la skinuri , e cam aiurea , e mai frumos sa purtam ce skinuri dorim. Daca se poate o sa fiu recunoscator.
Bytza Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Propunere respinsa,e din script nu ai ce-i face si ideea e super buna.