ssmmqq Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 • Nickname: dannnutz • Level: 30 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: UST, NG, Ballas, LF, DNB, FBI • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 4 - UST, DNB, FBI • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: • Link catre cererea de demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408443&st=320#entry6552658 Informatii din viata reala: • Nume: Dan • Varsta: 16 jumatate. • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: Minim 3 ore, in weekend mai mult - 8-12, 21- 23 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Ca sa incerc sa ridic factiunea si sa omor cat mai multi rivali. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
rebeca Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 • Nickname: r3b3k • Level: 12 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: sfr.ballas.dnb.ng.fbi,.lsv • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 2 • Nickname-uri precedente: • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/7/samp159pn.png/ • Link catre cererea de demisie: - • Nume: valentin • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Los Santos • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? In cursul saptamani 4-5 ore si in weekend mai mult • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? este cel mai bun gang • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:
Bytza Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 (edited) dannnutz - acceptat pentru teste. r3b3k - respins (inca nu esti pregatit,dute in alianta sa te observ mai bine) Grove Street nu mai recruteaza ! Edited October 15, 2012 by Bytza12
Bytza Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 (edited) Grove Street recruteaza ! Edited October 16, 2012 by Bytza12
focuS Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 • Nickname: FocuStar • Level: 20 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Ballas,Triade,SfR,DNB,LSV,Bikers • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:Dnb 3 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: View post on imgur.com • Link catre cererea de demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=441795&st=96 • Nume: Raul • Varsta: 20 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Los Santos • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? In cursul saptamani 4-5 ore si in weekend mai mult • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? E un agng bun cu jucatori activi. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Bytza Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Focustar - respins (inca nu am o parere formata despre tine,intra in alianta si poate pe viitor)
Tzon Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 (edited) Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:Tzon • Level:9 • Sex:Masculin • Factiuni precedente:sfr ,politicieni , bikers,politicieni, ust .. • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:3 sfr • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/585/90401281.png/ • Link catre cererea de demisie: - Informatii din viata reala: • Nume:Hociung Mihnea • Varsta:14(inca putin si fac 15.) • Sexul:MAsculin • Orasul in care locuiti:Piatra Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?5-6 ore pe zi de la 15-22 cu pauze • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? - eu consider ca e cea mai buna factiune cu un lider foarte bun , multi membrii in factiune.. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: m`am reapucat de samp , o perioada nu am jucat din motive tehnice.. (pc asta X( ) acum vreau sa intru in forta=) Edited October 17, 2012 by Tzon
Bytza Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Tzon - respins. (nu stiu ce poti,intra in alianta si poate pe viitor)Grove Street nu mai recruteaza !
AzyMan Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 • Nickname: AndreySan • Level: 6 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Medici,Los Santos Vagos, Ballas • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 LSV • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: http://imgur.com/2ze1q • Link catre cererea de demisie: - Informatii din viata reala: • Nume: Andrei • Varsta: 15 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Constanta • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: 4-5 ore /zi • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Este o factiune unita, membrii sunt de treaba • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
mos`ene Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: NitrO • Level: 10 • Sex: M • Factiuni precedente: LSV, License Faction, FBI • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: LF 2 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: http://postimage.org/image/eb1d1wz3b/ • Link catre cererea de demisie: - Informatii din viata reala: • Nume: Radu • Varsta: 19 • Sexul:M • Orasul in care locuiti: EForie Nord • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5h • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Sa ajut alianta contra celor de la ballas, sfr etc. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Bytza Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 AndreySan - respins (nu am o parere formata,poate cu timpul,o sa tinem legatura,ca un sfat intra in alianta) Nitro - acceptat (meriti,activ,vechi,sa vedem ce poti)
Blackhole Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:Mih@y. • Level:8 • Sex:Masculin • Factiuni precedente: Sfr Bikers Consilieri Ng Smurd The triads Los santos vagos Ust • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Lsv- 3 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: http://tinypic.com/view.php?pic=29mvgwk&s=6 • Link catre cererea de demisie:- Informatii din viata reala: • Nume:Moisescu Arthur • Varsta:13 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Ploiesti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?:5-6-7-8 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: am mai avut ca lider pe faimosul bytza :)) si e super tare membrii buni • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: nu
Lolecs06 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Mih@y - respins (nu esti pregatit pentru Grove Street,iar pe viitor asteapta pana scrie liderul ca recruteaza) Grove Street recruteaza un jucator talentat si doritor de munca in echipa !
Moohaa Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:Moohaa • Level:7 • Sex:Masculin • Factiuni precedente:Consilierii,Smurd • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:Consilierii 3,Smurd 3 • Nickname-uri precedente:NeBoOn(Inainte de wipe) • Poza cu /stats: http://i47.tinypic.com/2wmjaer.png • Link catre cererea de demisie:--- Informatii din viata reala: • Nume:Moha • Varsta:16 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?:Luni-Vineri 15:00-22:00 Sambata-Duminica 9:00-22:00. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?:O factiune puternica si doresc sa ajut. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:---
rebeca Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Nickname: r3b3k • Level: 12 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: sfr.ballas.dnb.ng.fbi,.lsv • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 2 • Nickname-uri precedente: • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/7/samp159pn.png/ • Link catre cererea de demisie: - • Nume: valentin • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Los Santos • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? In cursul saptamani 4-5 ore si in weekend mai mult • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? este cel mai bun gang • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:
eNNduro. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: eNNduRo • Level: 9 • Sex: masculin • Factiuni precedente: UST • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: rank 3 in UST • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: • Link catre cererea de demisie: Nu il mai gasesc. Informatii din viata reala: • Nume: Cristi • Varsta: 15 ani • Sexul: masculin • Orasul in care locuiti: Bistrita • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: In jur de 7 ore ( deoarece am si liceu ) • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Deoarece vreau sa ajut la ridicarea acestui gang, imi place adrenalina din gang-uri, sa imi fac noi prieteni...Consider ca am abilitati pentru a fi un gangster si imi plac activitatile cu care se ocupa un gang • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Wolfram Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:Wolfram • Level:11 • Sex:Masculin • Factiuni precedente:Ballas,FBI,Hitman(teste) • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:FBI rank 2 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: • Link catre cererea de demisie: Informatii din viata reala: • Nume:Sebastian • Varsta:17 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Iasi • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?:in weekend de la 11-12 in sus iar in timpul saptamanii e mai complicat datorita scolii... • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?:Simt ca ma inteleg cu membrii din aceasta factiune de aceea cred ca ne putem intelege • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-
Lolecs06 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Moohaa - inca nu (Mai ai multe de invatat,in reste ok,poate pe viitor) r3b3k - inca nu (Intra in alianta sa te observ mai bine) eNNduRo - respins (nu te cunosc,nu ai iesit cu nimic in evidenta,incearca o factiune aliata) Wolfram - acceptat (activ,tragi bine,serios,sa vedem ce poti)
K1ddo Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:Kiddo • Level:22 • Sex:Masculin • Factiuni precedente:Grove,Hitman,Grove,Hitman • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:Grove 5 ,Hitman 4 ,Grove 5 ,Hitman 3 • Nickname-uri precedente:kiduletz • Poza cu /stats: http://i.imgur.com/OLH7x.png • Link catre cererea de demisie: Informatii din viata reala: • Nume:Sebastian • Varsta:16 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Iasi • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?:Multe • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?:Pentru ca aici imi este locul. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-
Lolecs06 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Kiddo - acceptat pentru teste. Grove Street nu mai recruteaza !
Ayoo Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Informati despre caracterul din joc: NickName : Ayoo Level : 9 Sex : Masculin Factiuni Precedente : conslieri,bikers,mafia, Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele acesteia : consilieri rank 2 bikers rank 2 :) Nickuri Precedente : - Poza cu Stats : View post on imgur.com Link catre demisie : se vede in poza ;;) Informatii din viata reala : Nume: Flavius Varsta : 16 Ani Orasul in care locuiti : Timisoara Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: pai dupa scoala o ora, si seara de la 19, pana ma culc :) in week-end nu prea mult,vreo 4 ore pe zii :) De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: pentru ca imi place,si vreau sa incerc ceva nou :) Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: imi place mult SPORTUL