Fonz Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 • Nickname: Fonz • Level: 20 • Sex: M. • Factiuni precedente: Triads,Grove • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 Grove/Triads • Nickname-uri precedente: ExtazY,Kidnapper • Poza cu /stats: http://i.imgur.com/AIO2x.png • Link catre cererea de demisie: Informatii din viata reala: • Nume: Liviu • Varsta: 15 • Sexul: M. • Orasul in care locuiti: Ploiesti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Cat imi permite timpul. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Cel mai frumos gang. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -.
Stef@n Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 • Nickname:Deliric • Level: 10 • Sex: M. • Factiuni precedente: Triads, Grove, Ballas, FBI, • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 ballas • Nickname-uri precedente: Embra,Tinkode • Poza cu /stats: http://postimage.org/image/yhs0djfhn/963ee863/ • Link catre cererea de demisie: Informatii din viata reala: • Nume: Stefan • Varsta: 15 • Sexul: M. • Orasul in care locuiti: ploiesti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Cat imi permite timpul. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Cel mai frumos gang. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -.
kucker11 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: kucker • Level: 10 • Sex: M • Factiuni precedente: smurd the mafia the triads • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: smurd rank 2 • Nickname-uri precedente:-- • Poza cu /stats: View post on imgur.com • Link catre cererea de demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408484&st=475 Informatii din viata reala: • Nume: Andrei • Varsta: 13 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Reghin jud Mures • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Nu am program pentru joc. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Pentru a intra in grove street si pentru a vedea cum e in grove street. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: --
Bytza Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Respins - Nu consider ca esti pregatit pentru aceasta factiune.
HerrBlackMaN Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: BlackMan • Level: 10 • Sex: M • Factiuni precedente: Politicienii, Triads, SFR, DNB, Armata • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 Politicienii. • Nickname-uri precedente: StefaN20 • Poza cu /stats: • Link catre cererea de demisie: - Informatii din viata reala: • Nume: Stefan • Varsta: 16 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Piatra Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: 3-4 ore, nu am un interval exact. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Este un gang respectat. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nimic important.
s3datu Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 • Nickname: s3dativ • Level: 7 • Sex: M • Factiuni precedente: The Mayor(Primarie) • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Primarie rank 5 • Nickname-uri precedente: Sedativ • Poza cu /stats:http://imageshack.us/photo/my-images/835/samp049qi.png/ • Link catre cererea de demisie: ~ Informatii din viata reala: • Nume: Andrei • Varsta: 20 • Sexul: M. • Orasul in care locuiti: Targu-Mures • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Cat imi permite timpul. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Sa ajut factiunea :D • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -.
Bytza Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 BlackMan acceptat pentru teste . (te cunosc si am o parere buna despre tine) s3dativ acceptat pentru teste. (esti activ,meriti o sansa)
biNNN Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 • Nickname: M0t4nu1 • Level: 14 • Sex: F • Factiuni precedente: SMURD(3) THE Mafya(3) si DNB (1) • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: SMURD si THE Mafya • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats:http://postimage.org/image/ngjhz4njf/ • Link catre cererea de demisie: Nu am cerut sa fiu demis .. am luat ban in perioada de probe. Informatii din viata reala: • Nume: Viorel • Varsta: 17 • Sexul: M. • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Cam tot timpul liber • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? As vrea sa fiuin mai multe ganguri deoarece imi plac .. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -.
Nesta Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 • Nickname: LionHeart • Level: 10 • Sex: M • Factiuni precedente: LSV • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: LSV - 3 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: http://postimage.org/image/756j08pc9/ • Link catre cererea de demisie: ~ Informatii din viata reala: • Nume: Andrei • Varsta: 19 • Sexul: M. • Orasul in care locuiti: Alba Iulia • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Cat imi permite timpul. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Sa incerc sa ajut factiunea • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -.
Bytza Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 LionHeart acceptat pentru teste. M0t4nu1 - respins (nu te cunosc prea bine,iti sugerez sa mergi intr-o factiune aliata pentru a te observa mai bine).
Radu. Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 • Nickname: Radu • Level: 18 • Sex: M • Factiuni precedente: The Mafia, Sfr Ballas • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: mafia 3 • Nickname-uri precedente: SpecialGold • Poza cu /stats: • Link catre cererea de demisie: ~ Informatii din viata reala: • Nume: Radu • Varsta: 18 • Sexul: M. • Orasul in care locuiti: Bistrita • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? telu meu este sa ajung sus impreuna cu factiunea • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -.
Crowley Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 • Nickname: Mr.Levy • Level: 28 • Sex: M. • Factiuni precedente: F.B.I , Grove Street , Da Nang Boys , Ballas • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 4 - Ballas , 3 - Grove/F.B.I • Nickname-uri precedente: Madalyn • Poza cu /stats: Click • Link catre cererea de demisie: Click Informatii din viata reala: • Nume: Madalin • Varsta: 14 • Sexul: M. • Orasul in care locuiti: Ploiesti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 3/4 chiar 5 . • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Pentru ca pur si simplu imi place si vreau sa ajut la ridicarea lui . • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Peace !
RaZzzZoR Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 • Nickname: sTaRsCreaM • Level: 11. • Sex: Masculin. • Factiuni precedente: SMURD , F.B.I , Scoala , Da Nang Boys , The Triads. • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: SMURD rank 3. • Nickname-uri precedente: RaZzzZoR • Poza cu /stats: /stats • Link catre cererea de demisie: --. • Nume: Danut. • Varsta: 18. • Sexul: Masculin. • Orasul in care locuiti: Galati. • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 3-4 ore. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Am mai fost aici si am avut niste colegi de nota 10 si as dori sa revin.. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Dau Bine Cu Deagle :>.
Bytza Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Mr.Levy & Starscream acceptati pentru teste. Radu - respins . (inactiv)
Negru Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 • Nickname:negru • Level:10 • Sex:masculin • Factiuni precedente:scoala,the triads,politicieni • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:politicieni rank 3 • Nickname-uri precedente:grig • Poza cu /stats: http://www.picz.ro/show-image.php?id=59e4b3ad64465917d82c7bcdacaa7c32 • Link catre cererea de demisie:- • Nume:alexandru • Varsta:19 • Sexul:masculin • Orasul in care locuiti:baia mare • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 12-19 23-4 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? pentru ca vreau sa ajut gangul cu tot ce pot si este cel mai tare • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Bytza Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 negru - respins . Nu te cunosc , insa iti sugerez sa te duci intr-o factiune aliata pentru a te putea observa mai bine .
Camorra Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 • Nickname: Camorra • Level: 16 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Grove Street; Departamentul de politie; Triade; Agentia Hitman; Los Santos Vagos; Armata. • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Grove - 3. • Nickname-uri precedente: Mr.Camorra • Poza cu /stats: • Link catre cererea de demisie: ~ Informatii din viata reala: • Nume: George • Varsta: 21 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5-6 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Am mai fost si as vrea sa ma reintorc sa dominam ca altadata. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -.
Liquid Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 • Nickname: Liquid. • Level: 17 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: F.B.I , The Triads , Ballas , The Mafia • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: F.B.I - 3 • Nickname-uri precedente: Ssorin • Poza cu /stats: View post on imgur.com • Link catre cererea de demisie: ~ Informatii din viata reala: • Nume: Sorin • Varsta: 15 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Suceava • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : 5-6 ore si joc mai mult seara . • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : Imi place noul lider si vreau sa ma intorc intr`un gang . • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -.
Paulinho Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 • Nickname: Paulinho • Level: 20 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: TheMafia,FBI,PD • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: TheMafia-4 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: • Link catre cererea de demisie: - Informatii din viata reala: • Nume: Paul • Varsta: 17 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Tulca • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5-6 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : Factiune serioasa cu un lider de treaba si capabil. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu
SenSei. Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 • Nickname: SenSei • Level: 24 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: DNB,Ballas,Hitman,Grove,FBI. • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Ballas - 3 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: • Link catre cererea de demisie: - Informatii din viata reala: • Nume: Andrei • Varsta: 17 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Oltenita • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? cand am timo • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : Bytza lider barosan !:)) • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu
Bytza Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 SenSei - acceptat pentru teste. Paulinho - respins (nu te cunosc prea bine,insa iti sugerez sa intrii in alianta ca sa te pot observa)