Mr Alexx Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Frumos , foarte frumos din partea lui HeatoN , iese din grove se baga Ballas ... :-j Off ... Asa playeri in factiune sa tot ai .. Oricum , succes pe mai departe,dar n-a fost frumos ..
Mario Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ah, da, stiam ca se va ajunge aici si sa fiu criticat,chiar daca am muncit pt aceasta factiune :P . Bafta baieti , ati fost niste colegi buni , unii din voi . Succes pe mai departe ,si motivul pt care am plecat in ballas nu este dominarea ,este cu totul un alt motiv :) . Asa ca aveti grija de voi,si mai usor cu suferintele la adresa mea ,in special ilegal :( te pwp :-*
FALLEN Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Normal ca esti criticat,cand a venit lider turok tu erai ala care facea gura din cauza celor care ieseau ca nu le place lideru nuj ce, ca nu trebuia sa iasa, si acum ai ajuns tu si te duci si in gangu rival si fac pariu ca o sa ajungi sa faci si misto de grove cum fac unii de acolo Bafta mai departe,ai fost un coleg de treaba
Stealth Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ah, da, stiam ca se va ajunge aici si sa fiu criticat,chiar daca am muncit pt aceasta factiune :P . Bafta baieti , ati fost niste colegi buni , unii din voi . Succes pe mai departe ,si motivul pt care am plecat in ballas nu este dominarea ,este cu totul un alt motiv :) . Asa ca aveti grija de voi,si mai usor cu suferintele la adresa mea ,in special ilegal :( te pwp :-* Eu sufar? Eu doar ti-am zis ca nu a fost frumos ce ai facut, tu ai inceput sa ma iei cu suferintele tale ca sunt praf, ca nu stiu sa tin deagle in mana, etc, pacat ca azi la event te-am lst cu 10 hp si ai inceput sa faci run sa ma bati, te-ai descalificat intentionat doar ca sa poti zice ca nu te-am batut, trist :( Sa stii ca e mai bine fara tine, te pwp si eu, get a life :* Si te rog numai posta aici, numai faci parte din Grove.
Mr Alexx Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Gata , ca iar incepeti sa va certati aiurea, si nu-i frumos. Gata fiecare pe drumu lui. :tiphat: Salut
Turok Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 E treaba lui unde a plecat...pleaca unu' , vin altii :) Cine rade la urma rade mai bine, nu? Gata cu Free Chat'ul, nu mai postati aiurea.
GriGoRaS Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 salut ... :)) am ban 30 zile nustiu pentru ce dar na cacat .. asa se intampla cand cineva vrea sa faca pe shafu :))))
Mr Alexx Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 stiu cum este grigoras , oricum succes in rl 30 zile :) ! Ne revedem ! Salut , Ai grija de copil :> :tiphat: :nanana:
GriGoRaS Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 stiu cum este grigoras , oricum succes in rl 30 zile :) ! Ne revedem ! Salut , Ai grija de copil :> :tiphat: :nanana: Ms frumos .. dar m-am intors :X
Mr Alexx Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Wb grigoras . Eram sigur ca te-a banat aiurea . Le spuneam la astia pe skype , ca ai luat ban aiurea.. :-j cum am luat eu azi.. , Oricum succes la kill revin peste cateva zile . #-o PS : Turok , sa-mi pastrezi un loc asigurat in Grove Street ! :nanana: :tiphat:
GriGoRaS Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Wb grigoras . Eram sigur ca te-a banat aiurea . Le spuneam la astia pe skype , ca ai luat ban aiurea.. :-j cum am luat eu azi.. , Oricum succes la kill revin peste cateva zile . #-o PS : Turok , sa-mi pastrezi un loc asigurat in Grove Street ! :nanana: :tiphat: Te asteptam bafta si tie . MC
Turok Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Sedinta nu va mai fi Duminica, ci SAMBATA la ora 13:00 ! ! ! !
#Tiesto Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Salut,merci si bine v-am gasit .Sper sa ne intelegem bine,ne auzim la kill.
Mr Alexx Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Salut tiesto , Ne vom intelege bine , nu exista nu pot si nici nu vreau . Welcome B-) Spor la boys
Guest Myster Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Salut,de astazi sunt noul vostru coleg,sper sa ne intelegem foarte bine si bafta la kill .
Mr Alexx Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Welcome . Succes la :yum: Debea astept sa revin !!
wOrSeN Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Salut , am intrat si eu in Grove pt. a ridica factiunea cat pot eu , sper sa fiu de mare ajutor si sa nu dezamagesc pe nimeni. Bini v-am gasit . !
Angels at mp3 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Bun venit tuturor. Sper sa fiti activi. :D
SuperPasaroiu Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Baieti...o sa fiu o perioada inactiv...dar nu postez la inactivitate cuz....o sa incerc sa mai intru... Am net limitat [12kbs/sec] pana pe 14August.:( Imi pare rau ca am ratat sedinta, nu am putut sa intru pe forum sa vad ca s'a schimbat defapt data sedintei. sad...