Fonz Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 A 4-a editie a event-ului Faction Supremacy a fost anuntata.Va urez bafta si la aceasta dar si la Faction Championship.Sa demonstrati ca nu degeaba avem toate acele titluri! #Sper ca pana atunci sa avem lider. ##Va pupa Kidnapper.
kagawa Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Felicitari TRK pentru functie,speram sa faci o treaba foarte buna. :dance:
Mario Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Bine ai venit turok .Sper sa faci o treaba buna si sa ramanem cel mai bun gang.
Guest rafamoa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Nick: ironic. Rank: 4-Gangsta Boy Motivul demisiei: Vreau sa imi incerc norocul in hitman.In primul rand vreau sa`i multumesc lui filtzer pentru ca ma luat in aceasta factiune asa cum sunt eu cu bune si cu rele.De colegi ce pot sa spun va multumesc pentru ajutorul care mi la-ti acordat pana acum in acest timp petrecut in grove.TRK esti un lider minunat si sper sa fiti mereu cel mai puternic gang cum am fost pana acum.Ne mai auzim in game.Va pupa darius!! Fix acum cand ne descurcam mai bine ma? fix acum cand ne trebuie membri.... u ne lasi... nu ma asteptam....credeam ca glumesti cu mine.... dar ce pot sa zic....gangsterii vin si pleaca... succes la teste :P (toata munca ta, banii tai si timpul acordat acestui gang...toate lucrurile astea....le arunci acum la gunoi) Sper sa te vad rank mare acolo... deoarece meriti.... bafta si mult noroc :tiphat:
kagawa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Baieti dupa cum ati vazut a venit timpul ca noi sa ne despartim.Nu o sa uit niciodata toate momentele frumoase pe care le-am petrecut timp de aproape 3 luni in aceasta factiune.Ati fost niste colegi extraordinari pe care nu o sa ii uit niciodata.TRK sper sa ti factiunea mereu pe locul 1 deoarece esti un lider foarte capabil.Multa bafta maine,si ne mai auzim in joc. Respect!! :tiphat:
Turok Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Nu uitati de Faction Champ(maine, 24 iulie) si de Supremacy(poimaine 25 iulie) ! Rog prezenta fiecarui membru. Sper sa fim 10 on ! ! !
K1ddo Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Baieti dupa cum ati vazut a venit timpul ca noi sa ne despartim.Nu o sa uit niciodata toate momentele frumoase pe care le-am petrecut timp de aproape 3 luni in aceasta factiune.Ati fost niste colegi extraordinari pe care nu o sa ii uit niciodata.TRK sper sa ti factiunea mereu pe locul 1 deoarece esti un lider foarte capabil.Multa bafta maine,si ne mai auzim in joc. Respect!! :tiphat: Bafta ironic,sper sa fii acceptat si sa treci si testele,succes. Nu uitati de Faction Champ(maine, 24 iulie) si de Supremacy(poimaine 25 iulie) ! Rog prezenta fiecarui membru. Sper sa fim 10 on ! ! ! Sper sa nu uit ,norocu de partea noastra
Guest rafamoa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 TRK, demite'ma....m'a banat permanent cRs[AOD] =))))) ....cica din cauza ca aveam restrictie si pe Wapo...etc etc.... sper ca se simte bine acum..... ce pot sa zic.... bafta..si sper sa va descrucati :* (asta se intampla cand zic cine is) cRs-esti ce'l mai tare :*
cRs Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 TRK, demite'ma....m'a banat permanent cRs[AOD] =))))) ....cica din cauza ca aveam restrictie si pe Wapo...etc etc.... sper ca se simte bine acum..... ce pot sa zic.... bafta..si sper sa va descrucati :* (asta se intampla cand zic cine is) cRs-esti ce'l mai tare :* Da , stiam . Mersi . Cand ai gura mare si injuri adminii , uite ce se intampla ... nu mai ai voie sa joci aici . Tot noi suntem de vina ca tu te crezi pe camp
Mario Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Baieti dupa cum ati vazut a venit timpul ca noi sa ne despartim.Nu o sa uit niciodata toate momentele frumoase pe care le-am petrecut timp de aproape 3 luni in aceasta factiune.Ati fost niste colegi extraordinari pe care nu o sa ii uit niciodata.TRK sper sa ti factiunea mereu pe locul 1 deoarece esti un lider foarte capabil.Multa bafta maine,si ne mai auzim in joc. Respect!! :tiphat: Da,era si timpu ,ai facut foarte multe pentru grove street, ai stat AFK . :)) Glumesc,bafta in factiunea in care te vei duce si o data si o data sa te reintorci aici,mi-a facut placere sa lucrez cu tine. Envy,nu trebuia sa ai iesirea aceea de pe wapo,daca tu esti.Mult succes in continuare. Sper sa fim cat mai multi membri maine la Faction Champ. si sa aratam de ce suntem in stare.Voi face tot posibilul sa ajung.
Guest rafamoa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Baieti dupa cum ati vazut a venit timpul ca noi sa ne despartim.Nu o sa uit niciodata toate momentele frumoase pe care le-am petrecut timp de aproape 3 luni in aceasta factiune.Ati fost niste colegi extraordinari pe care nu o sa ii uit niciodata.TRK sper sa ti factiunea mereu pe locul 1 deoarece esti un lider foarte capabil.Multa bafta maine,si ne mai auzim in joc. Respect!! :tiphat: Da,era si timpu ,ai facut foarte multe pentru grove street, ai stat AFK . :)) Glumesc,bafta in factiunea in care te vei duce si o data si o data sa te reintorci aici,mi-a facut placere sa lucrez cu tine. Envy,nu trebuia sa ai iesirea aceea de pe wapo,daca tu esti.Mult succes in continuare. Sper sa fim cat mai multi membri maine la Faction Champ. si sa aratam de ce suntem in stare.Voi face tot posibilul sa ajung. Merci mult.... si stiu... chiar nu trebuia sa zic cine is...dar aiea e...nu imi place sa ma ascund.... si cRs nu ar da nici o sansa altora... ca ii mai gasca de fel ;x :*
Mario Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nu'i nimic ,felicitari pentru ca am fost in semi - finala ,next time .Acum ne interseaza sa fim maine CAT MAI MULTI ON pentru SUPREMACY ,pentru a incerca sa-l castigam.
Turok Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Miercuri, 25 iulie, ora 12:00 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament.PREZENTA OBLIGATORIE ! Cine nu anunta ca nu poate ajunge v-a primi rank down / va fi demis ! New Rule ! De acum incolo , nu trebuie sa aveti minim 15 ore pe saptamana ci minim 20h !
Mave Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Salutare. Sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem de minune !
FALLEN Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nu stiu sigur daca ajung masine la sedinta, la supremacy cred ca ajung.. #Welcome celor noi
Don Antoniooo Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nu pot ajunge nici la sedinta nici la supremacy schimba maine schimba toate contoarele pe scara
Mave Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Salut. Turok , nu voi putea ajung la sedinta. Motivul este ca n-am curent , am postat de la un prieten , el nu are GTA SA , instalat , si acu l-am puns la descarcat. La supremacy cred ca o sa ajung. Have a nice day !
Aurica18 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Dedicatie de la JupanPA pt groveeee cei mai buni prieteni ai nostrii LEMNE SI PIETRE DUPA EI http://www.youtube.com/watch?v=CTze8TD8KD4 # DATI WARN LUI NU MIE
Angels at mp3 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Esti Grove sau de ce postezi aici? # Welcome celor noi.
Hamsik Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Esti Grove sau de ce postezi aici? # Welcome celor noi. Il intelegem ... sunt la primul titlu castigat in istorie. Sunt si ei fericiti :)) #Bun venit celor noi , revin si eu intr-o saptamana.
Turok Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Te-asteptam Hamsik :-* Lista Membrilor Grove Street • Lord Slaughta • Rank 6 1. Turok • Mastermind • Rank 5 2. Hamsik 3. HeatoN 4. SpartaN16 • Gangsta Boy • Rank 4 5. falleN • Souljah • Rank 3 6. Gladiator9 • Mercenary • Rank 2 7. Kiddo 8. ShapeShifter 9. Funky • Street thug • Rank 1 10. MrrN 11. AceVentura 12. Skanee 13. Bic 14. BobMarley 15. Weak 16. Don_Antonio 17. Axxy 18. Strict 19. iLeGaL 20. sTy LEGENDA * - avertisment