Jump to content
lego_kid

Discutii Grove Street

Recommended Posts

Posted

Bafta Dominic in tot ceea ce faci,ai fost un coleg minunat.

#Welcome Back Bic.Sa castigati supremacy pentru noi,banatii.

##Revin si eu in 15 zile =))

Posted

Cu parere de rau ,tin sa va anunt ca nu pot ajunge la supremacy .Este cam aiurea ora pusa si nu pot ajunge pentru ca sunt la recuperare si dupa la inot.

Bafta baieti si aratati de ce sunteti in stare.

# Bafta Dominic in tot ceea ce faci.

# Welcome back Bic :wub: .

Posted

Daca ma trezesc la ora aia am sa fiu prezent si la sedinta si la supremacy. Va urez un calduros BUN VENIT in factiune celor care au intrat de curand.:X

Posted

Mi-a facut o deosebita placere sa va am colegi. Singurul regret e ca nu am prins un Supremacy. Vinovat nu ma simt, pentru ca nu am folosit s0beit. Anyway, nu trebuie sa ma justific in fata nimanui. Vreau doar sa va urez bafta si sper sa fiti mereu locul I .

filtzeR, iti multumesc mult pentru increderea acordata si sper ca daca te-am suparat cu ceva, ma vei ierta. :tiphat:

G R O V E

# Pupix, Hawx :*

Posted

Diseara sau maine voi reveni si eu. Imi pare nespus de rau ca nu am putut fi prezent azi.postez de pe telefon.

Cat despre hawx, imi pare foarte rau de tine, bafta pe urmatorul cont:)

Posted

Marti 24 Iulie ora 14:00 va avea loc Factions Championship ! Rog seriozitatate si prezenta a cel putin 10 membrii.

Cine nu poate ajunge sa posteze aici sau pe PM. Sa aveti un motiv bine intemaiat.

Posted

wzap bitches? mi s-a facut dor de voi si am zis sa mai trec pe aici sa va salut. vad ca pe zi ce trece majoritatea membrilor primesc functii iar factiunea pare unita cum nu a fost niciodata ceea ce e bine. sper ca inca fug toti rivalii atunci cand vad verde pe radar. sper sa nu plecati de aici si sa nu uitati sau sa nu vreti sa uitati ca ati fost aici si sper sa aveti cu totii incredere in filtzer ca stie ce face. o melodie pentru toti care sunt aici de cand am plecat eu sau chiar si mai vechi.

http://www.youtube.com/watch?v=ADme6KK8pUA

mult noroc ! :D

Posted

wzap bitches? mi s-a facut dor de voi si am zis sa mai trec pe aici sa va salut. vad ca pe zi ce trece majoritatea membrilor primesc functii iar factiunea pare unita cum nu a fost niciodata ceea ce e bine. sper ca inca fug toti rivalii atunci cand vad verde pe radar. sper sa nu plecati de aici si sa nu uitati sau sa nu vreti sa uitati ca ati fost aici si sper sa aveti cu totii incredere in filtzer ca stie ce face. o melodie pentru toti care sunt aici de cand am plecat eu sau chiar si mai vechi.

Sa iti traim nu ? :))

Posted

Wow Ce te aduce pe la noi? Nu am mai auzit nimic de tine. Ma bucur ca ai trecut pe aici si ai mai dat un semn de viata. Ia-ti calculator sau fa-ti-l pe cel vechi! Te asteptam cu bratele deschise! :*

Posted

BAA! Tu ai tupeul sa postezi aici,FIULE?! Chitra de om,fa-ti PC-ul mai repede ca murim aici de dor(pe drq..:-j). Pwp!:*

Posted

Baieti mi-a facut o deosebita placere sa lucrez cu voi in astea 7 luni. Ati fost minuntati. Daca aveti oricand nevoie de orice sfat ma gasiti pe server.

Vremurile trec, titlurile raman. Cine va venii in locul meu cu singura va face treaba buna fiindca Grove Street va ramane mereu cel mai bun gang.

Eu imi voi continua munca la alta factiune, FBI. Mult succes tutoror ! Sunteti cei mai buni !!!

Ca o ultima rugaminte la voi, va rog sa ramaneti in gang orice ar fi fiindca asta inseamna o familie. Numai voi puteti tine gangul acolo sus.

vkc6I.png

Grove.png

image.png

3MdFO.png

IZUDK.png

image.png

vg6PP.png

zcgCx.png

9rPUL.png

wL6Qs.png

7u2ri.png

mRLSh.png

Posted

Baieti mi-a facut o deosebita placere sa lucrez cu voi in astea 7 luni. Ati fost minuntati. Daca aveti oricand nevoie de orice sfat ma gasiti pe server.

Vremurile trec, titlurile raman. Cine va venii in locul meu cu singura va face treaba buna fiindca Grove Street va ramane mereu cel mai bun gang.

Eu imi voi continua munca la alta factiune, FBI. Mult succes tutoror ! Sunteti cei mai buni !!!

vkc6I.png

Grove.png

image.png

3MdFO.png

IZUDK.png

image.png

vg6PP.png

zcgCx.png

9rPUL.png

wL6Qs.png

7u2ri.png

mRLSh.png

Ce sa mai zic...

Am invatat foarte multe de la tine,am ajuns sa te cunosc si am realizat ca esti un om minunat,nu cum zic altii.

Eu iti multumesc pentru tot ce mai invatat si iti voi ramane indatorat.

#Bafta in FBI.

Posted

Ai fost un lider model,ai stiut sa tii membrii in factiune atunci cand a fost mai greu si ai facut un renume pentru aceasta factiune. Iti urez mult succes in FBI si sper sa nu ne uiti,membrii cu care ai facut gang-ul suprem.

Posted

vkc6I.png

Grove.png

image.png

3MdFO.png

IZUDK.png

image.png

vg6PP.png

zcgCx.png

9rPUL.png

wL6Qs.png

7u2ri.png

mRLSh.png

In primul rand iti multumesc pentru increderea acordata in tot acest timp , sper ca nu te-am dezamagit . In al 2-lea rand ai fost un player model pentru ceilalti , ai adus Grove acolo unde ii este locul in aceste 7 luni . Din pacate am avut ocazia si placerea sa te cunosc doar pentru o luna si putin , dar am invatat multe de la tine . Iti urez multa bafta ca lider FBI , si nu uita , Grove For Life :wub: :crybaby:

* Fac un apel pentru ceilalti membrii , nu parasiti factiunea , vom ramane o familie mereu , haideti sa le aratam rivalilor ca si fara lider suntem de neoprit , deci va astept in game sa le dam Hawai :right:

Posted

Ca o ultima rugaminte la voi, va rog sa ramaneti in gang orice ar fi fiindca asta inseamna o familie. Numai voi puteti tine gangul acolo sus.

vkc6I.png

Grove.png

image.png

3MdFO.png

IZUDK.png

image.png

vg6PP.png

zcgCx.png

9rPUL.png

wL6Qs.png

7u2ri.png

mRLSh.png

Nu am avut cuvinte cand am vazut ca nu mai esti lider la Grove Street.Imi pare foarte rau ca nu mai esti liderul nostru ,ai fost mereu un lider foarte bun cu care s-a putut discuta mereu orice lucruri.Eu sper ca nu te-am dezamagit in aceste 2 luni si 15 zile de cand sunt in factiune.Sper sa nu ne uiti niciodata ,si mult succes in Fbi.Mai vorbim in game. Respect toata munca ta care ai facuto in aceasta factiune! :tiphat:

Posted

Ne pare rau filtzer,postez si eu aici fiindca ti-am fost membru,mi-a parut bine sa lucrez cu tine...daca nu erai tu poate nu ajungeam sa am functia asta.E pacat,speram sa vina un lider capabil la fel ca tine,sa nu-ti simtim lipsa.Pana atunci ma voi ocupa eu cat de cat de voi.Filtzer,bafta bafta si iar bafta!

Posted

Bafta filtzer la F.B.I , te-ai dus tot la o factiune de a mea :D . Sa speram ca cine iti va lua locul va face cel putin ce ai facut tu .

PS :

A intrat Hamsik.

Astazi implinesc 1 an in Grove :)

Posted

Filtzer, am cunoscut multi lideri ai acestui gang, insa tu ai dovedit ca ai fost cel mai bun deoarece ai pus suflet la aceasta echipa. A fost cea mai mare placere pentru mine sa fim colegi timp de aproximativ 6 luni(cu mici pauze). Impreuna am petrecut momente superbe pe care nu le vom uita si am castigat nenumarate titluri,suprematii si mult respect. Am fost ca o familie mereu. Aici ne-am cunoscut, ne-am imprietenit si am devenit o familie unita. Sa nu regreti nimic din tot ce ai facut aici pentru ca noi cu totii te-am iubit si respectat. Sper ca in F.B.I. sa te simti la fel de bine ca aici si sa te faci respectat si acolo. Mult noroc mai departe si sa nu uiti niciodata de noi si de tot ce am facut impreuna. Te pup si ai grija de tine,Calypso.

Hamsik, mi-as dori ca tu sa ne fii urmatorul lider!

Posted

Bafta in continuare filtzer, in primul rand multumesc ca m-ai primit in factiune si ca mi-ai acceptat aceea perioada de inactivitate la examen.Esti un lider minunat si iti vom simti lipsa, ai continuat cu Grove si l-ai dus mai departe, castigand nenumarate titluri.Imi pare rau ca ne-ai parasit sper ca factiunea sa mearga bine in continuare pana la alegerea unui nou lider voi avea grija ca totul sa mearga bine.BAFTA in continuarea si multumesc pentru ce ai facut inca odata!

Posted

Bafta filtzer,te-ai descurcat foarte bine ca lider al acestui gang,ai facut o treaba buna si asa o vei face si la fbi sigur :tiphat: .Ne-am ciondanit noi mai mereu dar niciodata nu am luat-o in serios si stii ca putem sa ne intelegem super daca vrem .Ai reusit sa tii grove pe picioare si sa castigi multe titluri in tot acest timp.Te felicit si mi-a facut placere sa te am ca lider.Succes cu noua factiune and take care.

Posted

Ce sa mai zic ? Asta a fost ultima ...Bafta cu Gm-ul acol ,pentru mine ramai cel mai bun lider si un exemplu.Iti multumesc ca mi-ai acordat incredere in timp si iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine si pentru factiunea asta ,nu imi vine sa cred ca te-au mutat ,asta este vorba ta , vremurile trec si titlurie raman . Bafta omule ,ai facut o treaba excelenta si ai facut cel mai bun gang. pwp mane :(.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...