Jump to content
lego_kid

Discutii Grove Street

Recommended Posts

Posted

Nu cred ca ajung la sedinta,la ora aia sunt pe afara

@falleN

#Acum ca a venit vacanta si majoritatea ies pe afara seara,mai bine muti sedinta in cursul zilei pe la 4-5..

Posted

Joi, 5 Iulie, ora 20:30 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament, daca nu puteti ajunge postati la Discutii.

Nu sunt sigur ca ajung la sedinta la ora aceea cred ca is pe afara .

Posted

Nu cred ca pot venii la sedinta deoarece nu ma lasa sa ma conectez de vre-o 3 zile... acceasi problema cu "lagu" am sa mai incerc dar nu promit nimic .

Posted

Nu cred ca pot venii la sedinta deoarece nu ma lasa sa ma conectez de vre-o 3 zile... acceasi problema cu "lagu" am sa mai incerc dar nu promit nimic .

Nu are cum sa incerci de 3 zile si sa nu te conectezi.

Nu da 1000 de reloguri, cand intri si vezi ca nu merge astepti, in general lag-ul nu tine mai mult de 10 minute.

Restul cum se pot conecta?

Posted

Urmatorii membrii primesc avertisment fiindca au lipsit fara sa anunte:

Joint_Pit

TinKode

Rog pe cei absenti sa intrebe membrii prezenti despre ce s-a discutat (fiindca a fost important) si sa-mi dea PM daca au luat la cunostinta sau nu.

De asemenea vreau sa cadeti de comun acord la o noua ora pentru sedinta, deoarece a venit vara si seara nu prea e lume. Fiecare membru sa-mi dea un PM cu ora la care poate ajunge.

Posted

Ma scuzati ca nu am putut intra la sendinta dar nu mi-a mers serverul si nici un momentul de fata nu imi merge sa ma conectez.

#SunShine

Posted

Vacanta 7 zile, sa ne revedem cu bine. Bafta la war-uri aveti grija ce faceti pana revin eu,sa nu-l mai las pe mixtap sa iasa din spawn :wub: .

# Salut Deceneu :-* .

Posted

Dupa cum poate ati aflat Joi la ora 15:00 este Last gang standing. Am fixat la ora 14:00 sedinta pentru a avea timp sa discutam pe tema LGS. Rog seriozitate. Cine lipseste si nu anunta va fi aspru pedepsit.

Posted

Dupa cum poate ati aflat Joi la ora 15:00 este Last gang standing. Am fixat la ora 14:00 sedinta pentru a avea timp sa discutam pe tema LGS. Rog seriozitate. Cine lipseste si nu anunta va fi aspru pedepsit.

Nu stiu sigur daca ajung , cred ca voi fii plecat , repet , nu stiu sigur .

Posted

Am revenit dupa cateva zile de inactivitate.Bun venit celor noi. In sfarsit a luat si white ban 7 zile...e mai liniste de ceva timp :-" . Voi fi prezent la Last Gang Standing.

Posted

Am revenit dupa cateva zile de inactivitate.Bun venit celor noi. In sfarsit a luat si white ban 7 zile...e mai liniste de ceva timp :-" . Voi fi prezent la Last Gang Standing.

Las ca revin eu -_-.

Baieti,aveti grija ce faceti la LGS ,ne aparam titlu si aratam din nou cine este cel mai bun gang.Imi pare rau cu nu pot fi prezent,va tin pumnii ,bafta !

Posted

Se pare ca cei din ballas ne-au vanat si au asteptat momentul potrivit pentru a aranja Last Gang Standing.Iata am luat ban 20 de zile pe motivl BUG ABUSE si nu sunt singurul.Va urez bafta la Lgs si daca nu voi fi demis am sa revin.

Posted

Urat din partea lor deoarece sunt in aceeasi oala cu noi , dar na Hotul neprins e negustor cinstit ... doar asa stiu ei sa castige un eveniment important . Asta e , uita ca e un joc .

Posted

Cei banati va asigur ca nu veti fi demisi niciodata. Nu demit din vanatoarea altora. Va astept cu bratele deschise.

Va reasteptam in joc. Stiti voi vorba aia cine rade la urma rade mai bine.

Va astept la LGS pe restu, sa incercam sa ne aparam titlul.

Posted

A intervenit o problema ,se pare ca trebuie sa plec din localitate la o ruda ... nu pot da mai multe detalii (imi cer scuze ca nu ma voi prezenta la LGS,nici la sedinta) Bafta colegilor mei!!

Posted

bug abuse

Citez :

"JustinPA: De asta , nu vreau sa va aud ca faceti nici cel mai mic abuz.

SenSei : Si ala cu hp? "

Bine ca am luat noi ban.

ON : Felicitari Bikerilor pentru LGS avem si noi un adversar puternic.

La fel si voua Grovii mei.

Posted

Nu-i nimic baieti ,oricum ramanem cel mai bun gang.Daca nu eram descalificati,cu siguranta castigam,cu tot cu vanatorii din ballas,ca rasplata au fost si ei descalificati.Next time la factions supremacy aratam ce putem !!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...