Jump to content
lego_kid

Discutii Grove Street

Recommended Posts

Posted

Va multumesc tutuor pentru urarile de bine,m-ati facut cel mai fericit cand v-am citit post-urile adresate mie. Va pup pe toti si cu siguranta de vom mai intalnii in grove !!

Posted

As vrea sa va felicit pentru tot ce ati facut la war.Meritam deplin titlul,Cel mai bun gang.Dupa 4 runde versus Cops aproape majoritatea nu am murit,o extraordinara reusita mai ales ca iei aveau armele din dotare + armura.Am dovedit inca odata ca suntem un colectiv,as vrea sa le multumesc si celor care m-au ajutat dupa cu wantedul.Toata stima,asa va vreau si daca se poate asa sa ramanem,adica cei mai buni!

#Cel mai probabil ajuns la antrenament,ramane de vazut

#Check poze

Posted

Marti,26 Iunie ora 16:00 va avea loc un antrenament in train.Sper sa fim in numar cat mai mare.

Nu cred ca ajung,sa vad la cat ajung acasa

Posted

Marti,26 Iunie ora 16:00 va avea loc un antrenament in train.Sper sa fim in numar cat mai mare.

Nu ajung la antrenament .

* Si felicitari pentru war-ul de astazi , am dovedeit inca odata ca suntem cei mai buni :wub: , feilicitari again :D .

Posted

Joi, 28 Iunie, ora 20:00 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament, daca nu puteti ajunge postati la Discutii.

Maine sunt plecat si nu stiu sigur daca ajung

Posted

Joi, 28 Iunie, ora 20:00 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament, daca nu puteti ajunge postati la Discutii.

Sunt plecat in oras la ora aia , am niste treaba dar fac tot posibilul sa ajung mai devreme :D .

Posted

As dori sa fac un antrenament Sambata sau Luni,este la alegerea voastra,la ora 16:00.Dupa ce vom gasi o zi potrivita voi posta mai multe amanunte la Evidenta Antrenamente.Totul se va desfasura in Train,vreau parerea tuturor indiferent de rank!

Doresc sa fim un numar cat mai mare la antrenament.

#Alegeti una din aceste zile:Sambata 30 Iunie / Luni 2 Iulie

#Puteti posta si o ora daca nu sunteti de acord cu cea propusa de mine: 16:00

#Propuneri cu ce activitati am putea face la antrenament,anumite activitati noi,pentru asta imi dati PM pe forum sau in Game.

! Cine nu poate veni posteaza !

! Vreau raspunsul vostru cat de repede puteti !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...