Jump to content
lego_kid

Discutii Grove Street

Recommended Posts

Posted

Nu cred ca voi ajunge la sedinta deoarece nu ma pot conecta pe server imi zice : 'Conected.Loading Game'" si asa ramane nu apare casuta de login ...

Aceeasi problema e si la mine ,la toti probabil, daca se va rezolva pana diseara , voi ajunge la sedinta ..

Posted

Bine v-am regasit, baieti! :)

Nick: Cretu

Rank: 5 (Mastermind)

Motivul demisiei: Cu regret tin sa va anunt ca numai pot activa deloc. De curand m-am angajat,si munca imi ocupa 10 ore pe zi,seara sunt plecat la sala....si intre cele 2 mai am grija si de prietena mea. Si pur si simplu numai am timp sa activez....Vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati fost ca niste frati,si ca am putut avea o asa relatie de prietenie. Multumesc filtzeR pentru increderea acordata in timp. Ramaneti cu bine,ramaneti pe locul 1 cum ati fost intotdeauna!! Va mai rog un singur lucru,NU MA UITATI !! Sa ne auzim cu bine.

Cu stima,

Cretu !!

Cretu, este una dintre cele mai mari pierderi ale Grove-ului. In atatea luni de activitate ai demonstrat ca ai meritat cu adevarat rank-ul acesta si sunt sigur ca te-ai descurca de minune daca ai avea o functie de lider. Pentru tot ce ai facut, eu te respect si sunt sigur ca ai dobandit respect de la multi de pe server. De uitat, sa fii sigur ca nu vei fi uitat. Mereu vei avea un loc in inimile noastre. Multa bafta in real life, sa ai o vacanta placuta si servici usor. Te pupa Calypso! :*

Posted

Welcome back Calypso :wub:.

Cat despre cretu ce pot sa spun,sper sa nu ne uiti niciodata si iti doresc mult succes in continuare.Te pupa darius :*

Posted

Welcome Back Calypso. :D

Cretule...a venit si momentul in care trebuie sa te desparti de noi dar sa fi sigur ca noi nu te vom uita.Ai fost si vrei ramane un GROV'.

Bafta in tot ce faci si SERVICI USOR!! :*

Posted

Bai cretule...cum sa te uitam ? :( ai fost inima grov'ului ,imi pare foarte ca ne lasi ,cand am vazut demisia ta m-am blocat , sincer . Ce pot sa spun bafta cu lucrul si sa faci multi bani :D si ai grija de prietena ta :) .Bafta omule nu o sa te uitam ,nu avem cum . Te pupa white ,bafta bro.

Welcome back Calypso <3 ,insfarsit te-ai intors acasuca' :wub:

Posted

Nick: Cretu

Rank: 5 (Mastermind)

Motivul demisiei: Cu regret tin sa va anunt ca numai pot activa deloc. De curand m-am angajat,si munca imi ocupa 10 ore pe zi,seara sunt plecat la sala....si intre cele 2 mai am grija si de prietena mea. Si pur si simplu numai am timp sa activez....Vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati fost ca niste frati,si ca am putut avea o asa relatie de prietenie. Multumesc filtzeR pentru increderea acordata in timp. Ramaneti cu bine,ramaneti pe locul 1 cum ati fost intotdeauna!! Va mai rog un singur lucru,NU MA UITATI !! Sa ne auzim cu bine.

Cu stima,

Cretu !!

Nu pot sa stau fara sa nu mai scriu si eu pe aici.Stiu ca nu mai fac parte din grove dar nu e zi in care sa nu ma uit pe aici pe forum la voi.Vreau sa ii urez si eu bafta lui cretu ca a facut o treaba buna cu white in frunte acolo . Ati ramas numarul 1 si pentru mine .. si asa ve'ti ramane mereu dar e loc si de mai bine

Va urez si eu succes in continuare si aveti grija de voi

Posted

Sa nu ne uiti,Cretule!! Noi nu o sa te uitam:P. Ai fost un coleg de nota 10+ si sper ca pe viitor sa mai avem ocazia de a fi colegi( in Grove,bineinteles).

Te pup,Sunny!

Posted

Baieti, eu o sa fiu plecat cateva zile asadar va rog sa ascultati de White si Hamsik.

Sigur va descurcati in astea 2 zile in care lipsesc. Am incredere in voi.

Bafta la kill !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...