Oliver Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 De astazi sunt noul vostru coleg , bine v-am gasit.
RandOm Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Bine ai venit! Scuzati ca nu am putut intra weekendul ista ,dar am plecat si nu am mai avut acces la interent si nu am putut posta la inctivitate.De acum reiau activtatea.
cnawp Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Se pare ca am cam iesit din formatie,cel putin pt 20zile sau ... cine stie.. ? Acum depind de topicul asta : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=440128. Daca nu-mi este micsorat banul,v-am anuntat deja ..daca se schimba decizia.. vom vedea. Va recomand sa va abtineti de la limbaj sau comportament de tipul "perceput gresit" avand in vedere ca nesimtitii sunt peste tot si abia va asteapta.Spor la joc.
Mario Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Welcome celor noi , imi cer scuze ca nu am putut activa zilele astea ... am un meci important Sambata si a trebuit sa stau in pat .
Oliver Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Imi pare rau daca activitatea mea din ultimele zile nu a fost una multumitoare, astazi sper sa pun capat problemelor mele de la calculator , ca sa nu mai fiu nevoit sa intru de pe laptop.
cnawp Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=440128&pid=6345666&st=0&#entry6345666 Ne vedem in 7zile :*
Oliver Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Joi, 3 Mai, ora 20:00 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament, daca nu puteti ajunge postati la Discutii. In mare parte ajung , insa e posibil sa intervina ceva iar atunci numai pot intra in game la ora respectiva .
kagawa Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Salut de astazi sunt noul vostru coleg,sper sa facem o treaba buna. PS:Nu sunt sigur ca ajung la sedinta,deoarece am meci.
filtzeR Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Flavius, iti transmit si iti multumesc prin acest intermediu pentru tot ce ai facut in Grove Street de-a lungul timpului. Tot respectul meu pentru ce ai facut si mult noroc cu DNB. Felicitarile i le transmiteti in joc / pm. :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat:
Mario Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Se pare ca nu a durat prea mult ... Imi pare rau foarte mult pentru Flavius , poate vei mai avea vreo sansa la GM , te reasteptam la casa ta , aici unde iti este locul . :)
Wiz` Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Imi cer scuze ca n-am fost la sedinta si ca nu mi-am anuntat absenta dar n-am aut net. Acum mi-am rezolvat toate problemele si voi fi activ .
filtzeR Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Atentie maxima !! Conform acestui mesaj, Duminica ora 14:00 va avea loc a 3-a editie a concursului Last Gang Standing. Vreau sa fiti prezenti in numar cat mai mare si sa ne aparam titlurile castigate in prima si a 2a editie. Cine lipseste de la acest eveniment sa-mi dea un pm cu un motiv bine intemeiat. Cine lipeste fara sa anunte va fi demis. Am incredere in voi si sper sa fiti online in numar cat mai mare.
Flavius95 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 N-am putut sa plec fara sa-mi iau ramas bun de la voi.Sper ca mi se permite un ultim post aici. :) .A fost o perioada frumoasa,impreuna am obtinut multe titluri,am castigat respect din partea tuturor chiar daca este un joc si asa trebuie sa fie in mintea multora,un joc.Am hotarat sa iau o pauza.Demisia din functie a fost pur si simplu o neintelegere,Pityc n-are niciun acces la niciun cont de-al meu fie el pe youtube,forumul Linkmania sau mai stiu eu pe unde.Cine vrea sa ma creada s-o faca.N-am de ce sa va mint si mai ales acum.O sa revin dupa ceva timp si bineinteles tot in Grove Street.Aveti cel mai bun lider,cel mai devotat,aveti toate conditiile sa fiti cei mai buni ca si pana acum.Sper sa va regasesc cu bine.Va pup :* PS:Daca vreti sa ma intrebati ceva,nu dati reply ca nu e frumos :wub:,dati-mi un PM.Repet,a fost o neintelegere,confuzie, n-am de ce sa mint si mai ales acum.Bafta la Last Gang Standing!
Mario Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Bafta Flavius , nu avem cum sa nu lasam reply ..ai fost un om de nota 10 pentru grove street si vei fi in continuare , nu te vom uita . Respect pentru tot ce ai facut tu in aceasta factiune , te reasteptam cat mai repede acasa . :)
kagawa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Felicitari tuturor pentru victoria obtinuta,suntem cei mai buni. :dance:
Mario Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Am dovedit inca o data ca suntem cei mai buni si vom fi . GROVE STREET POWER !!
Oliver Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Nick: CloHard Rank: 1 Perioada: Sambata si poate si Duminica Motiv: Sunt plecat din localitate I'm Back. Felicitari pentru castigarea LGS-ului !!
Mario Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Wb Calypso . :wub: #Darius iara copiezi poza de la filtzer? :)) . Laso ma...
Mihai Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Este posibil sa nu ajung la sedinta. Nu sunt sigur cand ajung acasa de la scoala.