Jump to content
lego_kid

Discutii Grove Street

Recommended Posts

Posted

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat ! :tiphat:

Posted

Mi`a facut placere verzilorr , multa bafta si sa nu va culcati pe ureche . Nu uitati : GROVE RUPE TOT ! filtzeR sa ai grija de factiune asa cum ai avut . Ne vedem pe noul gamemod , pana atunci RETIRED

Posted

Mi`a facut placere verzilorr , multa bafta si sa nu va culcati pe ureche . Nu uitati : GROVE RUPE TOT ! filtzeR sa ai grija de factiune asa cum ai avut . Ne vedem pe noul gamemod , pana atunci RETIRED

Oricum urma sa te demit pentru limbaj.

Succes pe mai departe.

Posted

Bafta hanke.Sper sa ne revedem ! Ai grija de tine

Posted

Nu sunt sigur daca ajung la sedinta. La event ajung :)

Imi cer scuze ca nu am putut fi foarte activ, am probleme cu netul, sper sa ma intelegi. Revin in forta vineri.

Posted

Urmatorii primesc avertisment pentru inactivitate si lipsa de la sedinta nemotivata:

Joint_Pit (lipsa de la sedinta nemotivat)

Lolecs(inactivitate)

FrzN(inactivitate + lipsa de la sedinta nemotivat)

sNs(inactivitate + lipsa de la sedinta nemotivat)

Wiz (inactivitate)

Posted

Bafta baietii.. imi pare rau de decizia pe care a luat'o filtzer ... dar asta e.Sper ca player'u care o sa intre in locu meu sa faca o treaba mai buna ca mine.V-am pupat si aveti grija de factiune . Poate ne revedem intr-un viitor apropiat .Cius ! ^^ :bye2: :wub: :wub:

Posted

Bafta baietii.. imi pare rau de decizia pe care a luat'o filtzer ... dar asta e.Sper ca player'u care o sa intre in locu meu sa faca o treaba mai buna ca mine.V-am pupat si aveti grija de factiune . Poate ne revedem intr-un viitor apropiat .Cius ! ^^ :bye2: :wub: :wub:

Bafta in continuare.

Posted

Bafta in continuare Kiddo :*,si noua ne pare rau pentru aceasta pierdere dar si tu ai gresit...sti la ce ma refer.Sper ca vom mai fi colegi in viitor si sper ca tot in Grove. :*

Posted

Mi-a facut cea mai mare placere sa va fiu coleg. A venit momentul sa ne despartim. Va iubesc pe toti! Veti ramane cei mai buni. pwp. :wub:

Posted (edited)

Sa va mai zic , nu va mai zic .

Incet , incet in stadiul actual , factiunea nu va avea un progres , nu sunt nici judecator nici nimic .

Titlul topicului spune discutii despre factiune , si mi se pare normal ca sa se discute despre demiterea lui kiddo care a fost o perioada grove.

Filtzer nu uita de ce ii spune grove street family , si de ce pentru noi fostii // actualii membrii , are o semnificatie puternica , gandeste-te la asta in conducerea factiunii.

Sfatu meu .

Edited by WindRunner
Posted

Astazi sunt plecat toata ziua din bucuresti asa ca nu voi putea activa decat seara cand ma intorc.Bafta la kill!

#P.S Bafta celor acceptati pentru teste.

##Postez de pe telefon.

Posted

Bafta kiddo , o sa-mi fie dor de tine :( ...ai grija pe viitor :) .

# Asa e sNs...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...