Jump to content
lego_kid

Discutii Grove Street

Recommended Posts

Posted

Si eu sunt plecat din oras,nu am putut sa intru pe joc decat de dimineata,dar incerc sa ajung la faction supremacy(postez de pe telefon)

Guest raKneT
Posted

Nu sunt sigur daca ajung la event, a intervenit ceva foarte grav. Bafta baieti.

Posted

Felicitari tuturor pentru victorie!!!Pana acum am fost cei mai buni mafioti de pe server,acum suntem cea mai buna factiune. :clap: Cand ramasese Hanke singur,asa cred ca eram toti ---> :pray:.Felicitari Grove,felicitari Hanke! :gun:

Posted

Va multumesc tuturor pentru urari , dar nu eu am castigat , Grove Street a castigat , nu m`am batut pentru mine , ci pentru Grove .

Posted

Grove Street WIN Factions Supremacy

Felicitari GROVE STREET , gg tuturor, gg Hanke.

Corect FlaviusCR7 ,cand mai era Hanke cu hitmanul tot gangul :pray:

p.s: Cei care vor sa vada poze de la Event, sa treaca pe la Poze Grove Steet

Posted

Felicitari pentru victoria obtinuta in aceasta seara.

De maine revin, am terminat cu turneul la tenis si sunt gata de joc :>

Posted

De ce m-am lasat acum ? :|

Felicitari tuturor baieti , meritati acest titlu . Singurul Supremacy la care am participat si am castigat :X. Multa bafta in continuare . Nici nu se pune problema ca sunteti cea mai buna factiune dupa server.

Posted

Felicitari pentru supremacy. Multumesc lui flitzer de intelege, de marti seara o sa fiu activ intru pe game cand ajung acasa de la lucru.

#Salut, ne vedem maine.

Posted

Woooww !!! Felicitari tuturor care au fost online la supremacy si au aratat ca avem cea mai tare factiune si totodata familie. Sper sa ramanem asa pentru totdeauna ca ne merge binee >:D<

Posted

Din pacate timpul nu ma mai lasa sa activez asa mult pc-ul a fost stricat acum l-am facut iar doar dupa orele 20:00 pot intra 2-3 ore aveti nevoie de un alt player mai activ ce sa zic eu daca am ramas certat cu cineva imi cer scuze si sper sa ramanem prieteni... :D

Va urez succes la toti si aveti grija de factiune sa ramana la fel. Respectati-l pe flitzeR si Respectati Grove Street.

#Va salut.

Posted

De saptamana viitoare imi voi reincepe cu adevarat activitatea. Saptamana asta nu prea pot intra. Am teste din nou. Pwp.

Bafta eMc,Hash,Senzo

Welcome Byrza,The_star, SenSei

Ti asteptam CAIL :*

Posted

Felicitari pentru SPRING AWARDS , cel mai puternic gang . Felicitari si lui Kiddo pentru cel mai periculos mafiot . Grove Power !!!! :tiphat:

Posted

Felicitari Kiddo pt cel mai bun mafeot !! Felicitari si Grove , e evident , Grove Street are talent !

# Daca m`a felicitat si Kiddo pt Faction Supremacy , il felicita si sefu` lui .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...