Jump to content
lego_kid

Discutii Grove Street

Recommended Posts

Posted

Materialele care au ramas le'am cumparat din banii mei, nu din bug. Vreau sa ramana pentru factiune

Salut

nu trebuie sa iti para rau....daca a luat el liderul ballas ban pt bug abuse ... Bafta in continuare

Posted

Imi pare sincer rau pentru voi baieti,Radu27,Frzn,Bic .... O sa va simtim lipsa. Bafta in continuare :*

La fel si eu, cine o sa ma mai critice daca nu ii Frzn ? cine o sa mai fie sofer de wekeend daca nu radu? Cine da de pica netu daca nu Bic?

#Sper sa reveniti, la level 6 aplicatie.

Posted

Postez de pe tableta si nu sunt sigur ca ajung la sedinta, plec cu Gici in oras

E ,clifford ..hai sa ne laudam ca avem tableta :)) .

# Bic,Radu,Frzn ati luat ban ? :| . Imi pare foarte rau pentru voi,totul mergea perfect ...

Posted

Pfffoaaaiii...cea mai proasta veste primita :| Am pierdut 3 dintre cei mai buni membrii. Pacat...Va asteptam din nou daca va reapucati ca avem nevoie de voi :*

Posted

Filtzer multumesc pentru sansa acordata !

Multumesc membrilor pt primirea calduroasa !

Bafta la kill , Grove Street ramane cel mai puternic gang !

Posted

Bine v-am g?sit pe to?i :x Legat de ?edin?a,îmi pare nespus de r?u ca nu pot participa ,am o treaba important? (nu sunt acasa ,postez de pe telefon)

Posted

Bafta Radule in continuare ... nu stiu ce ati avut in cap ,dar sper sa va reapucati si sa ne unim dinou ,am pierdut 3 membri foarte buni,pacat.

Nu-ti fa grij,ramanem cel mai puternic gang ,tot timpul am fost .

Posted

Bafta si tie Radu27,aiurea .. nu ati stiut si voi unde sa va opriti ..

Bine v-am g?sit pe to?i :x Legat de ?edin?a,îmi pare nespus de r?u ca nu pot participa ,am o treaba important? (nu sunt acasa ,postez de pe telefon)

Nu prea sunt de acord cu tine ca facand parte din grove,dar welcome.. vezi ce faci

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...