Jump to content
lego_kid

Discutii Grove Street

Recommended Posts

Posted

Welcome back CALYPSO!!!

Si bun venit lui White,Hkr. :gun: Abea astept sa facem un mare kill,sa moara toti dusmanii. :kar:

Si referitor la sedinta,fac tot posibilul sa ajung.

Posted

ATENTIE !! Sedinta s-a mutat de la ora 15:00 la ora 18:00. Deci , sedinta se va tine astazi la ora 18:00.

Am rugamintea sa anuntati toti membrii de schimbarea efectuata.

Posted

Se pare ca s-a prelungit putin mandatul meu... dar voi revenii in forta .Imi e dor de kill si abia astept sa cooperam din nou :X Succes la kill :gunsfire: pana una

alta :D

Posted

Vineri, 3 Februarie, ora 20:00 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament, daca nu puteti ajunge postati la Discutii.

Nu o sa fiu acasa,plec la ziua unui prieten.

Posted

Membrii Joint_Pit si ynadw primesc un avertisment deoarece nu au fost prezenti la sedinta si nu au anuntat inainte.

Nu ma intereseaza daca veniti cu fel de fel de motive, trebuia sa anuntati inainte.

• Upvote 1
Posted

Cam liniste de la o vreme...maine seara sunteti de acord sa intram in numar cat mai mare pe sever pentru a teroriza pur si simplu LinkMania? :gun:

Posted

Cam liniste de la o vreme...maine seara sunteti de acord sa intram in numar cat mai mare pe sever pentru a teroriza pur si simplu LinkMania? :gun:

Te-ai gasit chiar maine cand urmeaza sa incepa scoala :)) Dar...ar fi frumos. Sa facem un war cum a fost cel trecut de a durat pe putin o ora :)

Posted

In fiecare zi mergem la kill.

Te-ai gasit chiar maine cand urmeaza sa incepa scoala :)) Dar...ar fi frumos. Sa facem un war cum a fost cel trecut de a durat pe putin o ora :)

War-urile de durata sunt in general weekend-urile deoarece sunt mai multi playeri on si cand are cine sa-l organizeze, ca cel de 2 ore de saptamana trecuta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...