Jump to content
lego_kid

Discutii Grove Street

Recommended Posts

Posted

Salut, ma scuzati dar mi-a picat net'ul chiar in timpul sedintei,

Tot incerc sa remediez problema cat de repede posibil

@ am postat fupa telefon.

Edit: Nu am putut remedia problema internet'ului nici pana la aceasta ora ...

Multumesc pentru intelegere.

Posted

Inca o dedicatie,amuzanta sper,pentru fratii mei.:)) Aici

# Vineri o sa vin de la munte,o sa fac tot posibilul sa ajung pana in ora 14,pentru a fi prezent la sedinta. :gun:

Posted

Felicitari baietii,si imi pare foarte rau ca nu am putut fi alaturi de voi. Oricum si fara mine v-ati descurcat excelent. Maine voi fi online si gata de lupta. :gun:

Posted

Duminica la ora 14:00 este SA Supremacy. Vreau sa veniti in numar cat mai mare fiindca e foarte important acest eveniment.Intrati pe la 13:20-13:30 ca sa discutam ultimele detalii.

Ma bazez pe voi.

Posted

Eu nu sunt de acord in mare parte cu acest event facut de filtzer, dar na nu am ce sa zic este cam o bataie de cap cu ss si multe altele. Asa s`a intamplat si la PD cand a organziat Alecswtzu (pe atunci lider) l`a facut iar dupa a ajuns la concluzia sa inchia topicul pentru ca era foarte mare bataie de cap. Eu zic ca activitatea o vede lideru` cum o prestezi cum ti`o faci si cum gandesti si atunci el decide daca te tine in factiune , te demite sau te mareste in grad , asta e parerea mea nu e musai sa fie si a voastra ! :tiphat: Te putea gandiii la unu mai distractiv sunt atatea solutii, asta e o obligatie de a noastra a gangului impreuna cu alianta noastra sa omoram alianta rivala ! :-*

#: eu unu nu ma implic in acest event , sa se implice cei care au ramas atrasi de el , rankul il pot obtine prin mai multe solutii ! :)

Posted

Nu anulez nimic. Chiar daca va vad activitatea in joc un event de genul este binevenit dupa parerea mea. Totusi daca aveti sugestii de alte eventuri astept un PM si voi decide daca sa fac in viitor sau nu.

@trunkss , am modificat data limita. Din 31 ianuarie am pus 24 ianuarie. Fix o saptamana.

Posted

Nu anulez nimic. Chiar daca va vad activitatea in joc un event de genul este binevenit dupa parerea mea. Totusi daca aveti sugestii de alte eventuri astept un PM si voi decide daca sa fac in viitor sau nu.

@trunkss , am modificat data limita. Din 31 ianuarie am pus 24 ianuarie. Fix o saptamana.

Nu am zis sa anulezi nimic eu doar mi`am expirat o libera opinie, nu trebuie sa intelegi gresit .

Posted

Nu sunt sigur ca voi putea ajunge maine la sedinta,pentru ca voi fi plecat cu iubita sa cautam un cadou pentru un prieten,dar o sa fac tot posibilul sa ajung.

@Darius14: Welcomeeee !! :gun::box:

Posted

Valabil pentru toti membrii, indiferent de rank: Incepand de maine, va voi monitoriza activitatea in parte, la fiecare membru astfel incat sa va sporesc activitatea. Cine nu isi da interesul va fi demis. Cine nu are chef sa joace samp cateva ore pe zi sa-mi dea un pm si il scot decat sa tina locul ocupat. La sfarsitul saptamanii, mai exact la sedinta voi trage linie si voi vedea cine merita si cine nu sa ramana in factiune. Ori activati si va dati interesu ori plecati.

Succes !

• Upvote 7
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...