Erhard Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 De acum incolo mai usor cu freechatul la Discutii. Daca tot am postat aici....Adio moses :crybaby: sper sa te intorci cat de curand...ceva de neuitat tot acest timp.. Toti impreuna pana acum...a fost ceva de vis ( ) 3
K1ddo Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 De acum incolo mai usor cu freechatul la Discutii. Daca tot am postat aici....Adio moses :crybaby: sper sa te intorci cat de curand...ceva de neuitat tot acest timp.. Toti impreuna pana acum...a fost ceva de vis ( ) Mda... byee moses... revin-o cat mai repede posibil :bye2:
Bogdan Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Pfff...nu e corect...pacat...bafta mosees...multi pwpici si bafta in ballas :wub:
Just.Me Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Probabil nu o sa fiu la sedinta , sau ajung la sfarsit , am antrenament de la 7 pana la 11 .. apoi o cafea in oras si home..
Paul Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Sambata, 10 Decembrie, ora 13:30 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament, daca nu puteti ajunge postati la Discutii Nu o sa ajung la sedinta deoarece la acea ora nu sunt acasa. :)
Bogdan Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Mi-a facut mare placere sa fiu alaturi de voi in aceste momente. Insa..totul s-a schimbat(aproape tot). Aveti grija de voi si nu uitati cine e cel mai puternic gang. Va pwp pe toti. Bafta! :wub:
nyankuN Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Nu sunt sigur daca ajung la sedinta de maine, am fost ocupat toata saptamana aceasta si se pare ca si urmatoarea va fi la fel. Bafta Calypso.
Just.Me Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Mi-a facut mare placere sa fiu alaturi de voi in aceste momente. Insa..totul s-a schimbat(aproape tot). Aveti grija de voi si nu uitati cine e cel mai puternic gang. Va pwp pe toti. Bafta! :wub: Bafta si poate ai sanse si la hitman . 1
K1ddo Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Mi-a facut mare placere sa fiu alaturi de voi in aceste momente. Insa..totul s-a schimbat(aproape tot). Aveti grija de voi si nu uitati cine e cel mai puternic gang. Va pwp pe toti. Bafta! :wub: Cum ma?:| Esti incredibil.O sa iti simt lipsaaaa :bye2:
alecs. Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Nush daca ajung la sedinta.. am o coregrafie de facut pentru diseara... o sa intarzii daca e 10-20.. P.S - Aia care aveti "grove for life" si plecati pt hitman dc mai puneti ?
Mario Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Nu am putut ajunge la sedinta deoarece am avut meci,imi pare rau. Bafta calypso :wub:
K1ddo Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Nush daca ajung la sedinta.. am o coregrafie de facut pentru diseara... o sa intarzii daca e 10-20.. P.S - Aia care aveti "grove for life" si plecati pt hitman dc mai puneti ? On topic : Pai ... azi ii vezi cu "grove rullz" si maine ii vezi " Ballas Power" :-j.Acu ....e alegerea lor. Off: Like my new name?^^ :>
Hackeru' Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Back in business ! # stiu numele, nu ai fost mai original de la sine , suna frumos, daca vrei totodata sa te simti mandru de noul nume.
Just.Me Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Welcome Bob , bafta la kill`:> Kiddo , power name ! :))
Just.Me Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Salut, bine v-am gasit. Bine ai venit Erick. PS : Care stie un site de unde pot lua gta original ? prin fax ceva?
VILLAIN Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Back in business ! Welcome celor noi :) Bine ai revenit ;)
Mario Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Da,cam asta a fost baieti :(,aveti grija de voi si bafta la supremacy-ul viitor,sper ca voi sa-l castigati. Bravo snoop pentru tot ce ai facut in acest gang Bbye...
K1ddo Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Da,cam asta a fost baieti :(,aveti grija de voi si bafta la supremacy-ul viitor,sper ca voi sa-l castigati. Bravo snoop pentru tot ce ai facut in acest gang Bbye... Hua ma!Ai iesit ca noob'u :)) ,bafta unde te vei duce ... poate ai noroc la hitman dar nicaieri nu e ca acasa [GROVE STREET] Bafta 2
Just.Me Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 serifu zicea maine Daca e azi sedinta dupa 21:00 , imi anunt de acuma absenta .( cantonament )