Yanny Alessyo . Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Voi fii prezent la sedinta daca nu va intervenii ceva .
Tiepolo Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Nu intelegeti ca trebuie sa postati DOAR daca nu puteti participa la sedinta ,nu trebuie sa spuneti ca veti participa.
Tiepolo Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Mi-a facut placere sa fiu in aceasta factiune. Bafta in continuare , sa fiti la fel de uniti.
K1ddo Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Bine v-am regasit!!! :wub: P.S: succes tiepolo si full in viitoar ,bafta!!!
#Mircea Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Sper ca imi dati voie sa mai fac un singur post aici,sper sa nu supar pe nimeni. Nu vreau sa ma intrebati ce s-a intamplat,oricum nici eu nu stiu ce sa va raspund.Oricum,vreau sa va spun ca m-am simtit nemaipomenit aici,timp de apropximativ 7 luni,am incercat sa fac din Grove cel mai bun gang,am dat tot ce am putut,unii poate sunteti multumiti,altii poate nu.Sa aveti grija de voi,si tu Snoop de factiune,am pus suflet in tot ce am facut aici,si ma simt foarte rau pentru despartirea asta,dar asta e.Si mai rau imi pare de FullSpeed,si tin sa ii multumesc pentru ca a stat atata timp cat am fost si eu aici,si m-a ajutat si a avut si el la fel de multa grija de voi,cata am avut si eu,pentru ca nu a luat el lider aici.Dar cum spuneam,asta e. Va salut si aveti grija de voi.Tinem legatura pe server. P.S. :wub: haters. 7
Sayid Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Gamee , imi pare rau pentru tine frate :|,pacat ca nu am fost ieri on sa vad si eu ce se intampla dar din cate vad.. oricum ai fost si vei ramane cel mai bun lider ,te salut ai grija de tine si DA` , tinem legatura pe server ! 1
Bogdan Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Salut. Sunt noul vostru vechi coleg. Sper sa ne intelegem bine :*
Flavius95 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 :crybaby: imi pare rau Mircea de ce s-a intamplat si imi pare rau de asemenea si pentru full.doi playeri,un lider si un co-lider foarte buni. :tiphat: bafta multa in continuare,si sper sa pastram legatura.iar pentru snoop la fel multa bafta sa tina factiunea la acelasi nivel la care a fost sub conducerea lui The_Game si sa ne intelegem foarte bine :right: Welcome Backkk Calypsoo!! 1
Bogdan Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nu sunt sigur daca voi ajunge la sedinta. Sunt plecat la un botez :wub:
Sayid Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 calypso esti NOUL nostru VECHI coleg a?:)), welcome back :X
umeK95 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nu pot ajunge la sedinta ,la aceea ora nu sunt acasa. Aaa si bine v-am regasit,
Alezander Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Imi pare rau Game pentru despartirea aceasta esti unul dintre cei mai buni lideri care au fost vreodata pe LinkMania,de asemenea full imi va fi dor de tn:X dar tinem legatura pe joc....Sper ca Snoop sa tina factiunea in picioare:) 1
Bobo ;x Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 The_Game esti unu dintre cei mai buni lideri pe care i-am avut man :tiphat: , si imi pare rau ca nu mai esti tu...si odata cu tine am mai pierdut un om important pe FullSpeed... damn The_Game man esti cel mai tare :tiphat: 1
Athreyu Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Plec si nu pot ajunge la sedinta.Maybe next time.
faNNNtaSy Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Salut tuturor,de azi inainte vom fii colegi sper sa ne intelegem bine si sa fim uniti ! :tiphat:
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Snoop,scuze ca ma bag pe aici dar,sa mai verifici si topicul asta. CrazyWinn trebuie sa stea civil iar tu l-ai acceptat -_- ,
Erhard Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Snoop,scuze ca ma bag pe aici dar,sa mai verifici si topicul asta. CrazyWinn trebuie sa stea civil iar tu l-ai acceptat -_- , Am observat de ieri seara , dar nu am mai putut da edit (e respins).
$efu_MG Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 NDY felicitari pentru Leader. :D Eu nu am mai intreat de multa vreme pe aicea am avut probleme.. Ma voi reapuca si eu de joc numa sa instalez samp .. asta daca pot ramane grove.. :tiphat: Nick: HaHaHa
Yanny Alessyo . Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Cu cine ma inscriu si eu la eventu ala 4 vs 4 ? Daca faceti o echipa bagati-ma si pe mine va rog !
Guest al1n_tm Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 pacat de ce a ajuns grove,doar membrii de elita avea,acum sunt aproape doar newbie,oricum m-am lasat de joc dar na,snoop sa strangi membrii buni ba;) 1
filtzeR Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 pacat de ce a ajuns grove,doar membrii de elita avea,acum sunt aproape doar newbie,oricum m-am lasat de joc dar na,snoop sa strangi membrii buni ba;) Ce membrii de elita avea? Tu ? Spui ca te lasi de samp si peste 1 saptamana te vad iar on intr-o alta factiune, asa faceti toti. Anyway, bafta ! 2
Camorra Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 (edited) Eu sunt unul dintre ei :). Bafta dar nu prea peste 2 zile va vad iar in joc. Defapt mai devreme,2 zile este prea mult. playng = playing * Edited November 8, 2011 by Camorra !@! 3