Jump to content
lego_kid

Discutii Grove Street

Recommended Posts

Guest al1n_tm
Posted

daca ar fi mutata dupa ora 15:00 sau poate ajung si la 14:00 la 13:00 nu cred ca pot ajunge,am meci

o poti muta?

Posted

Duminica,16 Octombrie, ora 15:00 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament.

#Daca nu puteti ajunge sau stiti ca e posibil sa intarziati, va rog sa postati la Discutii factiune Grove.

A zis sa postati in cazul in care nu puteti sa ajungeti sau intarziati nu ca sunteti prezenti. :closedeyes:

• Upvote 2
Posted

Se pare ca am luat ban, acum am aflat si eu .. Ce sa le fac copiilor care sufera de cod, si fura conturi sa se distreze . Iti multumesc Game pt sansa acordata, dar vad ca asta se intamplii din cauza unor copii .. impuLss here. Sper sa aflu cine a intrat cu codul pe cont .

Posted

Mi-a facut placere sa fac parte din aceste gang timp de aproximativ 2 lunu jumate ! V-am pupat pe toti, niste colegi de nota 10, pacat ca sunt unele iesiri putin cam deplasate.Oricum The_Game iti multumesc pt, ca mi-ai dat a 2 -a sansa dar asta e..Bafta la olimpiada si la Car Ball !

• Upvote 1
Posted

Mi-a facut placere sa fac parte din aceasta factiune majoritatea sunt colegi de nota 10...pacat de unii dintre voi...The_Game iti multumesc pentru ca mi-ai dat o sansa in aceasta factiune dar nu cred ca e locul meu aicia cat timp sunt unele "uscaturi"

Posted

The_Game ms ca mi-ai acordat o sansa..imi pare rau ca tre sa zic asta dar nu putem contiuna cu unele persoane...prea copiiii...in fine esti de treaba si un lider bun nu am ce zice :D :tiphat: bafta all mi-a facut placere sa fac parte din gangu Grove Street :X

Posted

Faceti misto ma:|? De ce vreti sa parasiti factiunea? vreau sa aflu si eu pentru ca eram destul de uniti..nu stiu ce a intervenit asa deodata intre voi :|..serios acum de ce plecati :(?

Posted

The_Game iti multumesc pt, ca mi-ai dat a 2 -a sansa dar asta e..Bafta la olimpiada si la Car Ball !

Va dam si o a 3-a sansa , nu plecati nicaieri pana la supremacy

Posted (edited)

Paul_pop si Deann.Vreau sa stiu cand sunteti liberi sa discutam ceva important pe mess.

Ceilalti,terminati cu atata spam.Le ziceti bye si in joc.

Edited by #Mircea
Posted

Game,azi nu am putut intra pe samp,am avut campionat (meci) , tocmai acum am ajuns acasa..o sa-mi refac activitatea , mersi pentru intelegere !

Posted (edited)

Lista membriilor Grove Street

«Lord Slaughta « Rank 6

1. The_Game

«Mastermind « Rank 5

2.FullSpeed

3.Hori_pop

«Gangsta Boy « Rank 4

4.Hamsik

5.Paul_pop

6.FlaviusCR7

«Souljah « Rank 3

7.HaHaHa

8.Alessyo

9.Tiepolo

10.Camorra

«Mercenary « Rank 2

11.Alezander

12.Tham

13.DeaNN

14.Dinero

15.Sayid

16.Jumper

17.pSihopat

«Street thug « Rank 1

18.Al1n_TM

19.Casio

20.Judge

21.

22.

23.

24.

25.

Demisi pentru inactivitate :

Iuonak

Negrea

Bogdan

Flaky

umeK

ranK

Daca am gresit/uitat pe cineva va rog sa-mi ziceti cat mai repede,sa o pot pune pentru a edita la "Lista de membrii".

# Done Camorra

Edited by #Mircea
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...