Jump to content
lego_kid

Discutii Grove Street

Recommended Posts

Posted

Lista membriilor Grove Street

«Lord Slaughta « Rank 6

1. The_Game

«Mastermind « Rank 5

2.FullSpeed

3.aNNdreI

«Gangsta Boy « Rank 4

4.Sidelol

5.Hori_Pop

6.Hamsik

«Souljah « Rank 3

7.HaHaHa

8.Pityc

9.Paul_pop

10.Cretu

«Mercenary « Rank 2

11.ranK

12.Loveless

13.Edy

14.Tiepolo

15.FlaviusCR7

«Street thug « Rank 1

16.sRs

17.Iuonak

18.Ovidiu700

19.ShapeShifter

20.Negrea

21.MiXtap

22.Alessyo

23.umeK

24.Naughty

25.

25.

# Cei al caror nick este scris cu rosu,vreau sa-si motiveze absenta.

Membrii notati cu "»" au un avertisment.La 2 avertismente,primeste rank down,respectiv este demis.

Am nevoie de jucatori activi,este limita de membri si poate sunt jucatori care vor sa faca parte din grove si vor activa.Nu am nevoie de cei inactivi.

Posted

Sambata cred ca ma voi duce la un festival din Bucuresti 'Eroii Strazii'...Dar cred ca voi pleca dupa ora 16:00 si sper ca voi ajunge la sedinta.

Posted

Fratilor,ce-ati patit ? De ce numai jucati ..?

Nu ti-o spun cu rautate, dar unii au scoala in perioada aceasta si nu au timp toata ziua sau cum ajung de la scoala sa intre in SA:MP sa joace.Unii cred ca sunt mai interesati de viitorul lor decat de SA:MP. Eu cel putin intru cand am timp.

Posted

In principiu pot sa ajung la sedinta sper sa nu intervina ceva sa intarzii sau altceva.De ce nu va mai vad pe nici unul dupa-amiaza?? toti aveti scoala dupa 2 asa? Cand intru vad doar 2-3 on...

Posted

Nu ma voi mai putea duce la concert si nici nu voi fi prezent la sedinta deoarece a intervenit ceva important si de maine voi pleca din bucuresti pana luni.

Posted

Mi-a parut bine ca am foist colegi atata timp si ca avem amintiri placute impreuna. Poate o sa ma mai intorc in grove pentru ca este best gang. Acum vreau sa incerc alt ceva inafata de gang.

Posted

Bai game cand anunti urmatoarea sedinta ca cea de pe 17 Septembrie nu o pot numi sedinta.Pentru ca nu te-ai prezentat si a tinut locul Kid.Deci e egala cu 0.Da raspuns cat mai repede!

P.S.:Data viitoare daca nu esti acasa si nu poti veni fa si tu un post si spune ca nu poti veni.Eu unul nu am plecat la tara ca sa asist la sedinta.Poate erau in acceeasi situatie si ceilalti 19 playeri care s-au prezentat la sedinta!!!!

• Downvote 1
Posted

Eu am fost plecat sambata la munca,si nu m-a deranjat ca tu Game nu ai fost prezent,dar Pityc are dreptate .. trebuia sa anunti mai din timp si pe ei..

Deci cand va fi urmatoarea sedinta? :box:

• Upvote 1
Posted

Mircea .. nu am cu ce sa imi motivez absenta am activat si zilele astea doar ca sambata duminica am fost plecat din oras fara instintare am fost luat pe sus..

Dar si saptamana trecuta zilnic am activat... :| Activez mai mult seara ziua nu prea am cand iar ziua cand pot maxim pana la 17:00 stateam on. Dar am activat .. probabil nu ne-am prins pe server.. + am problemele cu ochii si nu prea am voie la calculator dar nu ma pot abtine.

Ps: Is HaHaHa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...