Jump to content
lego_kid

Discutii Grove Street

Recommended Posts

Posted

Cred ca o sa mai dureze. S-a mai intamplat odata asa si a durat ceva timp. Pana atunci hai sa ne rezumam doar la discutii despre factiune. :)

Posted

Deja m-am plictisit sa tot astept redeschiderea serverului.Este inchis de 5 zile,iar eu am o poftaa sa joc SAMP...:-<.E de 4 zile off.E o operioada totusi mare!

Posted

Deja m-am plictisit sa tot astept redeschiderea serverului.Este inchis de 5 zile,iar eu am o poftaa sa joc SAMP...:-<.E de 4 zile off.E o operioada totusi mare!

O sa se deschida pana la urma sa ne bucuram de joc :) .Dar nu cred ca prea devreme :))

Posted

raNk schimba avatarul, serverul are aprope 4 zile de cand este inchis, ce va place sa exagerati.

Ce te supara la avatarul meu?

Posted (edited)

Lista membriilor Grove Street

«Lord Slaughta « Rank 6

1. The_Game

«Mastermind « Rank 5

2.FullSpeed

3.aNNdreI

«Gangsta Boy « Rank 4

4.Sidelol

5.Hori_Pop

«Souljah « Rank 3

6.HaHaHa

7.Pityc

8.Hamsik

9.Cretu

«Mercenary « Rank 2

10.Senzo

11.Paul_pop

12.Edy

13.Tiepolo

«Street thug « Rank 1

14.sRs

15.raNk

16.Billo

17.Bobitza

18.ShapeShifter

19.iNstinct

20.MiXtap

21.Alessyo

22.

23.

24.

25.

Membrii notati cu "»" au un avertisment.La 2 avertismente,primeste rank down,respectiv este demis.

Am nevoie de jucatori activi,este limita de membri si poate sunt jucatori care vor sa faca parte din grove si vor activa.Nu am nevoie de cei inactivi.

Am uitat pe cineva?

Edited by #Mircea
Guest SenzoRi
Posted

Salut , sunt pe bara 7 zile , am postat la inactivitate , spor la kill . Salut :tiphat: .

Posted

Mircea te poti uita la help zone la topicul meu poate sti cum sa o rezolv.... Scuzati ca am postat aici dar la profilul tau nu merge "send me a messege"

no warn pls...

Posted

Prieteni..clipele alaturi de voi au fost minunate insa a venit momentul sa ne despartim. Mi-a parut bine sa fiu in aceasta factiune. Va multumesc tuturor care mi-ati fost buni prieteni in special The_Game care a dovedit a fi un bun prieten si lider. Va pup si aveti grija de voi :* Calypso. :bye2:

Guest SenzoRi
Posted

Nu pot ajunge la sedinta , mai am 5 zile de stat pe bara..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...