DeceneuSAMP Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 salut de astazi sunt colegul vostru:D Bine-ai venit. Sper sa te distrezi alaturi de noi.
Bogdan Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 salut de astazi sunt colegul vostru:D Salut si bine ai venit ! :)
DeceneuSAMP Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Am luat ban 7 zile de la Adi. Va urez succes si toate cele bune. Ma las de joc.
#Mircea Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ai luat un ban,nu e capat de lume.Te asteptam sa te intorci.
#Mircea Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 (edited) Lista membriilor Grove Street «Lord Slaughta « Rank 6 1. The_Game «Mastermind « Rank 5 2.FullSpeed «Gangsta Boy « Rank 4 3.Sidelol 4.aNNdreI «Souljah « Rank 3 5.PeU 6.HaHaHa 7.Pityc 8.Hori_Pop 9.Hamsik 10.Down «Mercenary « Rank 2 11.Deceneu 12.Cretu 13.Adi 14.Paul_pop 15.Senzo 16.cRs «Street thug « Rank 1 17.Shakaloo 18.FlaviusCR7 19.Edy 20.Tiepolo 21.raNk 22.FpS 23.woLo » 24.neeee 25.Calypso Membrii notati cu "»" au un avertisment.La 2 avertismente,primeste rank down,respectiv este demis. Am nevoie de jucatori activi,este limita de membri si poate sunt jucatori care vor sa faca parte din grove si vor activa.Nu am nevoie de cei inactivi. Black list Grove Street -XxSoulxX ------------------------------- Limbaj -Vlad ------------------------------------- Limbaj fata de un coleg -Alex_Cristea -------------------------- Atacuri nemotivate + Deranjare sedinta. -Gravity ---------------------------------- Ajuta rivali. -Taylorrr ----------------------------- Atac nemotivat - Permanent -Cristy71sf ------------------------- Atac nemotivat - Permanent -Dan33 --------------------------------- Atac nemotivat -SilenceKill ---------------------------- Atac nemotivat -Nutu ------------------------------------ Atac nemotivat + Ajuta rivali. -NiGtWiSh ----------------------------- Atacuri nemotivate -Randy_Viper ------------------------ Atacuri repetate + Nesimtire. -Kile -Panait --------------------------------- Atacuri repetate nemotivate + Non fair play -eMCee -------------------------------- Atacuri repetate nemotivate -DeXyy --------------------------------- Atacuri repetate nemotivate + Deranjari are blocajelor aliantei. -Niko96 ------------------------------- Atacuri repetate nemotivate -Chesster ---------------------------- Atacuri nemotivate + Nesimtire #Cei de rank 4 + pot posta un jucator pentru BlackList,fara screenshot. ##Reguli noi ! -Postati un jucator doar daca va omoara,sau este Non fair play.Nu doar ca va da 2-3 pumni.(Nu bagam aici si limbaj,vanatoare si etc) -Postati un jucator sub level 3 doar daca va ataca de nenumarate ori.Sunt jucatori noi,care probabil nu stiu inca , cu ce "se mananca" San Andreas MultiPlayer-ul.(Nu bagam aici si limbaj,vanatoare si etc) -Si v-as ruga , celor de level 1/2/3 sa le explicati cum sta treaba. -Sa aveti dovezi solide care dovedesc asta. ###Daca cineva de pe Blacklist doreste sa fie sters,trebuie sa faca o cerere dupa urmatorul model (Cei care sunt permanent nu au dreptul de a face aceasta cerere): *Nick: *Membrul care te-a adaugat: *Motivul pentru care ai fost adaugat: *Explicatie: Edited August 22, 2011 by #Mircea
Cretu' Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Am revenit si eu printre voi dupa un ban de 30 zile. Salutari celor noi si Game d'abea astept sa lucram din nou impreua.
Bogdan Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Am revenit si eu printre voi dupa un ban de 30 zile. Salutari celor noi si Game d'abea astept sa lucram din nou impreua. Welcome Back ! :) Te asteptam la
Edy Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 E posibil sa intarzii la sedinta, nu stiu in cat suntem azi si cand pica sedinta si nu stiu daca o sa fiu treaz.
Pityc Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Game imi sun manageru azi pe la 10-11(adica peste 7-8 ore),si iti spun sigur daca pot veni sau nu,ca nu stiu ce program am miercuri ca luni si marti am fost liber.Bafta!
Bogdan Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 S-ar putea sa intarzii putin la sedinta. S-ar putea sa plec la Bucuresti si incerc sa ajung pana seara.
Outcast Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Facem bine dar nu se face aici free chat.In joc tu fiind??
#Mircea Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Atata timp cat nu faci parte din Grove Street,nu ai dreptul de a posta aici.
PeU Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 insf acasa dupa 3 sapt :P ce are sv si cand ii da drumu ?
#Mircea Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Momentan o problema de la host,isi va reveni el.
PeU Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 cate modificari :P lume noua , rank 5 :) felicitari pentru supermacy :D
sidelol Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Serverul este off? Sau este o problema la mine? On: welcome back peu
Cretu' Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Serverul este off? Sau este o problema la mine? On: welcome back peu E serveru off.
PeU Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 pfa cat timp o tine tot asa sv ? dupa 3 sapt plecat am un chef nebun de joc :)))))))