Pityc Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 A,si inca ceva,bine ca mi-am amintit.The_Game sa ma adaugi in lista membrilor te rog frumos ca uitasei cand am vorbit cu tine.Va salut!
#Mircea Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ok te adaug.Pai e vara,lumea seara e plecata.Uite..Ceilalti,e ok la ora 18.00 ? Pityc?
Pityc Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ok te adaug.Pai e vara,lumea seara e plecata.Uite..Ceilalti,e ok la ora 18.00 ? Pityc? Da e ok la ora 18 pentru mine.Imi cer scuze daca sunt un obstacol pentru ceilalti.O seara buna! 1
sidelol Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Nu garantez ca ajung la ora 18. E vara cum zice si Game, lumea iese pe afara, prin oras. Dupa mine cat mai de dimineata cu atat mai bine. Eu incerc sa vin la sedinta.
mont3ll4_cs Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Nu sunt sigur daca o sa fiu prezent la sedinta acum plec la dunare la plaja si nu stiu sigur daca ajung pana la ora 18 acasa , ma duc cu cineva cu masina.
AndreiHD Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Salut si bine ati venit, cei noi. Sper sa ne intelegem bine.
Kile Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Salut si bine ati venit, cei noi. Sper sa ne intelegem bine. Multumim, si eu tot acelasi lucru' sper .
DeceneuSAMP Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Voi pleca doua saptamani la tara deci voi rupe legataura cu civilizatia virtuala. Aveti grija de voi si spor factiunii in continuare! Sa ne intalnim cu bine. V-am pupat! :* I love my green family.
Kile Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 @ Multumim celor care ne'au urat bun venit. @ Deceneu , bb speram sa te distrezi cat mai bine in timpu' asta.
AndreiHD Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Voi pleca doua saptamani la tara deci voi rupe legataura cu civilizatia virtuala. Aveti grija de voi si spor factiunii in continuare! Sa ne intalnim cu bine. V-am pupat! :* I love my green family. Spor la dat cu sapa si sa ne auzim cu bine peste doua saptamani. Vacanta faina! :*
Bogdan Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Salutare Baieti ! Am revenit din nou dupa o perioada de inactivitate. Imi pare rau ca nu am putut intra am avut multa treaba cu liceul, examenele,inscrierile etc. Am sa ma reapuc din nou de activitate. Bun venit celor noi! :*
Pityc Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Eu am iesit din SAMP ca m-am enervat cu Erick.E non--fp clar.Dupa ce ca am pierdut banii la pariuri si mai aveam ultimi 15 k mia luat si el 10 k.Apoi cand i-am spus hai ca esti nesimtit mi-a dat si mute.X(X(Am o stare de tot rahatul.:((.Sunt saracit rau PS:Am postat mai mult ca sa va zic de ce am iesit fara sa spun noapte buna
Kile Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Salutare Baieti ! Am revenit din nou dupa o perioada de inactivitate. Imi pare rau ca nu am putut intra am avut multa treaba cu liceul, examenele,inscrierile etc. Am sa ma reapuc din nou de activitate. Bun venit celor noi! :* Multumim, welcome back . Eu am iesit din SAMP ca m-am enervat cu Erick.E non--fp clar.Dupa ce ca am pierdut banii la pariuri si mai aveam ultimi 15 k mia luat si el 10 k.Apoi cand i-am spus hai ca esti nesimtit mi-a dat si mute.X(X(Am o stare de tot rahatul.:((.Sunt saracit rau PS:Am postat mai mult ca sa va zic de ce am iesit fara sa spun noapte buna Mdah, si mie mi-a luat 360k azi, asta e , ce sa faci se mai intampla, neatentia strica.
LloydBankss Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Salut la toata lumea!!!! Bine v-am gasit!!! :*:* Ne vedem in game!!
DJDizzzY Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Salutare la toata lumea si bine v-am gasit. (regasit, pe unii dintre voi) :)
AndreiHD Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Salutare si numai bine celor noi. Sper sa ne intelegem perfect, defapt sunt sigur ca o sa ne intelegem :x