Andu Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Antreprenorul din domeniul tehnologiilor de vârf Sean Parker, cofondator al site-ului Napster ?i apoi pre?edinte cofondator al re?elei de socializare Facebook, s-a logodit, a anun?at, luni, agentul s?u de pres?. Sean Parker a cerut-o în c?s?torie pe iubita sa, cantautoarea Alexandra Lenas, a declarat agentul s?u de pres?, Matthew Hiltzik. Cânt?re?ul Justin Timberlake l-a interpretat pe Sean Parker, prezentându-l ca pe un antreprenor afemeiat, pasionat de petreceri ?i lipsit de scrupule, în filmul "Re?eaua de socializare/ The Social Network", de David Fincher. Acest film, l?udat de criticii americani ?i nominalizat la premiile Oscar din acest an, a descris felul în care Mark Zuckerberg, student la Universitatea Harvard, a creat re?eaua Facebook. Sean Parker nu a apreciat felul în care a fost descris în acest film. El a p?r?sit Facebook în 2005, iar în prezent este managerul unei companii de investi?ii, Founders Fund. În afar? de contribu?ia sa la "explozia" fenomenului Facebook, Sean Parker este cunoscut ?i pentru faptul c? este cofondatorul Napster, un site pe care l-a creat în 1999, pe când avea 19 ani. Site-ul Napster, conceput ca un program de partajare de fi?iere muzicale pe internet, a fost închis în anul 2001, în urma unor procese intentate în justi?ie de arti?ti de renume, precum Metallica ?i Dr. Dre, dar ?i de câteva case de discuri importante. Sursa __________________________________________ Un tip norocos rau, tinand cont ca este cofondatorul Napster care a avut parte de aceeasi faima precum Facebook-ul.
musthyzz Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 *gasp* Viata mea nu va mai fi la fel de acum inainte...
Gandalf Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 nasol facebook, nu vad nici o diferenta fata de hi5, o alta porcarie
Random Hero Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 nasol facebook, nu vad nici o diferenta fata de hi5, o alta porcarie Cel mai bun lucru e ca pe Facebook nu se mai pot pune teme personalizate, cu 10 cadre animate si 5 melodii pe ele. Hi5 si Facebook incep sa semene de cand cei de pe Hi5 au migrat pe FB.
RedLink Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Sean Parker?!? He looks nothing like JT. Or maybe is the other way around?
al3xandru Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 sper sa fie fericiti dar uitandu`ma la el si uitandu`ma la fata cred ca motivul casatoriei sunt sumele pe care le detine el in cont.poate gresesc si o sa le fie bine desi nu cred .casa de piatra. @nu mi se pare stire importanta
ZoHaNClub Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 nasol facebook, nu vad nici o diferenta fata de hi5, o alta porcarie + 1 ot: altul care are acatiste puse la biseric? de nevast?-sa ca s? moar? ?i s? r?mân? cu averea :) mare fail e tân?r sau s? se piard? vreun spermatozoid prin ovarele ei ca s?-l lege, ?i atunci e big win, cam pare slab de înger omu'
Stargate Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 wooow ce stire de senzatie Concluzie: cine dreaq e justin bierber :blink:
Hash Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Na ... Casa de piatra , si eu ce sa-i fac , sa fie sanatos
DeaN Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Este bogat omul avand in vedere ca Facebook-ul are un mare succes si sunt facute cateve 8 conturi pe secunda. Casa de piatra ..
ChoWdeR Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 sa vedeti cati o dat like cand a schimbat de la " in a relationship" la " married to "
41nd Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 salut, o stire pentru cei dintre voi care nu aduc un plus de valoare la stire..
Lancelot Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Hmm nu pot zice ca e o stire de impact..dar avand in vedere popularitatea site-ului respectiv..totusi e important sa stim ca e luat Parker
spades Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Bravo lui. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si mai multi useri pe Facebook!