Andu Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Poli?i?tii din Republica Moldova caut? un uciga? în serie, dup? producerea a trei crime în care au fost vizate cupluri de îndr?gosti?i care î?i parcau ma?inile în zone izolate. Cele trei crime s-au produs în Ialoveni, Nispore?ti ?i Durle?ti, o localitate de lâng? Chi?in?u, potrivit Pro TV. De fiecare dat?, uciga?ul a luat vie?ile unor îndr?gosti?i care î?i parcaser? ma?inile în locuri izolate. Pe fete le-a batjocorit ini?ial, iar pe b?ie?i i-a împu?cat cel mai probabil dup? ce au v?zut cum iubitele lor erau violate. În cazul de la Durle?ti, ma?ina p?r?sit? în câmp a fost observat? de localnici, care au chemat poli?ia. Ace?tia au g?sit în autoturism o tân?r? dezbr?cat? de la brâu în jos ?i împu?cat? în ceaf?, pe bancheta din fa??. Tân?rul a fost înghesuit în portbagaj, dup? ce a fost ucis cu dou? focuri de arm?. Poli?i?tii au constatat c? ace?tia au fost executa?i cu o arm? de vân?toare cu alice. B?iatul de 19 ani se numea Ilie Racu ?i era elev în clasa a dou?sprezecea. Olgu?a Câslaru, iubita sa, avea doar 15 ani ?i era elev? în clasa a opta. Cei doi se iubeau de câteva luni. Seria crimelor la indigo a început în Ialoveni, în septembrie 2010, când un b?rbat ?i o femeie au fost împu?ca?i cu o arm? cu glon?. Ea era goal? de la brâu în jos, iar el a fost g?sit lâng? ma?in?. Dubla crim? de la Ialoveni a fost descoperit? târziu ?i legi?tii nu au putut stabili dac? femeia fusese violat?. În martie 2011 poli?i?tii au localizat un al treilea autoturism cu al?i oameni împu?ca?i. Sursa
RedLink Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Executati, nu gluma. Sper sa-l prinda cat mai curand, mineni nu vrea un criminal in serie in libertate, si mai putin unul care omoara indragostiti. Parca-i Zodiac Killer. Bine, ala omora numai femei.
Guest SherkaN Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Bun baiat, deci daca vreti sa alea alea ... platiti o camera la hotel. Despre asta nush daca politia noastra o sa fie in stare sa-l gaseasca .. sper sa da.
Andu Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Ma uitam la stirea asta si ma gandeam ca doar prin filme mai vezi asa "comportament" .
Silverstone Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Bun baiat, deci daca vreti sa alea alea ... platiti o camera la hotel. Despre asta nush daca politia noastra o sa fie in stare sa-l gaseasca .. sper sa da. Esti din Rep. Moldova?
RedLink Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Bun baiat, deci daca vreti sa alea alea ... platiti o camera la hotel. Despre asta nush daca politia noastra o sa fie in stare sa-l gaseasca .. sper sa da. Nu cred ca poti da vina pe cuplurile care ies seara pentru comportamentul unui criminal in serie si toate astea s-au intamplat in Republica Moldova asa ca politia de la noi nu o sa trebuiasca sa treaca prin rusinea de a nu prinde un criminal in serie
Finnick Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Cand am citit titlu,ma gandeam ca s-a intamplat in America,in niciun caz Romania. ( Moldova)
Random Hero Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Cand am citit titlu,ma gandeam ca s-a intamplat in America,in niciun caz Romania. ( Moldova) E Republica Moldova. ;)
sun5hine Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ar trebui impuscat pe loc, nu arestat daca va fi prins.
Forgot Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Bine ca nu e in Romania. Sa speram ca politistii din Republica Moldova sunt mai capabili ca cei din Romania.
Motanul Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ar trebui impuscat pe loc, nu arestat daca va fi prins. De ce sa scape asa usor ?
2dor Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ar trebui impuscat pe loc, nu arestat daca va fi prins. De ce sa scape asa usor ? Niciodata nu poti stii la ce tine mai mult un om , la viata sau la orgoliu ? Eu merg pe varianta cu impuscatul. Chiar daca e inuman , ca parca nici oamenii nu mai sunt oameni in ultima vreme.
Motanul Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Eu merg pe varianta cu impuscatul. Chiar daca e inuman , ca parca nici oamenii nu mai sunt oameni in ultima vreme. Eu merg pe varianta "tortura". :)
Zozo Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Stirea asta suna mai mult a scenariu de film horror ;)
Guest Antikrist Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 lol ce tare Probabil saracu om nu a avut in viata lui o prietena si a zis "oh f*ck it" si s-a apucat de treaba. Eh.. nu stiti cum e viata lui, nu stiti ce probleme psihice are; nu-l mai judecati atata. Da, normal , si eu sunt de parere ca ar trebui sa-l prinda, dar de ce sa-l execute? Mai degraba sa-l trimita la un spital de nebuni, ca aia de acolo nu au prietene pe care sa le violeze. de asemenea nu pricep de ce e asa un tam-tam pe tema asta. Au murit doar 3 cupluri, nu 10.
Cristi-MG- Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 foarte urat din partea lui , sa ii fie rusine scenariu de film horror ? :) citeste despre "Chelsea Smile" si apoi sa vezi tu horror :)
Dumnezeu Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 pff pacat ca nu este si in Romania unu bv lui sa continuie fara numar ,macar daca a inceput pe drumu asta sa continuie pana la capat,nu cred ca conteaza parerea voastra pentru el . @din cate stiu omoara doar doar pe cei bogati,aia care au bmw ,etc eu cred ca e un adolescent sarac ,sa gandit sa se razbune pe destinul lui amarat. o fi poate domnisoara ,inca nu se stie @aveti grije poate trece granita 1 1
Guest Antikrist Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 pff pacat ca nu este si in Romania unu bv lui sa continuie fara numar ,macar daca a inceput pe drumu asta sa continuie pana la capat,nu cred ca conteaza parerea voastra pentru el . @din cate stiu omoara doar doar pe cei bogati,aia care au bmw ,etc eu cred ca e un adolescent sarac ,sa gandit sa se razbune pe destinul lui amarat. o fi poate domnisoara ,inca nu se stie @aveti grije poate trece granita Scrie ca le viola pe prietenele baietilor, duh..... ce mai Dumnezeu.... @.@
Motanul Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 pff pacat ca nu este si in Romania unu bv lui sa continuie fara numar ,macar daca a inceput pe drumu asta sa continuie pana la capat,nu cred ca conteaza parerea voastra pentru el . @din cate stiu omoara doar doar pe cei bogati,aia care au bmw ,etc eu cred ca e un adolescent sarac ,sa gandit sa se razbune pe destinul lui amarat. o fi poate domnisoara ,inca nu se stie @aveti grije poate trece granita Scrie ca le viola pe prietenele baietilor, duh..... ce mai Dumnezeu.... @.@ Dumnezeu nu se foloseste de logica umana.
RAPTURE- Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 pff pacat ca nu este si in Romania unu bv lui sa continuie fara numar ,macar daca a inceput pe drumu asta sa continuie pana la capat,nu cred ca conteaza parerea voastra pentru el . @din cate stiu omoara doar doar pe cei bogati,aia care au bmw ,etc eu cred ca e un adolescent sarac ,sa gandit sa se razbune pe destinul lui amarat. o fi poate domnisoara ,inca nu se stie @aveti grije poate trece granita Esti un cretin! Trist ...
Dumnezeu Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 e de belea cu voi ,voi chear traiti intro lume virtuala, omul ala are un motiv pentru cea ce face ,si daca e un nebun nu conteaza ,lumea din ziua de azi tot ce vedeti este rezultatul unei lupti pentru supravetuire. daca omu nu face parte din sistemul vostru daca nu e de acord cu voi inseamna ca e nebun etc pentru ca voi vedeti lucrurile doar din punctul vostru de vedere. cum un om omoara un porc pentru al manca si nu e acuzat de omor asa si asta ii omoara pentru a face un fikifiki deci pe scurt nui sf lumii ca unu omoara cateva persoane ,si nici gestul lui nui ceva deosebit . 1 1
Tybork Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Mai usor cu jignirile oameni buni...mai bine va abtineti daca numai cu jigniri merge
Motanul Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 e de belea cu voi ,voi chear traiti intro lume virtuala, omul ala are un motiv pentru cea ce face ,si daca e un nebun nu conteaza ,lumea din ziua de azi tot ce vedeti este rezultatul unei lupti pentru supravetuire. daca omu nu face parte din sistemul vostru daca nu e de acord cu voi inseamna ca e nebun etc pentru ca voi vedeti lucrurile doar din punctul vostru de vedere. cum un om omoara un porc pentru al manca si nu e acuzat de omor asa si asta ii omoara pentru a face un fikifiki deci pe scurt nui sf lumii ca unu omoara cateva persoane ,si nici gestul lui nui ceva deosebit . Esti din R.M. ?