blk Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 tu ce ai face cand ai fi votat de atatia oameni? :) el a dat de inteles de la inceput ce e si acum a zis clar Ok atunci am si eu o intrebare. Ca sunt curios care a fost logica in mutarea asta. Daca rapture m-a investigat pe mine si pe southboy pana acum, de ce la inceputul acestei zile a zis: pac pac si l-am votat din nou - VOTEZ DARKNESS Votati ca mine fratii mei! - cu incredere ca se poate! Adica el a gasit un mafiot (si doar unul) si il voteaza pe darkness? De ce?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 tu ce ai face cand ai fi votat de atatia oameni? :) el a dat de inteles de la inceput ce e si acum a zis clar Sau ati putea fi amandoi mafioti si acum riscati sa va fie compromise planurile. Sa il investigheze cineva pe lukl?
luk Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Ok atunci am si eu o intrebare. Ca sunt curios care a fost logica in mutarea asta. Daca rapture m-a investigat pe mine si pe southboy pana acum, de ce la inceputul acestei zile a zis: Adica el a gasit un mafiot (si doar unul) si il voteaza pe darkness? De ce? Uita-te cum s-a atacat darkness in prima zi cand s-a luat rapture de el , probabil ca s-a gandit ca a gasit 2 mafioti dintr-o investigatie , acum inca nu stiu daca darkness este sau nu mafiot , dar despre lucyo am alta parere . Investigati-ma , dar va zic de pe acum ca sunt curat si irositi o noapte degeaba , cum vreti .
DaddyYankee Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 (edited) Ce motiv avea 2pac sa minta? Idiot sau nu, politist sau nu, 2pac risca sa fie omorat. In cazul in care are dreptate si e politist, risca sa fie omorat de mafioti, daca nu are dreptate probabil va fi votat in ziua urmatoare or something. Eu totusi nu cred ce zice rApture. Aici blk da de inteles ca e medic, deci oricine putea veni sa spuna asta, fie ca e politist sau nu. (aici ma refer la faptul ca rApture a venit si a zis de blk ca e curat..) Hmm. Cine a fost ranit? Poate pot sa-l ajut cu ceva. Cat despre lucy... lukl incearca sa il scoata pe rApture, cand lukl a zis ca lucy e mafiot (fara a avea motiv sa zica asta), rApture a venit si i-a dat indirect dreptate lui lukl . Edited March 16, 2011 by DaddyYankee
luk Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Ce motiv avea 2pac sa minta? Idiot sau nu, politist sau nu, 2pac risca sa fie omorat. In cazul in care are dreptate si e politist, risca sa fie omorat de mafioti, daca nu are dreptate probabil va fi votat in ziua urmatoare or something. Eu totusi nu cred ce zice rApture. Aici blk da de inteles ca e medic, deci oricine putea veni sa spuna asta, fie ca e politist sau nu. (aici ma refer la faptul ca rApture a venit si a zis de blk ca e curat..) Cat despre lucy... lukl incearca sa il scoata pe rApture, cand lukl a zis ca lucy e mafiot (fara a avea motiv sa zica asta), rApture a venit si i-a dat indirect dreptate lui lukl . ori 2pac e mafiot ori e politist si e idiot si nu stie sa joace , nu iti dai rolul pe fata dupa 2 nopti de investigatii , intai trebuie sa iti dai seama daca esti competent sau nu :) si acum nu incepeti sa ziceti iar de rapture ca si el si-a dat rolul pe fata , dar uitati-va in ce circumstante . @blk , think a bit , nu are logica? noaptea 1 te investigheaza pe tine = curat , ziua darkness se comporta ciudat , rapture se ia de el , darkness se comporta mai ciudat si probabil dupa cum a gandit el , darkness = mafiot , a zis sa nu iroseasca o noapte de investigatii pe darkness ci pe altcineva , parerea mea , destul de probabil ca asa sa se fi intamplat .
blk Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Uita-te cum s-a atacat darkness in prima zi cand s-a luat rapture de el , probabil ca s-a gandit ca a gasit 2 mafioti dintr-o investigatie , acum inca nu stiu daca darkness este sau nu mafiot , dar despre lucyo am alta parere . Ok si daca era asa suspect pe darkness din prima zi, de ce nu l-a investigat? A dat random in altu', a gasit un mafiot si continua sa il atace pe darkness? Ma scuzi dar nu prea are multa logica ceea ce ziceti voi :(
blk Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 @blk , think a bit , nu are logica? noaptea 1 te investigheaza pe tine = curat , ziua darkness se comporta ciudat , rapture se ia de el , darkness se comporta mai ciudat si probabil dupa cum a gandit el , darkness = mafiot , a zis sa nu iroseasca o noapte de investigatii pe darkness si pe altcineva , parerea mea , destul de probabil ca asa sa se fi intamplat . Eu unul daca as fi politist nu as vota un om fara sa-l investighez but that's just me. Vedem ce crede majoritatea si ramane sa aflam cu siguranta mai devreme sau mai tarziu.
luk Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Eu unul daca as fi politist nu as vota un om fara sa-l investighez but that's just me. Vedem ce crede majoritatea si ramane sa aflam cu siguranta mai devreme sau mai tarziu. si ceea ce e interesant este ca daca moare rapture o sa moara si 2pac si daca 2pac e politist pierdem 2 politisti , pentru ca nu o sa aiba nimeni incredere in el ca e incompetent :lol:
Edy Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 si ceea ce e interesant este ca daca moare rapture o sa moara si 2pac si daca 2pac e politist pierdem 2 politisti , pentru ca nu o sa aiba nimeni incredere in el ca e incompetent :lol: daca moare rapture si e politist => southboy e next , dar ce se intampla daca moare rapture si e mafiot sunt eu curios ? :-?
DaddyYankee Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 @blk , think a bit , nu are logica? noaptea 1 te investigheaza pe tine = curat , ziua darkness se comporta ciudat , rapture se ia de el , darkness se comporta mai ciudat si probabil dupa cum a gandit el , darkness = mafiot , a zis sa nu iroseasca o noapte de investigatii pe darkness ci pe altcineva , parerea mea , destul de probabil ca asa sa se fi intamplat . Daca rApture era politist si credea ca darkness e mafiot, de ce nu s-a abtinut de la vot pana nu-l investiga? Il investiga, venea si ne zicea ceva concret si altfel statea treaba. Motivul pentru care l-a votat rApture pe darkness e unul absurd. Iar asta: blk curat lucyo murdar pa Poate fi considerata si o ultima incercare de a scapa. De ce nu se apara daca se da drept politist? :-?
luk Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 daca moare rapture si e politist => southboy e next , dar ce se intampla daca moare rapture si e mafiot sunt eu curios ? :-? mor eu , no big deal :D @dadyyankee , nu , nu e unul absurd , de obicei , cei noi sunt destul de usor de citit si iti dai seama ce roluri au , dar repet , de obicei , nu sunt asa sigur ca darkness e mafiot
Puffz Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 DaddyYankee --- Poate fi considerata si o ultima incercare de a scapa. De ce nu se apara daca se da drept politist? :-? Sau poate si-a dat seama ca oricum moare [avea deja 10 voturi] asa ca ne-a zis ce stie. Eu imi mentin parerea ca l-a atacat pe dark pur si simplu din intuitie sau cum vreti voi .. iar reactia exagerata a lui dark l-a facut sa creada ca a nimerit un mafiot. Nu cred ca darkness e mafie .. si cred ca rapture e politist!!! Poate aflam maine mai multe.
DaddyYankee Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Parerea mea e ca daca era politist venea cu ceva concret. L-a votat pe darkness si toti cereau un motiv, de ce nu l-a investigat in urmatoarea seara si sa ne zica ceva sigur? A.. pentru ca nu e politist si il votase aiurea. Ah, sau nu.. "nu voia sa iroseasca o noapte de investigatii pe darkness". That's funny In fine, eu imi mentin votul pana una-alta. Poate daca cineva vine cu alte argumente mai bune.. mai vedem.
RAPTURE- Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Oke ... n-am timp sa citesc tot pt ca am fost plecat toata ziua si acum la dispozitie 5 secunde. @blk - da au fost 2 nopti - am investigat 2 pers - tu si lucyo. Am considerat ca e mai bine sa-mi pastrez votul pt darkness (pe care am motive sa-l consider mafiot dupa comportament nefiind nevoie de ancheta) pt ca nu lasa impresia de nesiguranta / necredibilitate ... timpul meu s-a scurs .. Pacat si de jocu asta .. Hf in continuare ..
luk Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Parerea mea e ca daca era politist venea cu ceva concret. L-a votat pe darkness si toti cereau un motiv, de ce nu l-a investigat in urmatoarea seara si sa ne zica ceva sigur? A.. pentru ca nu e politist si il votase aiurea. Ah, sau nu.. "nu voia sa iroseasca o noapte de investigatii pe darkness". That's funny In fine, eu imi mentin votul pana una-alta. Poate daca cineva vine cu alte argumente mai bune.. mai vedem. acum tu zici ca nu trebuie sa te bazezi pe intuitie , pacat ca nu e liquid in viata , el stia cel mai bine cum e cu intuitia cand esti politist , vad ca esti la prima editie , eu zic sa te mai gandesti odata si apoi inca o data :D
DaddyYankee Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 (edited) Uite care-i chestia. Ma gandesc si asa.. 2pac s-a riscat pentru noi ca sa prindem un mafiot (SPER). Am un motiv in plus sa-mi mentin votul, de ce? Editia trecuta Thor va pus un mafiot "pe tava" si voi ati votat pe altcineva iar Thor a murit (daca retin bine..). Crezi ca ar trebui sa facem la fel si acum..? LE: @ForumistuMascat: era un exemplu, in fine. Sorry ^_^ Edited March 16, 2011 by DaddyYankee
Guest ForumistuMascat Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Uite care-i chestia. Ma gandesc si asa.. 2pac s-a riscat pentru noi ca sa prindem un mafiot (SPER). Am un motiv in plus sa-mi mentin votul, de ce? Editia trecuta Thor va pus un mafiot "pe tava" si voi ati votat pe altcineva iar Thor a murit (daca retin bine..). Crezi ca ar trebui sa facem la fel si acum..? FARA REFERIRI LA EDITIILE TRECUTE Stiu ca era un exemplu , insa ar fi mult mai bine sa ramai la editia asta ..E mai placut cand nu te legi de ce a fost inainte ...asa pot spune si eu ca ' votez x , stiu ca asa joaca el cand e murdar ' si sigur se gasesc 3 insi care sa voteze si ei .
blk Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Hai sa nu vorbim din vieti anterioare ca nu prea isi are rostul. Ideea este ca mafiotii sunt outnumbered. nu e rentabila faza sa iasa un mafiot in fata sa zica "sunt politist votati-l pe X" pentru ca apoi X sa fie un civil si a 2-a zi sa linseze lumea mafiotul. La ce s-a intamplat pana acum, nu pot sa va cred deoarece argumentele voastre sunt putin cam subrede. "il banuiam pe darkness dar am investigat random pe altu si chiar daca am gasit alt mafiot, l-am votat pe darkness pe o simpla banuiala riscand sa omor un civil si ca apoi lumea sa ma linseze" Daca intr-adevar e politist, pierde pe greselile lui.
Puffz Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Uite care-i chestia. Ma gandesc si asa.. 2pac s-a riscat pentru noi ca sa prindem un mafiot (SPER). Am un motiv in plus sa-mi mentin votul, de ce? Editia trecuta Thor va pus un mafiot "pe tava" si voi ati votat pe altcineva iar Thor a murit (daca retin bine..). Crezi ca ar trebui sa facem la fel si acum..? 2pac s-a riscat pentru darkness ... nu a zis nimic de rapture pana sa inceapa sa-l atace grav pe dark. Poate fac parte din acelasi clan mafiot .. sau poate sunt amandoi tzarani, masoni, civili.. whatever.
luk Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Uite care-i chestia. Ma gandesc si asa.. 2pac s-a riscat pentru noi ca sa prindem un mafiot (SPER). Am un motiv in plus sa-mi mentin votul, de ce? Editia trecuta Thor va pus un mafiot "pe tava" si voi ati votat pe altcineva iar Thor a murit (daca retin bine..). Crezi ca ar trebui sa facem la fel si acum..? a , e clar de ce nu iti schimbi votul , editia trecuta e legata si strict de mine si rapture si eu ii luam apararea dupa cum fac si acum , cum vrei , editiile sunt total diferite , incearca sa nu te mai legi de ce a fost in editiile trecute :) 2pac a jucat foarte prost chiar daca e mafiot chiar daca e politist , dupa parerea mea si iti zic sigur , el si apoi lucyo o sa cada zilele urmatoare , asta daca moare rapture desigur
Komisaru Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Va tot cacarati pe voi........ devotez fallout si votez south boy
Nathaniel Essex Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 votez rapture sper sa nu gresesc, dar cu siguranta tu ai facut niste greseli care au dus la aceasta decizie.
Irina Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 si eu votez rapture ca a avut o atitudine cam ciudata