Jump to content
Razvan

Mafia 14 - "Die Glocke"

Recommended Posts

Guest ForumistuMascat
Posted

cica liquid ii poarta pica de la mafia trecuta ... (si/sau komisaru)

Fara discutii despre mafia trecuta va rog :)

Ramaneti la mafia asta .

Posted

hei, da , e o banuiala , adica atitudinea lui e ciudata, first incearca sa-si dezvaluie partial rolul adica sa arate ca nu are rol negativ ( " eu am rolul sa vand flori in piata" ) si acum tace din gura dupa ce vede ca nu moare nimeni,avand in vedere ca el obisnuia sa joace mai vorbaret ( daca esti plecat undeva si nu poti sa postezi , imi cer scuze :P ) daca este mafiot , ar trebui sa mergi dupa el avand in vedere ca te cam ataci :-*

Oke, l`as vota pe darkness doar pt ca e stupid si se agita degeaba.

Eu unu nu vad sa fi postat pana acum 2pac (daca la el se referea, caci e confuza situatiunea), si asta cu floricele, brizbrizuri, ce pana mea ...?!

Alte optiuni?

Posted

Oke, l`as vota pe darkness doar pt ca e stupid si se agita degeaba.

Eu unu nu vad sa fi postat pana acum 2pac (daca la el se refera, caci e confuza situatiunea), si asta cu floricele, brizbrizuri, ce pana mea ...?!

Alte optiuni?

tu vrei sa votezi doar ca " e stupid si se agita degeaba " ? scoti un om doar asa ca ti-a venit tie ? n-am sa te atac asa cum ai facut tu ca n-are rost ...

Posted

va grabiti sa votati degeaba.. nici dupa a 2-a zi nu prea ai cum sa votezi, abia din a 3-a incep voturile, pentru ca nimeni nu isi dezvaluie rolurile din start, mai ales existand posibilitatea ca acel rol sa fie unul incompetent defapt..

Posted

va grabiti sa votati degeaba.. nici dupa a 2-a zi nu prea ai cum sa votezi, abia din a 3-a incep voturile, pentru ca nimeni nu isi dezvaluie rolurile din start, mai ales existand posibilitatea ca acel rol sa fie unul incompetent defapt..

pe de alta parte si sa lasi o zi sa treaca e rau

Posted

Uite aici a zis de flori xD

Asa ... asta s-a intaplat in prima zi cand toata lumea vorbea aiureli. Dupa ... ?! - pauza.

Sunt de aceeasi parere ...

VOTEZ DARKNESS

i don`t care ..

Posted

hei, da , e o banuiala , adica atitudinea lui e ciudata, first incearca sa-si dezvaluie partial rolul adica sa arate ca nu are rol negativ ( " eu am rolul sa vand flori in piata" ) si acum tace din gura dupa ce vede ca nu moare nimeni,avand in vedere ca el obisnuia sa joace mai vorbaret ( daca esti plecat undeva si nu poti sa postezi , imi cer scuze :P ) daca este mafiot , ar trebui sa mergi dupa el avand in vedere ca te cam ataci :-*

:( Am fost si eu plecat toata ziua si deja a inceput sa sara lumea pe mine , vad ca nu prea sunt vazut cu ochi buni pe aici scared0017.gif

Posted

eu sunt dispus sa votez si de azi atata timp cat cineva va spune ceva concret

rapture , presupun ca votul tau se bazeaza pe banuieli sau poate nu , intrebarea este , vei suporta consecintele daca darkness nu este rol negativ?

Posted

eu sunt dispus sa votez si de azi atata timp cat cineva va spune ceva concret

rapture , presupun ca votul tau se bazeaza pe banuieli sau poate nu , intrebarea este , vei suporta consecintele daca darkness nu este rol negativ?

Basti ma!

Deci ... nu vreti sa votati mediocrilor?

ps; luci hai de voteaza cu mine acilea, ca pe tine oricum nu te voteaza astia maine daca gresim :>

Posted

Basti ma!

Deci ... nu vreti sa votati mediocrilor?

ps; luci hai de voteaza cu mine acilea, ca pe tine oricum nu te voteaza astia maine daca gresim :>

daca incepi cu porcarii din astea nu o sa aiba nimeni incredere in tine , trust me :lol:

Posted

ahaha , esti chiar penibil dar fie , daca nu sunt mafiot te sinucizi maine ?

te bagi ma? eu sunt dispus sa ma votez astfel incat sa am instant si tu sa te sinucizi instant daca nu am rol negativ , e ok ? te sinucizi imediat dupa ce afli ca nu's mafiot?

Posted

te bagi ma? eu sunt dispus sa ma votez astfel incat sa am instant si tu sa te sinucizi instant daca nu am rol negativ , e ok ? te sinucizi imediat dupa ce afli ca nu's mafiot?

ne jucam mafia sau de-a spanzuratu? 8-|

Posted

Lasa frate ...

Dc vrei sa fie victime colaterale ?

Posted

Lasa frate ...

Dc vrei sa fie victime colaterale ?

o intrebare am : tu ma votezi pentru ca crezi ca sunt mafiot sau ca ai ceva cu mine/cu felul in care joc ?

Posted

o intrebare am : tu ma votezi pentru ca crezi ca sunt mafiot sau ca ai ceva cu mine/cu felul in care joc ?

e invidios ca te place femeile xD xD

Posted

haha , acum ma eviti si te rogi de falloutgirl si de lucian sa ma voteze ? slabut rau, ce sa zic . daca ai crede ca sunt mafiot,dar tu nu ma votezi de asta, ma votezi asa la misto , nu ar trebui sa ai nicio retinere sa iti asumi greselile daca nu am rol negativ . sa-l investigheze cineva la noapte pls

Posted

K, se inchide ziua. Moare* .. nimeni

*o secunda sa ma uit

Trimiteti tintele pana maine la 12:00 va rog. Forumistul_Mascat ma ajuta cu organizarea.. am zis asta de la inceput!* O seara placuta! :tiphat:

*in caz ca eu nu sunt o sa deschida el topicul, si o sa posteze situatia in locul meu, fie de pe contul meu, fie de pe contul sau. Eu am intrat in partiale de asta..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...