Puffz Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Omu moare aici si voi nu il ajutati cu nimic? Ai nevoie de un tampon? sau poate de vreo bufnita xD xD
Edy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 eu unul am o banuiala asupra lui 2pacfafalkbao , astept sa se concretizeze ceva ... cat despre liquid, i don't think so , ar fi prea evident sa te atace dupa ce v-ati certat
Lucian Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 eu unul am o banuiala asupra lui 2pacfafalkbao , astept sa se concretizeze ceva ... cat despre liquid, i don't think so , ar fi prea evident sa te atace dupa ce v-ati certat eu l-as ataca
blk Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ma hai gluma gluma dar stai sa vedem care e faza, poate reusim sa aflam ceva. Lucian tu de unde stii ca ai fost atacat de 2 ori si investigat? Sa fi atacat si sa pierzi morfina mi se pare normal dar de unde stii ca de 2 ori? Si de unde stii ca ai fost investigat (sau ma rog, vizitat de altii)? vreun nume ceva?
Edy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 eu l-as ataca tu esti o rautate , el e pacifist edit: ahahaha, atacat de 2 ori si investigat de 2 ori? ma da iti poarta lumea pica nu gluma ..
K.Catalina Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 eu unul am o banuiala asupra lui 2pacfafalkbao , astept sa se concretizeze ceva ... cat despre liquid, i don't think so , ar fi prea evident sa te atace dupa ce v-ati certat ai o banuiala? ce forma are banuiala ta? adica e DOAR o banuiala? cred c-am zis de prea multe ori banuiala
Edy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ai o banuiala? ce forma are banuiala ta? adica e DOAR o banuiala? cred c-am zis de prea multe ori banuiala hei, da , e o banuiala , adica atitudinea lui e ciudata, first incearca sa-si dezvaluie partial rolul adica sa arate ca nu are rol negativ ( " eu am rolul sa vand flori in piata" ) si acum tace din gura dupa ce vede ca nu moare nimeni,avand in vedere ca el obisnuia sa joace mai vorbaret ( daca esti plecat undeva si nu poti sa postezi , imi cer scuze :P ) daca este mafiot , ar trebui sa mergi dupa el avand in vedere ca te cam ataci
Lucian Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 hei,da e o banuiala , adica atitudinea lui e ciudata, first incearca sa-si dezvaluie rolul ( " eu am rolul sa vand flori in piata" ) si acum tace din gura dupa ce vede ca nu moare nimeni,avand in vedere ca el obisnuia sa joace mai vorbaret ( daca esti plecat , imi cer scuze :P ) a si daca este mafiot tu mergi dupa el avand in vedere ca te cam ataci wtf?
K.Catalina Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 @darkness: unde vezi tu ca ma atac? daca nu te intrebam eu, te intreba oricine altcineva de unde ai tu banuiala asta, adica daca ai investigat ceva sau doar ai constatat o afirmatie. si mie mi se pare ciudat sa zici in gura mare ca ai un rol de om bun, dar inainte sa votam ar fi bine sa-l investigheze cineva, sa nu-l votam degeaba.
afroMAN Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Lucian vezi ce rau e sa ai fata aia de om rau ? :-w hai la ile sa`ti panseze ranile .. :( :(
Lucian Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Lucian vezi ce rau e sa ai fata aia de om rau ? :-w hai la ile sa`ti panseze ranile .. :( :(
Equilibrium Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Lucian vezi ce rau e sa ai fata aia de om rau ? :-w hai la ile sa`ti panseze ranile .. :( :( What about me?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ??? :huh: tu nu te compari cu mine Hi all. Pasarel de ce il banuiesti pe liquid ?
Equilibrium Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ile, daca ar fi sa alegi, pe cine ai alege? Pe lucica cel sfasiat de Pedobear sau pe mine cu un trup perfect :>
afroMAN Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Pai Equi, stai ca ii pun sare pe rani si dupa o sa fiu vaduva! Glumesc Lucian, doar stii ca tu esti singurul pentru mine, singurul care m`a facut sa vad inimioare in loc de culoarea rosu de la semafor :( !!
Puffz Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Hi all. Pasarel de ce il banuiesti pe liquid ? cica liquid ii poarta pica de la mafia trecuta ... (si/sau komisaru)
Equilibrium Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Pai Equi, stai ca ii pun sare pe rani si dupa o sa fiu vaduva! Glumesc Lucian, doar stii ca tu esti singurul pentru mine, singurul care m`a facut sa vad inimioare in loc de culoarea rosu de la semafor :( !! Mda :( Nu cred voi mai fi chiar atat de fericit :(
Lucian Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 cica liquid ii poarta pica de la mafia trecuta ... (si/sau komisaru) si komisaru daaaaar nu-i chiar ceva concret. oricum daca n-aveti pe altcineva...might as well try
afroMAN Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Mda :( Nu cred voi mai fi chiar atat de fericit :( Ce pot sa fac.. il iubesc pe tipul asta :(
Edy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 si komisaru daaaaar nu-i chiar ceva concret. oricum daca n-aveti pe altcineva...might as well try da' komisaru ce mai are cu tine? :D aaa ca l-ai scos data trecuta