Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 da da da...sigur da da abosult ca vodka da da da
Random Hero Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 solve my riddle xD Ai scris-o pe un copac? Ai scrijelit cu degetul in pamant? Unde eee? :D
Lucian Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 si eu care credeam ca o sa fie o zi totusi productiva si o sa ne dam seama cat de cat de rolurile fiecaruia. macar cateva banuieli sa fi prins din discutiile astea. de obicei eu imi cam dau seama, dar acuma nema np va diclesc maine
Puffz Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 si eu care credeam ca o sa fie o zi totusi productiva si o sa ne dam seama cat de cat de rolurile fiecaruia. macar cateva banuieli sa fi prins din discutiile astea. de obicei eu imi cam dau seama, dar acuma nema np va diclesc maine te ajut eu .. darkness este stripteusa
Equilibrium Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ma, eu in unele cazuri as produce fantezii :> mai ceva ca brad pitt de wanksta :>
Razvan Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Si asa am aflat ce discutii interesante poarta niste razboinici pierduti in timp :D Din pacate se facu noapte si eroii nostri se retrasera fiecare la cortul sau! Ziua tine pana maine la 12:00 noapea. Astept tintele pana atunci. O noapte buna! :tiphat: Va rog insistent sa trimiteti tintele prin reply la pmul pe care l-am trimis eu cu rolul, si sa nu-mi accesati profilul!
Razvan Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 /\ eram obosit aseara -_- Incepe ziua! Nu moare nimeni Lista membrilor: gazerock98 blk darkness03 FallOutGirl SouthBoy_Lucyo Lucian Equilibrium Komisaru BrokenLord R_SupeRstaR ForumistuMascat IrnK lukl rApTure Zeal Wanksta Thor. LuckyShot Lancelot Memmorex liquidlove *crazy_kid* Mister Sinister noaptea tine de la 24:00 la 12:00 / ziua tine de la 12:00 la 24:00 Obiectele se pot folosi o singura data Incercati sa nu-mi dati view la profil, ci sa dati reply la pm-ul meu in care v-am transmis rolul !!
Equilibrium Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 *me walking outside the hut, singing "imma Scatman"* Yo, unevoluated people of this early Earth, what's up my nigga's?
LuckyShot Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 hai mai... suntem in anul 11. in anul 11 romanii astia sunt mai evoluati decat eram noi in 2011.
Equilibrium Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ce tarani , mi au pus balega de urs in fata cortului nu, eu am facut aia
Lucian Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ce urmeaza acum e o banuiala, asa ca tratati-o ca atare: cred ca luckyshot e mafioata. care puteti, investigati-o plixthx
LuckyShot Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ce urmeaza acum e o banuiala, asa ca tratati-o ca atare: cred ca luckyshot e mafioata. care puteti, investigati-o plixthx chiar va rog banuiala asta ti-a venit tie asa din preputul gandirii?
Lucian Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 si daca va iese ca e, au dat mafiotii de dracu cu mine :D:DDDD HUOOOO VA RUP BAAA
luk Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 si daca va iese ca e, au dat mafiotii de dracu cu mine :D:DDDD HUOOOO VA RUP BAAA ai avut vreo fantezie cu ea azi noapte in vis? :D :D :D
Razvan Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Inca un lucru, daca ati folosit detectorul/abilitatea de noapte pe cineva care chiar daca nu are rol de noapte, are obiect: pistol, rezultatul anchetei este "inarmat" !! - cine n-a primit obiect e clar ca n-a ghicit daca e pozitiv sau negativ - le: /\ last tip. O sa las imediat o lista cu rolurile "inarmate" roluri inarmate: -politist -agent federal -comisar -vigilante -cartofor -bodyguard -psy -mafiot -nas -il consigliere -sechestrator -fanatic -asasin
Mister Sinister Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 eu multi purici nu mai fac p-aci. prea multe detalii nu va pot da, insa ar trebui va uitati atent la lancelot si superstar.