luk Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 votez andix2xxxxxxxxxxxxxx :D :D :D #scz de intarziere , scul si meditatie
Razvan Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 12 voturi impotriva forumistului, -> forumistul moare. El era medicul mafiei. Incepe noaptea, care tine pana maine la ora 12:00. Va rog trimiteti tintele! De asemenea va rog sa nu-mi dati view la profile atunci cand incercati sa trimiteti tintele! O seara placuta tuturor!! lista membrilor ramasi in viata: gazerock98 lukl rApTure FallOutGirl Lucian liquidlove Equilibrium Wanksta BrokenLord R_SupeRstaR IrnK LuckyShot Zeal Thor. *crazy_kid* SouthBoy_Lucyo Lancelot Memmorex
Razvan Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Incepe ziua! Este gasit trupul neinsufletit a lui Zeal - politist. Se pare ca sangele si arma gasite ieri in casa lui darkness03 erau ale lui Zeal. Acum totul devine limpede pentru camarazii sai: gasindu-l mort pe fratele sau, darkness03, Zeal cuprins de durere a incercat sa se sinucida. Insa fata in fata cu mortea au inceput sa-l apuce remuscarile, asa ca a luat cu ultimele puteri sticuta cu morfina pe care o avea in buzunar, si si-a expus in fata consatenilor toate gandurile sale. Mai este gasit moarta in propria-i casa si irnk - criminalist. Se pare ca ea facea o friptura de pui si cineva s-a gandit ca i-ar sta bine chiar ei in locul fripturii.. Irnk a fost injunghiata in piept. Soldati ramasi in viata: gazerock98 lukl rApTure FallOutGirl Lucian liquidlove Equilibrium Wanksta BrokenLord R_SupeRstaR LuckyShot Thor. *crazy_kid* SouthBoy_Lucyo Lancelot Memmorex linsari: -la termen: 6 -instanta: 9 Ziua se termina la ora 24:00 M-a rugat falloutgirl sa va transmit ca daca nu o sa posteze astazi nu o va face pentru ca e la munca. Vine acasa pe la ora 18..
Random Hero Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Suntem in anul 11 si in loc sa incercam sa ne intoarcem, asistam la crime odioase...
Equilibrium Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Me sad :( Nu facem nimic in felul asta... noi linsam unul ziua, ei ne omoara 2 noaptea! WTF? Cine a facut ceva descoperiri?
LuckyShot Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 bine, bine, voi gasiti criminalii, eu va repar masina timpului (sau ce tre sa fac, ca n-am citit povestea :D ) asa ca fapt divers, mi se mai pare suspect si lancelot. doar ziceam.
Equilibrium Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 bine, bine, voi gasiti criminalii, eu va repar masina timpului (sau ce tre sa fac, ca n-am citit povestea :D ) asa ca fapt divers, mi se mai pare suspect si lancelot. doar ziceam. Why? :-?
Random Hero Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 bine, bine, voi gasiti criminalii, eu va repar masina timpului (sau ce tre sa fac, ca n-am citit povestea :D ) asa ca fapt divers, mi se mai pare suspect si lancelot. doar ziceam. Cred ca o sa ramanem aici pe veci (sau pana ne omoara cineva), la cum evolueaza lucrurile...
LuckyShot Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Why? :-? sta asa in umbra, nu l-a votat nici pe komisar, cand a fost vorba de forumist, a votat mai mult de ochii lumii... acuma na, am zis ca am o banuiala in ceea ce-l priveste, nu ca stiu ceva sigur. si oricum, mie mi-ar conveni sa nu ma mai intorc. asa am sansa sa raman in istorie ca omul care a inventat si descoperit cele mai multe chestii :D
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 sta asa in umbra, nu l-a votat nici pe komisar, cand a fost vorba de forumist, a votat mai mult de ochii lumii... acuma na, am zis ca am o banuiala in ceea ce-l priveste, nu ca stiu ceva sigur. si oricum, mie mi-ar conveni sa nu ma mai intorc. asa am sansa sa raman in istorie ca omul care a inventat si descoperit cele mai multe chestii :D Nu mi se pare nimic suspect la el. Ar mai fi cineva acuzat in trecut....si nu ma refer la fallout.... Let's think umanoizilor :)
Dr.Oetker Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Hmmm... Situatia e cam aiurea. Cineva are ceva teorii?Sa ne indrume spre lumina. Sa ne arate calea cea buna.
Lucian Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 eu plec pe afara si nu vreau sa fac asta fara las vot votez lancelot
luk Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 din ce am vazut si ieri , tot luckyshot l-a demascat pe forumist , deci merg pe mana ei votez lancelot
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Va bazati votul aiurea pe o presupunere total aiurea !!!!! Votez R_Superstar Nu are rost sa il votam pe Lance , pentru ce, pentru o presupunere aiurea? Eu zic sa va ganditi bine la ce votati ;)
LuckyShot Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 si pe superstar de ce il votezi? superstar e curat btw
luk Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Va bazati votul aiurea pe o presupunere total aiurea !!!!! Votez R_Superstar Nu are rost sa il votam pe Lance , pentru ce, pentru o presupunere aiurea? Eu zic sa va ganditi bine la ce votati ;) stai asa , si votul tau se bazeaza pe ?