Franc3zu Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 am vazut ca a dat xtest un ban pt macro/bot lu -HHunterz- si culmea era de 20 de zile , parca era de 40 macro/bot din cate am vazut la toti .. nu am nimic cu acel player nici nu il cunosc dar el dc sa fie favorizat ?
Guest bogdan87 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 am vazut ca a dat xtest un ban pt macro/bot lu -HHunterz- si culmea era de 20 de zile , parca era de 40 macro/bot din cate am vazut la toti .. nu am nimic cu acel player nici nu il cunosc dar el dc sa fie favorizat ? are 40 dar sa grabit adminu cand a scris si a gresit :tiphat: ma scuz avea macro time :D
_uNu_ Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 am vazut ca a dat xtest un ban pt macro/bot lu -HHunterz- si culmea era de 20 de zile , parca era de 40 macro/bot din cate am vazut la toti .. nu am nimic cu acel player nici nu il cunosc dar el dc sa fie favorizat ? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=401238 21. Macro/BOT Nu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti. Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute. Urmand astfel sa fie anuntat un GM despre acel caracter ca foloseste un macrobot, iar suspendul este 20 de zile, postat doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi. Dak ai citi regulamentu si te`ai uita la pozele postate de xtest ai stii fff bine ce a facut HHZ .. :) Bft , no warn .. :)
secacmusic Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 are 40 dar sa grabit adminu cand a scris si a gresit :tiphat: S a grabit...:)):)))):))) admin nu te ma grabi! asa pe fata ..zbeng..ca noi suntem mai fraieri..sau...?
secacmusic Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 serios 20?? cred ca merita 98 .. ..;) mai are si chestia aia anti afk..
morf Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 21. Macro/BOT Nu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti. Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute. Urmand astfel sa fie anuntat un GM despre acel caracter ca foloseste un macrobot, iar suspendul este 20 de zile, postat doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi. Topic inutil, 10 zile disable initiatorului.