gexy Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Pana acum doar 2 cereri demne de luat in seama///Dar gexy tu mai esti activ in game? De razvan stiu ca e .. Da,sunt activ.
Eddy Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 PS np spam allowed..sau flame :) si vorbim foarte serios. pot sa ma ocup de sectiunea dde matrimoniale? :)))
ArchAngelis Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 (Nume-confidential)-prenume : Sasha Data nasteri: 16-Nov-1986 Cetatenie: Ro. Oras:bucuresti Ocupatia: Freelancer - web-developer Obiectiv personal Manipularea maselor / structura psihologica de implementare si reorganizarea impactelor audio-vizuale - marketing. Studii IAG - advance general informatics & technology Web-designer - Mefast Corporation LLC Web-developer Source-developer Google Nenorocit pe Linkmania. ( inca exista dubii Experienta forum&game am destula experienta Abilitati si abilitati am destule. Hobby Pc-ul ,creerul altora , modul in care gandesc , si .. a face bani... Alte mentiuni : din pacat am doar o viata, ill make the best of it . Concept Developer - Linkmania ( daca pricepe careva la ce ma refer ) PS: caut guilda..
Lancelot Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 hmm cu tine si cu ceilalti 2 care s-au inscris s-ar putea incerca ceva :D Sasha dar ce surpriza :)) sa te revedem pe aici
ArchAngelis Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [...] :blush2: old habits die hard my friend
Lancelot Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Mie-mi spui So Sasha..gexy si Razvan..sunteti gata de o incercare? Poate o conferinta pe mess ceva
ArchAngelis Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Mie-mi spui So Sasha..gexy si Razvan..sunteti gata de o incercare? Poate o conferinta pe mess ceva im up for it , din pacate am vazut postu asta cam tarziu . sunt prin joc pm Angellis
razvan77 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 si eu totat ziua un buzz la iti daupe pm id
bunny Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 da de ce doar sasha gexy si razvan? pai pentru tine are un plan mai mare, vei fi redactorul-sef. :D
ArchAngelis Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 sure he dose ..... <_< 1 Reporter pentru interviuri (in game, pe forum, pe mess) cu "personalitati" ale LM Sfat - feriti-va de persoanele cu dubla ...tripla personalitate...
Lancelot Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 da de ce doar sasha gexy si razvan? pai..boom..cauta in topic..up and down si spune-mi daca am sarit pe cineva in afara de cei 3 :)) care s-au aratat interesati :)
ArchAngelis Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 pai..boom..cauta in topic..up and down si spune-mi daca am sarit pe cineva in afara de cei 3 :)) care s-au aratat interesati :) si tu domn spamelot sef , parca ma aveai in lista de mess ... da un buzz sau da'mi add... 2 din una , :))
ArchAngelis Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 btw , eu vreau rubrica de scandal .....
Eddy Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Mie-mi spui So Sasha..gexy si Razvan..sunteti gata de o incercare? Poate o conferinta pe mess ceva si eu? :| nu se fac combinatii vrajeli pe linkmania? =))
ArchAngelis Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 cei interesati , cititi topicul cap coada si completati formularu ... daca sunt persoane care au avut tangenta cu jurnalismul sau care vor sa dea la jurnalism , sincer asta ar fi o metoda buna sa invatati cateva trucuri pe gratis... :D
Lancelot Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Ok am ajuns pe aici :D Sash nush daca te mai am in lista da un pm cu id ul Maine sau poimaine cel tarziu va convoc pe toti 3 Placintica stiu ca tu postezi la caterinca :))
boomeey Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 pai daca vrei baga'te si tu nop mc :D pai..boom..cauta in topic..up and down si spune-mi daca am sarit pe cineva in afara de cei 3 :)) care s-au aratat interesati :) lexa. sau doar mie imi apare cererea ei? :blink: :))
Lexa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 nop mc :D lexa. sau doar mie imi apare cererea ei? :blink: :)) Eh, de parca nu stii cum face alegerile :)...
Eddy Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Placintica stiu ca tu postezi la caterinca :)) i`m busted :( good luck! :D
ArchAngelis Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Bun , lasand gluma putin la o parte , dintre cei implicati , vreo idee careva cum sa dezvoltam minunatia asta de News Paper? LE : vom avea parte si de partajari CNA ? as in chestii pe care publicul trebuie sa le afle dar vom avea parte de reglementari din partea autoritatilor in domeniu ? (sau chestii care sunt necesare pentru un storyline bun ) Sau avem free hand ?
gexy Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Pai nu mai bine zicem ideeile pe conferinta? Cele bune sa se discute iar cele mediocre sa fie date la o parte,ori putem si aici-?? don't know @@ Mai sunt si cazuri cand iti sare x,y,z in cap pentru anumite "ideei".