LuckyShot Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 incepe ziua, sunt gasiti morti cosmyn39 - politist si pupu92 - cersetor Au mai ramas: silenr equilibrium lucian irnk sinister liquidlove lukl Votare la termen: 4 Votare instanta: 5 ziua tine pana maine la 12.
Razvan Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 eu vreau sa le multumesc tuturor politistilor [care ne-au ajutat incredibil de mult] ..
Lucian Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 k, luam pe astia doi? si asa cred ca mai sunt vreo 3 mafioti ramasi deci suntem dusi votez liquid
Razvan Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 deacord; votez liquid, despre care cred ca e ori mafiot [si o incercat vreo ceva], ori psy
Equilibrium Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 haha :lol: liquid , ai ghicit 2 mafioti bagati la "sigur" , right? si acum de ce o dai in intuitii? sau doar vrei sa elimini orice jucator ziua? psiho , right? a si era sa uit , daca eram mafiot nu crezi ca puteam sa dau votul decisiv impotriva lui silen pentru a-l elimina? ca doar asta e scopul unui mafiot , sa elimin pe toata lumea , am i right? In legatura cu asta... Nu mi se pare un argument solid sa spui ca daca erai mafiot puteai sa dai votul decisiv impotriva lui silen. Puteai la fel de bine sa nu dai votul decisiv si sa-l linsezi tu noaptea. Liquid v-a pus pe tava 3 mafioti, nu o da-ti in bara acuma la sfarsit. Votez lukl
luk Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 In legatura cu asta... Nu mi se pare un argument solid sa spui ca daca erai mafiot puteai sa dai votul decisiv impotriva lui silen. Puteai la fel de bine sa nu dai votul decisiv si sa-l linsezi tu noaptea. Liquid v-a pus pe tava 3 mafioti, nu o da-ti in bara acuma la sfarsit. Votez lukl nu puteam sa dau votul decisiv si sa linsez pe altcineva noaptea? deci nu am dat votul si l-am linsat noaptea , a stai , nu s-a intamplat asta votez liquidlove a , si liquid vezi ca nu a nimerit 3 mafioti ci 1(wanksta), pe celalalt(thor) l-a nimerit broken , liquid doar a vazut postul lui broken .
Lucian Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 In legatura cu asta... Nu mi se pare un argument solid sa spui ca daca erai mafiot puteai sa dai votul decisiv impotriva lui silen. Puteai la fel de bine sa nu dai votul decisiv si sa-l linsezi tu noaptea. Liquid v-a pus pe tava 3 mafioti, nu o da-ti in bara acuma la sfarsit. Votez lukl nenea il votam pe lukl apoi daca nu e liquid mafiot nu te pisa impotriva vantului
Razvan Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 deacord cu lucian.. cat despre liquid eu tind sa cred ca e nas: s-a gandit ca iese curat la investigatii, si ca oricum nu moare noaptea, iar daca scoate un mafiot o sa castige credibilitate si n-o sa moara nici ziua => si-a scos un coechipier, pe rares. Dupa ce l-am acuzat, pe la inceputul jocului, a2a zi nu a murit nimeni => tinta am fost eu. Apoi l-a scos pe rares, si eu am zis ca am incredere in el [in liquid], fapt pentru care n-am mai fost tinta in nicio noapte [pentru ca apoi in fiecare noapte a murit cel putin o persoana], dar nici el nu a murit noaptea.. sa fim seriosi, daca nu era mafiot, sigur mafia l-ar fi omora peste noapte si nu mai mureau random people.. [in principiu mafia se teme de psy si de politie]; sunt destul de sigur ca liquid e nas
Irina Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 mda editia asta de mafia..a fost o zarva pt mine...votez liquid..
LuckyShot Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 l-ati omorat pe liquidlove - politist. Incepe noaptea. Trimiteti tintele pana maine la 10 dimineata sau cat mai repede.
LuckyShot Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 incepe ziua, e gasit mort lucian - guvernator Au mai ramas: silenr equilibrium irnk sinister lukl Votare la termen: 2 Votare instanta: 3 ziua tine pana diseara la 9.
luk Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 ca psiho nu-mi place cum ai jucat irnk , destul de inactiva votez irnk
Irina Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 hint : cititi ce a zis liquid inainte sa moara pls! 10x :D
Equilibrium Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Nice team.... ati dat-o in bara. Votez lukl
LuckyShot Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 more lukl - mafiot. trimiteti tintele pana diseara la 9.
LuckyShot Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 incepe ziua. e gasita moarta irnk - vigilante. au mai ramas: silenr equilibrium sinister jocul se termina cand 2 oameni voteaza pe al 3lea. daca pana maine la 12 nu exista 2 voturi pentru aceeasi persoana, satenii pierd jocul.
Mister Sinister Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 avand in vedere ca liquid l-a suspectat pe silen, iar silen la randul lui si-a dat silinta sa-l elimine pe liquid, eu votez silen
LuckyShot Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 avand in vedere faptul ca silenr a obtinut 2 voturi (votare instanta), moare. era doctor :P prin urmare, MAFIA CASTIGA discutii si rezultate in topicul de discutii.