Life Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 tot e cam alela, silenr actioneaza gresit, asa cum putem merge pe mana lu liquid, putem merge si pe cea a lui thade Votez Silenr ps: iar thade pare destul de convins de asta.. who knows ?:)
Razvan Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 omfg.. zic de cu o zi inainte ca il suspectez pe liquid <indirect>, toata lumea tace.. > nu moare nimeni > sustin din nou aceeasi lucru > nimeni nu zice nimica, nimeni nu vine cu nicio investigatie > liquid zice ca el il suspecteaza pe thor > eu v-am zis de ce l-am votat pe thor.. in fine daca pana la urma o sa mor -ceea ce mi se pare o chestie stupida-, unul dintre thor si liquid sigur e mafiot <il suspectez pe thor pentru ce a zis broken inainte de a muri>
Life Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 inainte ziceai* ca liquid e mafiot, acuma ca thor, deci cum ?
Razvan Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 nu stiu care, dar sigur unul dintre ei sau amandoi e/sunt mafiot(i).. oricum pnm, daca dintre ei doi pare ca eu sunt cel suspect, votati-ma <desi mi se pare o chestia absolut stupida>.. devotez thor votez silenr
Thade> Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 oh, kids these days.. chiar era nevoie sa te votezi singur? ce prostie... pastreaza-ti votul acolo ca nu te omoara nimeni in real life... ce dracu' la fiecare joc au fost iesirile astea stupide, mai bine va abtineti sa jucati de la bun inceput.
Zeal Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 well, eu zic sa votam cu totii in acelasi sens. merg pe mana intuitiei lui liquid si votez thor
Razvan Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 pai thade eu iti explic de ce cred ceea ce cred, ma zvarcolesc aici ca [/etc], si tu vii sa-mi zici.. "daaaa, plm eu te votez pe tine ca asa mi-o ghicit o tiganca in palma", apoi vine thor - pe care chiar ai motive sa-l suspectezi si zice simplu "votez silenr".. pai cum sa nu-mi sara tandara? in fine, daca mor poate va dati seama care sunt mafiotii..
Memmorex Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 votez SilenR Nu voiam sa zic nimic dar nu ma pot abtine.Esti in mijlocul discutiei aici si tot ce ai de zis este "Votez SilenR"? Just sayin`...
luk Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 aiurea , asa cum thade il suspecteaza pe pe silen , asa si liquid il suspecteaza pe thor , amandoi sunt convinsi de asta , inca nu stiu pe cine sa votez , e destul de complicata situatia , riscam cam mult sa eliminam poate o persoana gresita
LuckyShot Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 incepe o noua noapte. nu e nimeni linsat. trimiteti tintele pana maine la 12, sau cat mai repede...
LuckyShot Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 incepe ziua. sunt gasiti morti thor - mafiot fanatic si thade - cartofor Au mai ramas: cosmyn39b silenr equilibrium lucian irnk memorex pupu92 sinister wanksta liquidlove ronoroa zeal lukl Votare la termen: 6 Votare instanta: 8 ziua tine pana maine la 12.
liquidlove Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Doar nu a murit Thor, uite ca avea 3 ochi, ce ciudat ...asa o intuitie sa am.. bine, gata cu discutiile pe langa VOTEZ WANKSTA
Equilibrium Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 nush daca ai avut noroc cand l-ai votat pe thor zilele trecute sau nu, dar avand in vedere ce era am sa merg pe mana ta... Votez Wanksta
Razvan Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 k.. deci se pare ca m-am inselat in privinta faptului pentru care am crezut ca liquid nu vrea sa posteze.. votez wanksta
Lucian Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 yeeee dupa cateva zile incepe sa se concretizeze ceva welp... votez wanksta
Memmorex Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Let's hope for the best... Votez Wanksta...
Irina Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ok ok,merg pe mana ta Liquid... Votez WANKSTA! dieee :D
LuckyShot Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 moare wanksta mafiot. incepe noaptea. trimiteti tintele pana maine la 10-11.
LuckyShot Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Incepe ziua. sunt gasiti morti memorex - politist si ronoroa - politist fanatic Au mai ramas: cosmyn39b silenr equilibrium lucian irnk pupu92 sinister liquidlove zeal lukl Votare la termen: 5 Votare instanta: 7 ziua tine pana maine la 11-12 sau cand ma trezesc...
Lucian Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Liquid, ce-ai facut azi noapte? de ce liquid?