liquidlove Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Lasa tu probleme cu prostata, ai uitat ca suntem in 2411 si acum 231 de ani s-a puruficat pamanteanul in asa fel incat nu mai avem nici o boala si ca suntem imuni la orice? Tu-mi spui mie ca ai probleme cu prostata, fugi de aici tinere. POPULATIE? CE FACETI? VA LASATI MANCATI CREIERUL DE ASTIA? Thor, ai 3 ochi!
Irina Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 pai de ce ai fost speriata , ai vazut/auzit ceva azi noapte? nu esti deloc atent :P de comportamentul lui...
LuckyShot Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 incepe noaptea. trimiteti tintele pana maine la 1.
LuckyShot Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 incepe ziua, nu moare nimeni. Au mai ramas: cosmyn39b thor silenr equilibrium lucian thade irnk memorex pupu92 sinister wanksta liquidlove ronoroa zeal lukl Votare la termen: 6 Votare instanta: 9 ziua tine pana maine la 1.
Razvan Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 liquid.. acuma chiar te intreb insistent: ce ai facut azi-noapte?
liquidlove Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Silenr, ai face bine sa te reorientezi. VOTEZ THOR
Razvan Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 nu stiu.. eu am o suspiciune asupra ta. Astept sa vad ce zic si ceilalti.. Mai e vreo investigatie ceva? ..
liquidlove Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Nu ma fa, ca te injur, de ce n-o votezi pe thor ma? de 2 zile v-o pun pe tava si voi va uitati unu la altu, auzi LIQUID CE-AI FACUT ASEARA, m-am uitat in ce-i 3 ochi ai lui thor, tu?
Razvan Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 bine, votez thor ps: totusi ma intreb de ce nu o murit nimeni azi-noapte? ..
Equilibrium Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 nasol sa ramai inchis in camera pt ca ti s-a stricat incuietoarea(mi-a picat netu de vineri) si sa nu aiba nimeni cum sa te ajute anyway am revenit si vad ca s-a intamplat multe :( pare rau... RIP guys Votez Thor
Razvan Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 nu prea avem alternativa.. daca minte, el e urmatorul...
Zeal Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ce investigatii aveti asupra lui thor, respectiv asupra lui liquid? sau votam asa, din lipsa de suspecti?
Memmorex Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ce investigatii aveti asupra lui thor, respectiv asupra lui liquid? sau votam asa, din lipsa de suspecti? Pai altfel cum? :D Votez Thor
Thade> Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 mi se pare mie ca el cu Equilibrium, Memmorex si Liquidlove sunt in aceeasi grupa si-ncearca sa faca o mica diversiune-.- n-o votez pe Thor ca de obicei ala care-i vinovat arata cu degetul, simple as th@t Votez SilenR LE: sau daca nu e SilenR mana-n mana cu Liquidlove, stim sigur ca e mana-n mana cu Thor pentru ca tot a incercat sa-i ia apararea si cand nu s-a mai putut, a fost nevoit sa se dea "nevinovat", deci mor doi dintr-o lovitura, eu zic ca logica mea e destul de buna
Irina Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 si mie mi se pare ciudat liquid,dintr-o data i s-a nazarit pe Thor... si au sarit si ceilalti hmm :-?
Memmorex Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 si mie mi se pare ciudat liquid,dintr-o data i s-a nazarit pe Thor... si au sarit si ceilalti hmm :-? Eu sunt dornic sa-mi schimb votul in orice moment ,cat timp exista dovezi. Acum am votat asa pentru ca asa mi-a zis instinctul...
Life Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 thade nu zice prostii .. putem face asa, cu totii par suspecti sa nu facem vreo prostie :)
Razvan Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 mi se pare mie ca el cu Equilibrium, Memmorex si Liquidlove sunt in aceeasi grupa si-ncearca sa faca o mica diversiune-.- n-o votez pe Thor ca de obicei ala care-i vinovat arata cu degetul, simple as th@t Votez SilenR LE: sau daca nu e SilenR mana-n mana cu Liquidlove, stim sigur ca e mana-n mana cu Thor pentru ca tot a incercat sa-i ia apararea si cand nu s-a mai putut, a fost nevoit sa se dea "nevinovat", deci mor doi dintr-o lovitura, eu zic ca logica mea e destul de buna thade eu sincer il suspectez pe liquid, dar daca voi nu vreti sa vorbiti, atunci ma gandeam ca facem macar asa -> il votam pe thor -> aflam ca nu e mafiot => liquid e mafiot.. cat despre mine.. gandeste-te la doua chestii: de ce eu ieri am insistat cu intrebari asupra lui liquid, si de ce in noaptea asta n-a murit nimeni? si totusi nu vine nimeni cu nimic?
Thade> Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 nea, n-am zis nicio prostie, cred ca am dreptate si tu esti mafiozo, e pur si simplu parerea mea bazata pe random facts
Razvan Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 du-te ma vrei sa-ti ghicesc si eu in palma ce esti?
Mister Sinister Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 pai avem altceva in afara de random facts pana acum?
Razvan Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 poate faptul ca eu am tot insistat ieri pe liquid si ca azi nu a murit nimeni?
Mister Sinister Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ar fi si asta o chestie nea, n-am zis nicio prostie, cred ca am dreptate si tu esti mafiozo, e pur si simplu parerea mea bazata pe random facts instinctul tau de fata mare nu te-nseala? Votez SilenR
Thade> Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ar fi si asta o chestie instinctul tau de fata mare nu te-nseala? Votez SilenR niciodata :>