Jump to content
LuckyShot

Mafia 12 - Departe de casa

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Luna pamant romanesc?

Primim moldoveni?

Unguri ?

Negrii ?

Pe basescu ?

Pe bunny ?

Posted

Is there any way possible to request an upgrade for the version equipped with the wiped creme capabilities ? And if possible the one with red hair ? And a nasty attitude ? :rolleyes:

I really dont know :-?? but lets ask lady Lucky :>

hello trezirea...pe luna asta..se vb si romaneste,ok???? :banghead:

What is this little girl saying there? :-?

Posted

I really dont know :-?? but lets ask lady Lucky :>

What is this little girl saying there? :-?

I said that you SHOULD speak romanian cuz I'm a lil bit AFONA..

Posted

Ma dati-i drumu de pe gazonul meu ca va trag de urechi. Ce-i cu galagia asta?

kids these days..

ia trage-ma mosul de urechi sa te dau in judecata si sa-ti iau si gazonu` -_- .. ehh, pai ce-i asta?

Posted

incepe ziua. este gasit mort southboy, paparazzi la cea mai populara revista de scandal de pe Luna. In capatul celalalt al orasului, este gasit mort si Shark. cauza: infarct.

Au mai ramas:

cosmyn39b

thor

silenr

brokenlord

equilibrium

blk

lucian

thade

irnk

memorex

pupu92

sinister

wanksta

liquidlove

ronoroa

zeal

lukl

Votare la termen: 7

Votare instanta: 10

ziua tine pana maine la 12.

Posted

Dati-va si voi cu sania pe luna... mai ales daca e panta si te duce in sus.. senzatia de la aterizare.. sania inca prin aer tu te lovesti cu fundul de pamant.

Posted

Voi toti sunt niste ciudati, n-am incredere in nimeni. Dispareti de pe gazonul meu sau va gazez pe toti pana gasesc extraterestrii.

Posted

Dati-va si voi cu sania pe luna... mai ales daca e panta si te duce in sus.. senzatia de la aterizare.. sania inca prin aer tu te lovesti cu fundul de pamant.

incearca cu schiurile :nanana:

Voi toti sunt niste ciudati, n-am incredere in nimeni. Dispareti de pe gazonul meu sau va gazez pe toti pana gasesc extraterestrii.

strange attitude!

Posted

Nu vrem mosule, lasa-neeee lasa-neeeeeeeeeeeeee...

Du-te in casa ca ti se raceste pijamaua :>

Posted

psy attitude

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...