Guest SouthBoy_Lucyo Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Luna pamant romanesc? Primim moldoveni? Unguri ? Negrii ? Pe basescu ? Pe bunny ?
Equilibrium Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Is there any way possible to request an upgrade for the version equipped with the wiped creme capabilities ? And if possible the one with red hair ? And a nasty attitude ? :rolleyes: I really dont know but lets ask lady Lucky :> hello trezirea...pe luna asta..se vb si romaneste,ok???? What is this little girl saying there? :-?
Irina Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 I really dont know but lets ask lady Lucky :> What is this little girl saying there? :-? I said that you SHOULD speak romanian cuz I'm a lil bit AFONA..
Equilibrium Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 oh ok... if u spune asa il vorbesc az iu uish :D
blk Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ma dati-i drumu de pe gazonul meu ca va trag de urechi. Ce-i cu galagia asta? kids these days..
Irina Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 moama...ce autoritar e Dl. Blk :-s de frica...am fugit in camera :crybaby:
Razvan Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ma dati-i drumu de pe gazonul meu ca va trag de urechi. Ce-i cu galagia asta? kids these days.. ia trage-ma mosul de urechi sa te dau in judecata si sa-ti iau si gazonu` -_- .. ehh, pai ce-i asta?
Equilibrium Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ma dati-i drumu de pe gazonul meu ca va trag de urechi. Ce-i cu galagia asta? kids these days.. uhm. moslica... uite care e treaba, nu ne pasa :nanana:
LuckyShot Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 incepe noaptea, trimiteti tintele. noaptea tine pana maine la 12.
LuckyShot Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 incepe ziua. este gasit mort southboy, paparazzi la cea mai populara revista de scandal de pe Luna. In capatul celalalt al orasului, este gasit mort si Shark. cauza: infarct. Au mai ramas: cosmyn39b thor silenr brokenlord equilibrium blk lucian thade irnk memorex pupu92 sinister wanksta liquidlove ronoroa zeal lukl Votare la termen: 7 Votare instanta: 10 ziua tine pana maine la 12.
Equilibrium Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Poor lucyo... nici macar nu a apucat sa vada pe roscata aia imbunatatita :( Lasa ca o sa am eu parte de ea si pt el :( RIP man!
Lucian Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 :( iar am uitat ca-i altfel gravitatia si m-am pisat pe tavan :(
Dr.Oetker Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 hello earthlings! I come in peace! Friendly aliens my ass.
Mister Sinister Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 nici pe luna nu ma lasa in pace astia cu calculatoarele lor.
Guest pupu92 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Dati-va si voi cu sania pe luna... mai ales daca e panta si te duce in sus.. senzatia de la aterizare.. sania inca prin aer tu te lovesti cu fundul de pamant.
blk Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Voi toti sunt niste ciudati, n-am incredere in nimeni. Dispareti de pe gazonul meu sau va gazez pe toti pana gasesc extraterestrii.
Irina Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Dati-va si voi cu sania pe luna... mai ales daca e panta si te duce in sus.. senzatia de la aterizare.. sania inca prin aer tu te lovesti cu fundul de pamant. incearca cu schiurile :nanana: Voi toti sunt niste ciudati, n-am incredere in nimeni. Dispareti de pe gazonul meu sau va gazez pe toti pana gasesc extraterestrii. strange attitude!
Equilibrium Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Voi toti sunt niste ciudati, n-am incredere in nimeni. Dispareti de pe gazonul meu sau va gazez pe toti pana gasesc extraterestrii. Nu vrem mosule, lasa-neeee lasa-neeeeeeeeeeeeee... Du-te in casa ca ti se raceste pijamaua :>
Razvan Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Voi toti sunt niste ciudati, n-am incredere in nimeni. Dispareti de pe gazonul meu sau va gazez pe toti pana gasesc extraterestrii. psy attitude