Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

GuessWhoIAm

Frumos...

Recommended Posts

Posted

Ce va place voua sa trageti anumite concluzii ....stiu, e plictisitor sa stai asa degeaba pe forum fara sa creezi un scandal ceva sau sa moara si capra vecinului... etc.

Contul clona a fost blocat, pur si simplu nu am fost atent, m-am grabit sa inchid topicul acela pentru ca erau 3-4 topicuri pe aceeasi tema si vroiam sa evit acel "+1".

P.S Acum puteti dormi linistiti. :tiphat:

de ce l-ai inchis ? replica mea dupa care poti sa-mi dai warn ,ss sau ce vrea ,,vointa adminului"

Un Forum este pt discutii..faza cu sa moara si capra vecinului sunt doar cuvinte aruncate ...am actionat regulamentar ! Mie cand mi-a fost suspendat userul ... mi-au dat permanent pe contu clona in 2 min..de ce sa moara si capra vecinului a?si faza cu n-am fost atent..datoria ta ca admin este sa analizezi fiecare topic care il citesti si il inchizi. ,, m-am grabit" ? adminii iau decizii in graba ? fain ! Gata ,o seara frumoasa :)

Posted

foarte amuzant ,si in acelasi timp pot sa zic ca ma asteptam ..cum s-a inteles > :adminpower: mi-am zis parerea,,schoolOFdj faina treaba de la skin :) ....

@domnii admin multa sanatate va doresc, nici nu ma asteptam sa vad corectitudine :rofl2:

Spor la ... regizat scenarii ,si la decizii luate in fuga :) ca ne permitem ce papucii mei ,nu?

Puteti inchide :)

P.S Urmatorul cuvant : ,,Pa" Dezvolta ;)

Posted

Poti da "Report Member" in care sa mentionezi ca este cont clona, evident mentionezi si contul suspendat si se va ocupa un moderator global de asta, cel putin asa stiu eu.

Posted

Poti da "Report Member" in care sa mentionezi ca este cont clona, evident mentionezi si contul suspendat si se va ocupa un moderator global de asta, cel putin asa stiu eu.

Mai bine se deschide un topic si se arunca cu acuzatii ca e mai frumos si sanatos.

Acuma definiti :closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...