Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

shootervl

deci

Recommended Posts

Posted

Maeve - >HH

morf3u -> HH

get it? =))

Posted

nu stia de regula ca e greu sa citesti dar na ,bine ca au citit altii cu 2 neuroni lipsa.

eu ii sfatuiesc sa de a click pe semnatura cu regulament si sa puna mana sa il citeasca

Posted

Voi altceva inafara de flame&jigniri stiti sa faceti?

Daca cineva are suspend pe forum, si careva ii face un pk sau il injura in game, asta inseamna ca nu are voie nici sa-l posteze? Hmm daca da, e stupid regulamentul la faza asta.

^ si eu ti-as da ca sfat sa nu mai pocesti limba romana.

Posted

Daca cineva are suspend pe forum, si careva ii face un pk sau il injura in game, asta inseamna ca nu are voie nici sa-l posteze? Hmm daca da, e stupid regulamentul la faza asta.

alexa te a intrebat cineva de sanatate?

au facut regulamentu sa il respecte si punct

si daca nu e asa sa ne zica si noua sa stim.

Ps alexa cum fac cu aceasta regula asa se face si in alte privinte ale regulamentului

Posted

eu ii sfatuiesc sa de a click pe semnatura cu regulament si sa puna mana sa il citeasca

dc?:)) mie imi place cu ss..e mai liniste ^_^..si eu am luat ss pt chestia asta ,inveti din greseli. Amuzant este ca se intampla sa ia ss pt o chestia banala cei ce ,,sunt superiori noua" si astfel dovedesc contrariul.

Oricum nimeni nu scapa nepedepsit. Cand am avut ceva de postat am intrebat inainte alti admini..si mereu acelasi raspuns:depinde de admin. Nu depinde de regulament?! Unii nu pot fi impartiali,cu unii mai blanzi ,cu unii asprii, DEPINDE DE ADMIN (adica de protejatii unui admin )

^ si eu ti-as da ca sfat sa nu mai pocesti limba romana.

.Sunt atatia care l-ar fi postat,si oricum nu ai voie ...eventual rogi pe cnv ..in formula.. postez in numele x caci nu poate posta deoarece are ss pe forum dar ai dreptate ,unele reguli sunt stupide ce-i drept ,dar asta e.

Posted

Cont blocat.

frumos

mnah ofera kt doresti.bok sign jwls cam asta e ordinea.

cont blocat?

se referea la contul Kobe blocat ? sau si la user Malphegor ca fiind cont clona?!upss ... :) hello care e treaba cu regulamentul acum ? cont clona in timp ce user ul principal are ss=permanent pe user ul clona,corect ?well.. de ce nu are permanent pe Malphegor ? Sau a uitat?

aici a luat ss http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=399342&st=0&p=5624203&#entry5624203 04.02.2010 pana pe 14 .02.2010 in ce data suntem ?

Prin utilizarea de conturi clona se intelege ca o persoana sa foloseasca mai mult de un cont inregistrat pe forum. Folosirea conturilor clona ca urmare a sanctionarii conturilor principale ori ale altor conturi detinute este strict interzisa si atrage dupa sine suspendarea permanenta a tuturor clonelor cu posibilitate de suspendare permanenta inclusiv a contului principal.

Posted

Ce va place voua sa trageti anumite concluzii ....stiu, e plictisitor sa stai asa degeaba pe forum fara sa creezi un scandal ceva sau sa moara si capra vecinului... etc.

Contul clona a fost blocat, pur si simplu nu am fost atent, m-am grabit sa inchid topicul acela pentru ca erau 3-4 topicuri pe aceeasi tema si vroiam sa evit acel "+1".

P.S Acum puteti dormi linistiti. :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...