lolflamE Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Nu, nu stau sa ard toate caprioarele din clasa, ca atunci...
SHARK_BITE Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 NU....ca nu suport mirosul de cauciuc ars ! :rofl2: 2
Toika_Cody Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 sigur ca DA , depinde si de partener acum
lsdalin Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Prezervativ ON - atunci cand faci sex cu mai multe femei, cred ca e necesar si trebuie sa ai! Prezervativ OFF - atunci cand faci sex doar cu prietena/iubita/sotia...dar nu si amanta sa-mi zica cineva daca ma insel! 2
BlueRose Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 (edited) Nu folosesc pentru ca am incredere in iubitul meu. Preferam asa pentru ca e mai confortabil si mai placut. Edited January 7, 2013 by catutzy
YonutzD Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Depinde de situatie asa ca raspunsul e cateodata
Odyzzeus Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 De cele mai multe ori da. Se întamplă și fără, când sunt cu o parteneră stabilă. Cel mai ciudat e când începi cu prezervativ și pe la jumătatea drumului îl dai jos ca să termini fără el. Motivul e evident 1
iTi Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 De cele mai multe ori da, am votat totuși câteodată fiindcă mai sunt și situații când nu folosesc.
AngeL Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 De cele mai multe ori da. Se întamplă și fără, când sunt cu o parteneră stabilă. Cel mai ciudat e când începi cu prezervativ și pe la jumătatea drumului îl dai jos ca să termini fără el. Motivul e evident Știe ”bătrânu” ce știe. :rofl2: Așa a fost și în cazul meu, prima și ultima dată când l-am convins pe partenerul meu să folosim. S-a oprit brusc și parcă ne întelesesem din priviri în legătură cu acest fapt. @Încă era și cu aromă de căpșuni (așa îi spusesem să cumpere), urât miros. cauciuc+aromă dulce. :bad:
Random Hero Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Pleasuremax Tignling erau interesante, miroseau a Orbit. :wub: Tot mai bine e fără. 1
Turok Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Pleasuremax Tignling erau interesante, miroseau a Orbit. :wub: Tot mai bine e fără. Nu miroase chiar a orbit...mie mi se facea greatza daca stateam sa-l miros tot ce-mi placea la el era ca iti facea ... mentolat Am votat nu, deoarece de 1 an + nu mai folosesc :P
AngeL Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) Pleasuremax Tignling erau interesante, miroseau a Orbit. :wub: Tot mai bine e fără. Eu una n-as sta să simt mirosul de Orbit+cauciuc, nu cred că aș suporta mirosul, dapoi să mai și îl folosesc într-un act sexual. Este bine fără, varianta clasică și grijulie NU dă greș și îți oferă satisafcții maxime! :) Edited March 3, 2013 by Angel
alinn Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) uneori e bine cu gumita :) sa nu ai surprize :D votul meu este da :P alteori fara depinde in ce situatie esti si cu cine o faci. Edited March 3, 2013 by alinn