Jump to content
Finnick

Americanii incep sa construiasca ambulante speciale pentru obezi

Recommended Posts

Posted

Boala se trateaza ca orice viciu deja la ei. Exista centre de slabit de diferite categorii, regimuri , sfatuitori in alimentatie si asa mai departe.

De mentionat ca in articol este precizat si despre siguranta personalului medical, lucru pe care nu l-ati luat in considerare , cei cu cheltuirea banilor de pe modificare ambulantelor pentru a-i determina sa slabeasca.

Posted

Loooooooooooool, prima oara cand m-am uitat la poza, am crezut ca-i fundul.

Sua, evident, aia isi iau cortul si dorm in fata McDonalds pana deschid aia dimineata.

Acelasi lucru am crezut si eu ...E bine totusi ca o sa fie si pentru astia ambulanta speciala,ca totusi ,daca sunt grasi asta nu inseamna ca nu merita asistenta medicala!sau..kinda

Posted

Voi va luati doar de saracii oameni ca-s grasi , dar nu va ganditi la stat ? S-au gandit sa-i ajute , la noi nici daca am fi 60-70% obezi n-ar modifica astia ambulantele , abia rezista ele asa , d-apai sa pui unu de 200-300 de kg in ea , ajung aia ca-n Flinstone.

Guest Antikrist
Posted

E clar , doar la american se poate inampla asa ceva . Ei traiesc cu fast-foodul , ar trebuii luate masuri

Masuri se tot iau geniule, de aceea s-au si implementat noile masini plus ca exista tot felul de features pentru obezi. E vina lor ca au ales un trai comod. Sa moara de greed, sa se inece in propria grasime ! Mi-e scarba de unii oameni.

Normal, sunt care au probleme, dar sunt cei care aleg cest trai si apoi se scuza ca "au probleme la glande". Probleme care si le-au format cu traiul acesta de viata, normal..

let those bastards die in pain.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...