Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunny

Funny quotes

Recommended Posts

Posted

e fumeie, a participat si la gathere

fata de urmatoarea am dubii =)) in mintea mea fetele, in general, au un coeficient mai mare de inteligenta. s-a schimbat situatia de curand?

Dar multumim oamenilor ca tine..care se gandeste la o inbunatatirea a serverului

Trebuia sa ma nasc fata, ca vad ca ele domina in domeniul "inteligenta"...Sau cel putin asa ne explica domnul de mai sus :happy1:

Posted

ok boss...eu sunt suparat de spot...ca mai am 6,5 lvl si dau rr ...daca imi pozzi reda spotu inapoi si sa fim oameni...eu retrag plangere tot...si suntem prieteni...vreau decat spotu...nu ma incalzeste supsendu la cineva...jok singur boss de la inceput de cand sa dat drumu la server, dorm 2 -3 ore pe noapte sa nu pierd spot...ma doare si ficatu de cat nu am dormit...si acum vine cineva si face pk cu un caracter si imi ia spotu...eu nu am sufletu asta boss...

Pe la inceputuri cand nu erau rr-iti :D

Cat am ras pe faza asta cu ficatul... Cred ca o saptamana ne-am plans toti de rinichi, stomac etc :) Geniala! Mersi ca mi-ai adus aminte.

Si un jpg din vremea aceea : toti fara rr si in seturi rare:) Ba mint, Trifac3 avea 1rr :)

http://imageshack.us/photo/my-images/717/screen120809280001.jpg/

Posted

Din cate imi aduc aminte Trifac3 a fost pe ultimul 0.97d, ca atunci am jucat si eu. Reply-ul lui neamzzu a fost pe S1. Eh, in fine, just saying, nu dau in capul nimanui. :P

Posted

Recunosc am elite ok pentru tras sa imi iau 60 clar

dar vreau si ss la toti ce din A.A.A pentru nesmtirea care dau dovada

60 sa iau pe elite dar porc si idiot ca tine copil gras de 17 nus

invata sa ei un spot merit 60 dar si tu meriti ss pentru ce faci

astea ce sunt cu sw cu duel si ce mai faceai tu pe alt spot

invata o preluare nu incerca prin pk duel si ce mai faci tu

la tine se repeta e vanatoare

si nu mi vb mie de limba romana ca nici tu prea o vb corect clar

le am si le pun din nou nu teme cu ce faceai tu

nu e prima abatere chiar de 7 zile se vede clar intentia ta de vanatoare ieri d/c dupa ce ati facut preluare unde va credeti

Lectii de limba romana marca Magnnum violent1.gif

Posted

recunosc nu eram on dar 5 frate d/c cum se face ? apropo sunt in uk am net de 50 de giga cam greu pic cer sa se verifice cine a dat dc scapam de el

lasam admini sa verifice logul sa vedem ce a fost acolo ok ? sa numai facem spam

Voi v-ati luat dietatetor? nu v-ati luat dietatetor... hi hi naughty1.gif

Posted

recunosc nu eram on dar 5 frate d/c cum se face ? apropo sunt in uk am net de 50 de giga cam greu pic cer sa se verifice cine a dat dc scapam de el

lasam admini sa verifice logul sa vedem ce a fost acolo ok ? sa numai facem spam

Voi v-ati luat dietatetor? nu v-ati luat dietatetor... hi hi naughty1.gif

hahahahhahahahahah =)))))))))0 asta-i cel mai tare "magnum",l-am tot urmarit pe forum... e mai ceva ca Doru Octavian Dumitru,iti face ziua omu asta cat de incult si de "inteligent" e,sper sa nu vada postu sa nu se simta jenat,oricum foarte tare omu si sper sa mai joace ca sa mai radem cand mai da pe forum. :happy1:

Posted

Gunit - 99 zile suspend

clar

Posted

nu e prima abatere chiar de 7 zile se vede clar intentia ta de vanatoare ieri d/c dupa ce ati facut preluare unde va credeti

Tu nu ai semne de ortografie? "Faci ciorba de legume" din limba Romana. Tine-o tot asa ..ca ma amuza maxim ..dar ma prind greu pana sa inteleg ce vrei sa zici tu intr-o "propozitie" de-a ta. :))))

Posted

Tu nu ai semne de ortografie? "Faci ciorba de legume" din limba Romana. Tine-o tot asa ..ca ma amuza maxim ..dar ma prind greu pana sa inteleg ce vrei sa zici tu intr-o "propozitie" de-a ta. :))))

ce amuzanta esti tu nebuno,aduti aminte ca asea rupeai si tu saraca limba romana in 2 .

Posted

ce amuzanta esti tu nebuno,aduti aminte ca asea rupeai si tu saraca limba romana in 2 .

Ai dreptate, brusc peste noapte am invatat sa scriu corect ..cat de cat asa. :))

Posted

Ai dreptate, brusc peste noapte am invatat sa scriu corect ..cat de cat asa. :))

lectii particulare de romana,huh?

Posted

Si eu azi pun linkul cu mainul crackuit de la bili dat clickerul tot de bili in discutie am zis exact asa ca mai era oleca si ma invatati si d/c cei din A.A.A

si nu ai pus restul de discutie pui ce iti convine tie dar pun linkul macar sa schimbe sau scoata muguardul ca e degeaba aici pierzi chiar am

Oare cat c...t am mancat cand am fost mic de am avut asa mare noroc sa dau peste omul asta BangHead.gif ...

Sper ca o sa intelegeti aluzia cu c...tul si nu o sa credeti ca , chiar am mancat asa ceva :)) tiphat.gif

Poate o sa mai revin pe aici cu "material proaspat" :))

Posted

ok boss...eu sunt suparat de spot...ca mai am 6,5 lvl si dau rr ...daca imi pozzi reda spotu inapoi si sa fim oameni...eu retrag plangere tot...si suntem prieteni...vreau decat spotu...nu ma incalzeste supsendu la cineva...jok singur boss de la inceput de cand sa dat drumu la server, dorm 2 -3 ore pe noapte sa nu pierd spot...ma doare si ficatu de cat nu am dormit...si acum vine cineva si face pk cu un caracter si imi ia spotu...eu nu am sufletu asta boss...

Cat am ras pe faza asta cu ficatul... Cred ca o saptamana ne-am plans toti de rinichi, stomac etc :) Geniala! Mersi ca mi-ai adus aminte.

Si un jpg din vremea aceea : toti fara rr si in seturi rare:) Ba mint, Trifac3 avea 1rr :)

elfa are niste rr...se vede din mana .... XXXX

Posted

Si omu de baza de pe linkmania , spk -_-

Frumoase vremuri .

Posted

ea pozele la tine in pc la detalis vei vedea cu ce program ai editat poza.

data e pe 26 cand ai editat ce dovezi mai vrei :))))

iar printurile sunt facute pe 25

ia nu ea #-o

Guest Interzisa
Posted

Hacker care sparge server de mu :)))) tare sparge tata nasa si atunci esti tare :angry1:

Solutia ar fii un clicker pentru linkmania pentru toate rasele si va disparea elite ca nu poti lega mouse cu banda

Fai anohoolic casca bine ochi ci citeste ce scrie MurDoc... daca nu ai ochelari vino la mine ca iti cumpar eu o pereche

:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...