EnvY Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 e fumeie, a participat si la gathere fata de urmatoarea am dubii =)) in mintea mea fetele, in general, au un coeficient mai mare de inteligenta. s-a schimbat situatia de curand? Dar multumim oamenilor ca tine..care se gandeste la o inbunatatirea a serverului Trebuia sa ma nasc fata, ca vad ca ele domina in domeniul "inteligenta"...Sau cel putin asa ne explica domnul de mai sus
Aisha Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 ok boss...eu sunt suparat de spot...ca mai am 6,5 lvl si dau rr ...daca imi pozzi reda spotu inapoi si sa fim oameni...eu retrag plangere tot...si suntem prieteni...vreau decat spotu...nu ma incalzeste supsendu la cineva...jok singur boss de la inceput de cand sa dat drumu la server, dorm 2 -3 ore pe noapte sa nu pierd spot...ma doare si ficatu de cat nu am dormit...si acum vine cineva si face pk cu un caracter si imi ia spotu...eu nu am sufletu asta boss... Pe la inceputuri cand nu erau rr-iti :D Cat am ras pe faza asta cu ficatul... Cred ca o saptamana ne-am plans toti de rinichi, stomac etc :) Geniala! Mersi ca mi-ai adus aminte. Si un jpg din vremea aceea : toti fara rr si in seturi rare:) Ba mint, Trifac3 avea 1rr :) http://imageshack.us/photo/my-images/717/screen120809280001.jpg/
EnvY Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ala a fost dbu meu preferat,pe vremea cand era trifac3 cu 3rr si restu 0 :)))
bunny Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Din cate imi aduc aminte Trifac3 a fost pe ultimul 0.97d, ca atunci am jucat si eu. Reply-ul lui neamzzu a fost pe S1. Eh, in fine, just saying, nu dau in capul nimanui. :P
Guest puff Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Recunosc am elite ok pentru tras sa imi iau 60 clar dar vreau si ss la toti ce din A.A.A pentru nesmtirea care dau dovada 60 sa iau pe elite dar porc si idiot ca tine copil gras de 17 nus invata sa ei un spot merit 60 dar si tu meriti ss pentru ce faci astea ce sunt cu sw cu duel si ce mai faceai tu pe alt spot invata o preluare nu incerca prin pk duel si ce mai faci tu la tine se repeta e vanatoare si nu mi vb mie de limba romana ca nici tu prea o vb corect clar le am si le pun din nou nu teme cu ce faceai tu nu e prima abatere chiar de 7 zile se vede clar intentia ta de vanatoare ieri d/c dupa ce ati facut preluare unde va credeti Lectii de limba romana marca Magnnum
Guest puff Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 recunosc nu eram on dar 5 frate d/c cum se face ? apropo sunt in uk am net de 50 de giga cam greu pic cer sa se verifice cine a dat dc scapam de el lasam admini sa verifice logul sa vedem ce a fost acolo ok ? sa numai facem spam Voi v-ati luat dietatetor? nu v-ati luat dietatetor... hi hi
EnvY Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 recunosc nu eram on dar 5 frate d/c cum se face ? apropo sunt in uk am net de 50 de giga cam greu pic cer sa se verifice cine a dat dc scapam de el lasam admini sa verifice logul sa vedem ce a fost acolo ok ? sa numai facem spam Voi v-ati luat dietatetor? nu v-ati luat dietatetor... hi hi hahahahhahahahahah =)))))))))0 asta-i cel mai tare "magnum",l-am tot urmarit pe forum... e mai ceva ca Doru Octavian Dumitru,iti face ziua omu asta cat de incult si de "inteligent" e,sper sa nu vada postu sa nu se simta jenat,oricum foarte tare omu si sper sa mai joace ca sa mai radem cand mai da pe forum.
AngeL Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 le am si le pun din nou nu teme cu ce faceai tu nu e prima abatere chiar de 7 zile se vede clar intentia ta de vanatoare ieri d/c dupa ce ati facut preluare unde va credeti Tu nu ai semne de ortografie? "Faci ciorba de legume" din limba Romana. Tine-o tot asa ..ca ma amuza maxim ..dar ma prind greu pana sa inteleg ce vrei sa zici tu intr-o "propozitie" de-a ta. :))))
HolyBeer Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 le am si le pun din nou nu teme cu ce faceai tu nu e prima abatere chiar de 7 zile se vede clar intentia ta de vanatoare ieri d/c dupa ce ati facut preluare unde va credeti Tu nu ai semne de ortografie? "Faci ciorba de legume" din limba Romana. Tine-o tot asa ..ca ma amuza maxim ..dar ma prind greu pana sa inteleg ce vrei sa zici tu intr-o "propozitie" de-a ta. :)))) ce amuzanta esti tu nebuno,aduti aminte ca asea rupeai si tu saraca limba romana in 2 .
AngeL Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 le am si le pun din nou nu teme cu ce faceai tu nu e prima abatere chiar de 7 zile se vede clar intentia ta de vanatoare ieri d/c dupa ce ati facut preluare unde va credeti Tu nu ai semne de ortografie? "Faci ciorba de legume" din limba Romana. Tine-o tot asa ..ca ma amuza maxim ..dar ma prind greu pana sa inteleg ce vrei sa zici tu intr-o "propozitie" de-a ta. :)))) ce amuzanta esti tu nebuno,aduti aminte ca asea rupeai si tu saraca limba romana in 2 . Ai dreptate, brusc peste noapte am invatat sa scriu corect ..cat de cat asa. :))
HolyBeer Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 le am si le pun din nou nu teme cu ce faceai tu nu e prima abatere chiar de 7 zile se vede clar intentia ta de vanatoare ieri d/c dupa ce ati facut preluare unde va credeti Tu nu ai semne de ortografie? "Faci ciorba de legume" din limba Romana. Tine-o tot asa ..ca ma amuza maxim ..dar ma prind greu pana sa inteleg ce vrei sa zici tu intr-o "propozitie" de-a ta. :)))) ce amuzanta esti tu nebuno,aduti aminte ca asea rupeai si tu saraca limba romana in 2 . Ai dreptate, brusc peste noapte am invatat sa scriu corect ..cat de cat asa. :)) lectii particulare de romana,huh?
Guest puff Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Si eu azi pun linkul cu mainul crackuit de la bili dat clickerul tot de bili in discutie am zis exact asa ca mai era oleca si ma invatati si d/c cei din A.A.A si nu ai pus restul de discutie pui ce iti convine tie dar pun linkul macar sa schimbe sau scoata muguardul ca e degeaba aici pierzi chiar am Oare cat c...t am mancat cand am fost mic de am avut asa mare noroc sa dau peste omul asta ... Sper ca o sa intelegeti aluzia cu c...tul si nu o sa credeti ca , chiar am mancat asa ceva :)) Poate o sa mai revin pe aici cu "material proaspat" :))
Lord Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 ok boss...eu sunt suparat de spot...ca mai am 6,5 lvl si dau rr ...daca imi pozzi reda spotu inapoi si sa fim oameni...eu retrag plangere tot...si suntem prieteni...vreau decat spotu...nu ma incalzeste supsendu la cineva...jok singur boss de la inceput de cand sa dat drumu la server, dorm 2 -3 ore pe noapte sa nu pierd spot...ma doare si ficatu de cat nu am dormit...si acum vine cineva si face pk cu un caracter si imi ia spotu...eu nu am sufletu asta boss... Pe la inceputuri cand nu erau rr-iti :D Cat am ras pe faza asta cu ficatul... Cred ca o saptamana ne-am plans toti de rinichi, stomac etc :) Geniala! Mersi ca mi-ai adus aminte. Si un jpg din vremea aceea : toti fara rr si in seturi rare:) Ba mint, Trifac3 avea 1rr :) http://imageshack.us/photo/my-images/717/screen120809280001.jpg/ elfa are niste rr...se vede din mana .... XXXX
Konvict Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Silviu ea si retrage te rog eu frumos Si luat 5 zile pentru nefondata chiar daca el ii de fapt victima a? :blink:
steffX! Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ok boss...eu sunt suparat de spot...ca mai am 6,5 lvl si dau rr ...daca imi pozzi reda spotu inapoi si sa fim oameni...eu retrag plangere tot...si suntem prieteni...vreau decat spotu...nu ma incalzeste supsendu la cineva...jok singur boss de la inceput de cand sa dat drumu la server, dorm 2 -3 ore pe noapte sa nu pierd spot...ma doare si ficatu de cat nu am dormit...si acum vine cineva si face pk cu un caracter si imi ia spotu...eu nu am sufletu asta boss... Pe la inceputuri cand nu erau rr-iti :D Cat am ras pe faza asta cu ficatul... Cred ca o saptamana ne-am plans toti de rinichi, stomac etc :) Geniala! Mersi ca mi-ai adus aminte. Si un jpg din vremea aceea : toti fara rr si in seturi rare:) Ba mint, Trifac3 avea 1rr :) http://imageshack.us/photo/my-images/717/screen120809280001.jpg/ Si omu de baza de pe linkmania , spk -_- Frumoase vremuri .
Konvict Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 ea pozele la tine in pc la detalis vei vedea cu ce program ai editat poza. data e pe 26 cand ai editat ce dovezi mai vrei :)))) iar printurile sunt facute pe 25 ia nu ea #-o
tranced Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 pai bun si eu care sunt dl ce fac? daca vreau sa las afk 10 min sa ma duc sa ma c*c ce fac? cum las afk cu dlu ca nu ma prin deloc =))
Guest Interzisa Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Hacker care sparge server de mu :)))) tare sparge tata nasa si atunci esti tare :angry1: Solutia ar fii un clicker pentru linkmania pentru toate rasele si va disparea elite ca nu poti lega mouse cu banda Fai anohoolic casca bine ochi ci citeste ce scrie MurDoc... daca nu ai ochelari vino la mine ca iti cumpar eu o pereche :D
Konvict Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 amintiri de pe 97d. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=247662&st=0 am ras cand am vazut topicul asta prima data de am zis ca nu e adevarat :rofl2:
bunny Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 pff, ala nu-i nimic. mi-e lene sa caut topicurile cu [spammers]. xD oh, the good old times. 8->
FuLg3r3k Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 la ce sa sug eu cepe, daca eu Kitte ti-as zice suge o ceapa, tu cum ai reactiona?