bunny Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 In tarkul de BK este permis ks,pk este permis dar nu in exces. Cat despre tine ligadreptati cu un "i" lasa talentele si apucate de alt joc,din ce vad eu te depaseste. 8-|
boomeey Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ba admini. cum plm sa nu aibe omu voie sa vorbeasca ca ii dati voi ss.. pismas pe familia voastra. e forum scrie fiecare ce vrea pula lor . nu iti convine bv lor dar nu le da ss pe forum piasar suspendati in gura voastra!! ma doare burta de atata ras :rofl2:
GuessWhoIAm Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 engleza nu te ajuta deloc ,sa nu mai zic de logica semnaturii tale. asa sunt versurile :) cat despre semnatura e problema mea ce pun.
gexy Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 limbajul ca limbajul, gestul conteaza , CUM A REUSIT SA-I FUTA MORTIII ? eu de cand o pandesc pe madalina manole si nu pot s-o fut acum ca a murit . Si sa-mi pice ultima picatura de samanta daca nu vreau s-o fut si moarta , doar spuneti-mi cum ! =))
acelasi_bandit Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 asa sunt versurile :) cat despre semnatura e problema mea ce pun. nu ,nu sunt asa versurile,mai uita-te odata..cat despre semnatura ai sters-o ca te-ai vazut pe lista aici... /lame
GuessWhoIAm Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 nu ,nu sunt asa versurile,mai uita-te odata..cat despre semnatura ai sters-o ca te-ai vazut pe lista aici... /lame gresala mea atunci cu versurile :) dar daca tu consideri amuzant ce pot sa spun ?! cat despre semnatura..ma plictisisem de ea :)
jusT^Me Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Oricine are rr pe serveru asta,vad ca lui i sa urcat la cap,sufera ba si pe strada,meri in basini ca doar ai rr pe link,tu esti genu de persoana pentru care as zace mort de beat in caz ca ai murii. =))
bunny Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 * Icon Today, 19:01 * In: Invata-ma sa [edit] morti * By: MurDoc :)))))))) MD, sorry, dar e funny. =))
Konvict Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 dc nu testezi ? e foarte usor sa apari pe forum cu un topic de genu ... la munca nu la intins mana are dreptate ala de-ti zice slobozlove , stie el ceva normal ca astepti doar raspunsuri ... pleaca dracu si pune mana la treaba daca vrei sa afli ... ca e foarte usor uni sa se chinuie sa afle si tu sa pui intrebarii si imediat sa afli nu ? prostu dreq ce esti mata :bananadance2: era prea greu pt tine sa formulezi o propozitie , te inteleg :crazy: :duh:
1sus1jos Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 uitati dragul nostru admin :))) KooX cum cere ajutor pe forumul celor care au facut clickerul elite :))) in acest topic cere sa se faca ceva sa nu ii mai apara pret mare la store :)))) http://muautoclicker.21.forumer.com/viewtopic.php?t=230 si aici cere informati sa nu mai apara meet player :))) http://muautoclicker.21.forumer.com/viewtopic.php?t=213 hotu striga hotii ! http://muautoclicker.21.forumer.com/viewtopic.php?t=218
Guest bogdan87 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 so.. am vorbit azi dimineata cu vdragosh si a zis ca pana saptamana viitoare o sa imi monteze prize la fiecare poarta a castelului si pe pod in valley of loren. asa nu o sa mai existe riscul sa raman fara baterie la camera de filmat :D :))
Konvict Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Eu te propun pe tine, dar daca nu stai 24/24. 7/7 ne platesti despagubiri, facem contrat la notar, nu asa :whistle:
boomeey Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 x e printre putinii care stiu cu ce se mananca limba romana. nu l-am vazut sa faca greseli de ortografie pana acum. aia e o greseala de typewriting dupa parerea mea. :P
Guest bogdan87 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 x e printre putinii care stiu cu ce se mananca limba romana. nu l-am vazut sa faca greseli de ortografie pana acum. aia e o greseala de typewriting dupa parerea mea. :P :)) numai profesori de romana pe aici PS:boom dai meditati? :-j
boomeey Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 si ce ti s-a parut funny in reply-ul meu? cuvintele typewriting, ortografie sau limba romana sunt un mister pentru tine? :D probabil ca te depaseste situatia si nu stii care e diferenta intre greseala de ortografie si greseala de scriere.
acelasi_bandit Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 unele modene cer restart dupa 24 ore, am avut si eu pe celular, acum am alta sursa :D :rofl2:
bunny Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Salut!Mi Sa furat contul Cu numele caracterului TheVyk si Cand Intru pe el Imi da Dissconnect si sunt in arena lvl 324 Si nu Stiu Ce sa fac.Va Rog Faceti Ceva :(( imi vine sa plang dp acel cont era o parte din viata mea.Cand Mi sa furat am plans toata ziua.Va Rog Ajutatima Nu Stiu Ce Sa Fac =(( :(( Cam trist, dar funny. :P
-=AlexA=- Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Maki' date='27 September 2008 - 17:15' timestamp='1222528518' post='3101029'] hiei_cl akm isi datea ms Dovada prietene dak toti ar fi ca tine cu ms la war as da si yo sw pe sm si as face war cu oricine :rofl2: np akm o sa castigi timp sa repeti regulamentu :rofl2: Vechi, dar pt mine inca e amuzant :))
acelasi_bandit Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Cam trist, dar funny. :P off,mi-ai luat-o inainte.doar ce ma pregateam sa il pun :(
gexy Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 little a mancat un "m" FistiK a mancat un "y" X&0
acelasi_bandit Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Nu mai trage cu Evil Spirit, uzeaza Ice Strom. :rofl1: asta e o good metoda de holdarit un spot !
acelasi_bandit Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Nu ma pot abtine, dar mai treci pe la scoala mai des si invata sa scrii, poate atunci vei invata sa si citesti. Nu esti nici la degetul mic a lui boom. uite cine dadea lectii mai :-?,bubu..
ArchAngelis Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 **nu dau nume :D " Ar trebuii facut item " party " ... cand cere careva , sa ii dam party ... il dam... "