Guest FrostBite Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Iar n-ai gasit loc de parcare? Vecinul te-a blocat din nou? La serviciu toti parcheaza pe 2 locuri? Simti ca ti-a ajuns cu toti astia care fac din sofat un calvar? Haideti sa luam atitudine ! Nu trebuie sa fim indiferenti in privinta "bizonilor" din trafic ! Nu demult s-a lansat un site unde putem ridica, macar un semn de intrebare celor care se cred "regii soselelor". Este de vorba de : www.nustiiparca.ro
Mihnea Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Nu cred ca va tine cont nimeni de ce ai zis tu sau alte sute de mii de oameni aici
Guest Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Russell ai uitat ca traim in Romania ? In fiecare zi la mine la bloc se pune o dacie pe 2 parcari...e tiganie curata.
SwEkY Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 .. Parcarile din Romania(mai ales din orase) dupa ce ca sunt putine mai sunt si ocupate de cei carora nu le apartine,sau parcate aiurea incat in loc de 2 masini sa fie loc decat de una(parcata jumate pe un loc,jumate pe celalalt).Foarte aiurea situatia actuala,nu cred ca un site rezolva problema..
Denzel_Lsd Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 In spatele blocului vara trecuta ..gradina blocului a fost defrisata , la propiu ...pentru parcari , s-au facut parcari , acum e mare bataie pe ele DECI le-au facut degeaba ..de ce ?? Pentru ca in sfarsit romanu a ajuns ca americanu sa aiba 3 masini intr-o familie ...am evoluat ..HAI SA NE BUCURAM ...ignorants !!
Random Hero Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 In spatele blocului vara trecuta ..gradina blocului a fost defrisata , la propiu ...pentru parcari , s-au facut parcari , acum e mare bataie pe ele DECI le-au facut degeaba ..de ce ?? Pentru ca in sfarsit romanu a ajuns ca americanu sa aiba 3 masini intr-o familie ...am evoluat ..HAI SA NE BUCURAM ...ignorants !! Sa fi fost vreo 1000 de metri patrati de iarba si copaci distruse pentru o parcare intre doua blocuri din fata celui de-al meu aum 2 ani (si am observat ca asta se intampla in multe locuri). Macar imi scurteaza drumul spre statie cu vreun minut...
Denzel_Lsd Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Poate ..poate o sa am chef vreodata sa pun doua poze de inainte si dupa...toata nebunia cu parcarea ...jur ca si tie ca "strain al locului" ti-ar parea rau ...frate nu stiu cum sa explic ...parca locuiesc pe un aerodrom cand ma uit pe geam , o chestie mare din beton ..fara copaci fara gradini si frumusetile lor ..pentru ce ??? Pentru bataia din miezul noptii pe locul de parcare ..
Parazitu' Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 e de vina infrastructura si conceptia oraselor..sa nu uitam ca au fost concepute destul de prost ca si drumurile.e normal numarul masinilor a crescut si tot creste devenind aproape insuportabil chestia asta cu parcarile.ar trebui luat modelul american cu parcari subterane sau aeriene insa la noi nu sunt bani.
Random Hero Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 De cand am postat ultima oara si pana acum s-a inceput lucrul la o continuare a parcarii de care vorbeam. Alt spatiu verde distrus, probabil si copacii scosi din radacini in curand...
Guest fletcher Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Russell ai uitat ca traim in Romania ? In fiecare zi la mine la bloc se pune o dacie pe 2 parcari...e tiganie curata. Puiul mamii , cu ce te deranjeaza pe tine ca o dacie se pune pe 2 locuri de parcare? Sa-ti reamintesc ca mai ai cel putin 8 ani pana sa ai o masina si sa incepi sa-ti faci griji ca nu gasesti loc de parcare? ON: Ca website nu il consider folositor. Nici un sofer din cei pusi pe acolo ca la un "colt al ru?inii" nu se va regasi ... cel putin fara o sustinere la televizor / panouri publicitare sau cel putin cateva afise lipite de voi pe cabine telefonice , stalpi , etc nu faceti nimic.
Shadow * ClimaCool Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Mi-am facut si eu debutul pe nustiiparca.ro :) Ma gandesc si sa scot niste pliante si sa impart la cativa care confunda oprirea motorului cu parcarea.
Guest Henonx Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 cand vine unul din vaslui, si nu intelege ce inseamna parcare platita, ce sa mai ceri ...
2dor Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Reclama parca se pune in alta parte , sunt multe site-uri de genul celui precizat. Insa tot mai mult succes au sectiunile din comunitatile auto deja dezvoltate. A da , aveti dreptate , e greu cu romanii si cu locurile de parcare.
Bogdan Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Tot mai bine era pe vremea lu' Ceausescu cand erau 10 masini in tot orasul. Sunt multi care parcheaza aiurea si blocheaza mai multe locuri de parcare.
Ioana Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 La noi in oras au stricat o gramada de trotuare..s-au facut multe parcari. In unele locuri daca esti cu mai multe persoane nu pot trece 2 persoane,trebuie sa mergi in sir indian.
Guest s1nDr0m Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 pana cand societatea romaneasca nu se va schimba nu ai ce face :)