Alfredo Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 iPhone - un succes de cofetarie http://img440.imageshack.us/i/prajituraiphone.jpg/ O mica patiserie din Japonia a devenit cunoscuta in toata tara, gratie unei inventii care s-a bucurat de mare succes: prajiturica in forma de iPhone. Un fursec cu ciocolata, decorat manual cu "iconite" colorate si comestibile, care imita infatisarea celebrului gadget produs de Apple - aceasta e noutatea lansata in 2008 de Kumiko Kudo, proprietara patiseriei. Initial realizata la comanda, ca un cadou personalizat pe care o clienta dorea sa il ofere sotului ei, de ziua lui, prajitura iPhone a ajuns, acum, sa fie ceruta de sute de clienti. Succesul s-a datorat popularizarii ei, pe Twitter, de catre doua cunoscute personalitati japoneze, Kazuyo Katsuma (femeie de afaceri si scriitoare specializata in probleme economice) si cantareata pop Komi Hirose. Pentru moment, iPhone-ul cu ciocolata este disponibil doar in Japonia si, cu toate ca nu e ieftin (2.730 yen, echivalentul a cca. 33 USD), listele de comenzi sunt atat de lungi, incat doritorii pot astepta pana la 2 luni pentru a-si primi gadgetul dulce. Sursa: www.descopera.ro
heineken Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 OMFG ! 2 luni ?! :blink: Orcum , pare delicios .. :D . In 2-3 luni vor veni cu xbox 360 sau playstation 3 sau nokia n97 samd facute in 'ciucalata' ..
Guest SherkaN Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 n-as da 33 de para pe o ciocolata nici sa ma bati cu lantu` , poa sa aiba si forma si de Jessica Alba
acelasi_bandit Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 n-as da 33 de para pe o ciocolata nici sa ma bati cu lantu` , poa sa aiba si forma si de Jessica Alba Mda,nici eu.Dar daca nu avem dala autentic,merge si unul din ciocolata:))
Guest SherkaN Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 S-au ieftinit rau ma, ce drac iti iei un 3g la mana a 2a cu 600 de lei, bunicel deci tot n-as da 100 pe o ciocolata.
Parazitu' Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 idee invoatoare care produce profit imens.. bravo lor :) pretul nu mi se pare piperat .
Eric Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 33 $ pe o prajitura cat palma ? Da ce e ma , aur , nu mi se pare cine stie ce sa faci prajitura aia, e nevoie de rabdare si ingrediente.
xScorpioNx Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 hai ca e tare , maine , poimaine vezi prajitura nokia n 95 , de pret ce sa mai zic .... 33$ .. nu stiu daca face macar 10 :-j
Cristi-MG- Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 hai ca e tare , maine , poimaine vezi prajitura nokia n 95 , de pret ce sa mai zic .... 33$ .. nu stiu daca face macar 10 :-j ti-a iesit si tie suspendul si acum vrei altul ? @ face 33$ cum sa nu faca ? ganditi-va ca aia au alte salarii nu ca noi :) iar pentru aspect dai oricat fa tu o prajitura daia cu ce ai prin casa si posteaza poza si ai admiratia mea domnule eric
The Wizard Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 n-as da 33 de para pe o ciocolata nici sa ma bati cu lantu` , poa sa aiba si forma si de Jessica Alba e n-ai da 33$ daca ar fi jessica alba :) astea sunt fitze, dar dupa cum se zice: nu e prost cine vinde e prost cine cumpara. nu cred ca au voie sa foloseasca logul de la apple in scop comercial. da cine stie cum sunt legile astea dintr-o parte intr-alta a lumii...
Guest SherkaN Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 au voie ca stiu la turci spre ex. au fabrici de dolce & gablana si nu le zice nimeni nimic, le permite legea, probabil asa e si la astia.