Jump to content
Random Hero

SOCANT: Un barbat s-a aruncat de la balconul Parlamentului

Recommended Posts

Posted

Parlamentarii dezbateau motiunea de cenzura, cand un barbat s-a aruncat de la unul dintre balcoanele Camerei Deputatilor, strigand "Boc, ati luat drepturile copiilor!".

Tanarul, angajat al televiziunii publice, a cazut pe mesele parlamentarilor care se aflau sub balcon. Barbatul sangera puternic in zona capului, se pare ca are si o fractura de gamba. A fost stabilizat de echipajul SMURD care a sosit la fata locului si dus la Spitalul Municipal.

In timp ce era scos pe targa, tanarul striga "Libertate!". Barbatul s-a aruncat chiar in timp ce premierul Emil Boc se pregatea sa tina un discurs. Inainte de a sari, el i-a strigat sefului Guvernului: "Ne-a lasat fara pensii si salarii!".

Locul in care a cazut este plin de sange, iar prima reactie a presedintelui de sedinta, Mircea Geoana, a fost sa strige de la microfon pentru apelarea serviciului de urgenta 112. Sedinta a fost intrerupta imediat, iar unul dintre deputati, care este medic, i-a acordat victimei primul ajutor.

Sursa + video

Posted

chiar la asta ma uitam si eu :|

e fantastic ce a facut piticu ala din Romania :|

Sunt curios ce urmari o sa aiba intamplarea asta. Parca-l si vad pe Basescu la televizor: "nu am auzit de acest caz... nu am cunostinta despre cele intamplate..."

Posted

Sunteti prosti gramada, la fel cum in tara asta 90% din romani sunt atat prosti cat si prost informati. Daca venea Geoana ce facea? Nu avea alte variante. Nu stiu la ce va dati voi cu parerea, un manelist si doi kindergardeni vorbesc politica.

Asta e Romania(vezi ce-i scris cu rosu), toate geniile isi dau cu parerea si raspandesc aceeasi mentalitate rupta prietenilor, si asa s-a raspandit prostia la nivelul tarii.

e fantastic ce a facut piticu ala din Romania
Mr. Manea2010, ce a facut piticu din Romania?

Iti zic eu ce a facut, a reparat in al 12-lea ceas toate greselile facute de sistem pana atunci, a scos tara lasata intr-un mare cacat de catre Tariceanu (care ne-a falimentat) si apoi s-a zbatut sa aduca tara la normal dupa ce nataraii din PSD au promis pensii cu 50% mai mari si alte cacaturi ieftine vandute la prostimea din sistem.

Ah, sa nu uit: Jos Boc/jos Basescu a devenit motto-u prostului in Romania ce nu intelege ce s-a realizat pana la venirea lui Boc, si ce s-a realizat dupa venirea lui. Politica nu e facuta pentru orice vanzator cu 8 clase, sau orice junior ce vrea sa lase o impresie. Indivizii trecuti de 30 de ani ce nu inteleg ce se intampla ... deh, e politica, nu e orice mentally chalanged o intelege.

Sa fiu on-topic: Trebuia sa se dea mai spre partea lui stanga; era distanta mai mare intre etaj si sol ...

Posted

nu stiu de ce va mai lasati impresionati de toate tampeniile astea.. Deja toate tampeniile astea au devenit un circ de 2 bani care te face sa ii scarbesti si mai mult si mai mult si mai mult... Chiar credeti ca omul respectiv s-a aruncat din prea mult eroism si prea multa iubire pentru tara? .. Eu cred ca a facut-o pentru ca i-a "comandat" unu`. Si inca ceva: cum o pus cameramanul cadrul pe el chiar inainte sa se arunce?

@crynow .. :)) +1. Si eu sincer sunt de aceeasi parere, dar ei sunt prea indoctrinati sa-si dea seama ca toti mancatorii aia de cacao sunt la fel. Totusi daca stau mai bine sa ma gandesc eu cred ca Boc e unul dintre singurii caruia chiar ii pasa.

Posted

Rau a ajuns lumea asta , criza asta ii inebuneste pe unii . Cum as te arunci pentru niste parlamentari cu putin neuroni care iau drepturile la copii ? Mai bine ii arunca pe parlamentari

Posted

nu stiu de ce va mai lasati impresionati de toate tampeniile astea.. Deja toate tampeniile astea au devenit un circ de 2 bani care te face sa ii scarbesti si mai mult si mai mult si mai mult... Chiar credeti ca omul respectiv s-a aruncat din prea mult eroism si prea multa iubire pentru tara? .. Eu cred ca a facut-o pentru ca i-a "comandatu" un`. Si inca ceva: cum o pus cameramanul cadrul pe el chiar inainte sa se arunce?

@crynow .. :)) +1. Si eu sincer sunt de aceeasi parere, dar ei sunt prea indoctrinati sa-si dea seama ca toti mancatorii aia de cacao sunt la fel. Totusi daca stau mai bine sa ma gandesc eu cred ca Boc e unul dintre singurii caruia chiar ii pasa.

Exact la asta m-am gandit si eu, dar n-am scris-o si nici n-o sustin pana nu aflu cine e respectivul. Daca e un oarecare cetatean atunci e foarte posibil sa fii primit ceva mii euro in buzunar pentru a face actul de "eroism".

Posted (edited)

UNprapadit - cu toate sunt de aceeasi parere cu tine, mai usor cu jignirile aduse la adresa celorlalti useri. Inteleg ca te revolta gandirea multimii(ca si pe mine de altfel) dar sa nu uitam de bunul simt.

Cat despre subiect...e trist sa vezi pana unde poate sa ajunga prostia umana in anumite situatii. Aruncarea asta nu a avut niciun rost + ca pare sa fie si regizata toata actiunea. Chiar acum m-am uitat putin pe PropagAntena 3 sa vad cat de tare pot exagera toata idiotenia asta...nu m-au dezamagit :D

Baietilor...mai usor cu spam-ul, bine :)?

Edited by Tybork
Posted

Sunteti prosti gramada, la fel cum in tara asta 90% din romani sunt atat prosti cat si prost informati. Daca venea Geoana ce facea? Nu avea alte variante. Nu stiu la ce va dati voi cu parerea, un manelist si doi kindergardeni vorbesc politica.

so fckin' tru :rofl1:

Niciun guvern nu ar fi scos tara din criza , asa se intampla cand este deficit bugetar G scade ( cheltuieli guvernamentale ) T creste ( impozite )

Dar asta nu e tot , cum zicea spook mai sus prostia doare .. un exemplu:

CFR a cumparat COSTUME DE SCAFANDRU si loganuri ale politiei la pret de Aston Martin

Guest SherkaN
Posted

Asta e Romania(vezi ce-i scris cu rosu), toate geniile isi dau cu parerea si raspandesc aceeasi mentalitate rupta prietenilor, si asa s-a raspandit prostia la nivelul tarii.

Mr. Manea2010, ce a facut piticu din Romania?

Iti zic eu ce a facut, a reparat in al 12-lea ceas toate greselile facute de sistem pana atunci, a scos tara lasata intr-un mare cacat de catre Tariceanu (care ne-a falimentat) si apoi s-a zbatut sa aduca tara la normal dupa ce nataraii din PSD au promis pensii cu 50% mai mari si alte cacaturi ieftine vandute la prostimea din sistem.

Ah, sa nu uit: Jos Boc/jos Basescu a devenit motto-u prostului in Romania ce nu intelege ce s-a realizat pana la venirea lui Boc, si ce s-a realizat dupa venirea lui. Politica nu e facuta pentru orice vanzator cu 8 clase, sau orice junior ce vrea sa lase o impresie. Indivizii trecuti de 30 de ani ce nu inteleg ce se intampla ... deh, e politica, nu e orice mentally chalanged o intelege.

Sa fiu on-topic: Trebuia sa se dea mai spre partea lui stanga; era distanta mai mare intre etaj si sol ...

Prin post-ul asta mie mi-ai castigat respect in atata cantitate cata prostie exista in Romania, banuiesc ca iti dai seama de "plenitudinea" de respect ce mi-ai castigat.

Frate vedeam pe la televizor mai acum ceva timp pensionari care veneau si spuneau "Boc ne-a scazut pensiile, din cauza lui am ajuns unde am ajuns, am fost dascal si am pensie 600 de lei" si acum vine intrebarea mea, DAR TU CA DASCAL FMM DE RETARDAT , CAND ITI MAREA DOBITOCU` ALA DE TARICEANU PENSIA DE 2 ORI PE SAPTAMANA , TU CA DASCAL SI OM INTELIGENT, EDUCAT SI CU CAPU` PE UMERI CE ESTI CA TE PRETINZI A FII, UN EXEMPLU PT. COPIII PE CARE SE PRESUPUNE CA-I INVETI CARTE, TI-AI PUS VREODATA INTREBAREA - DE UNDE SUNT BA BANII ASTIA ? Cand Basescu a vrut sa-l dea jos , toata lumea innebunise, cum baaaaaa ete 1 care vrea sa faca treaba si voi il goniti , cand ii zicea ala " de unde maresti taricene tata tu astea? intelege ca nu sunt ... ei urlau peste tot ca basescu e rau, acum luati si suportati tampitilor. O tara de tampiti ba, o tara de imebicili, de cretini , de retardati. Eu cand spuneam ce-ai spus tu ca Tariceanu e de vina toti ma injurau si ma faceau tampit, ma bucur sa stiu ca mai exista un "tampit" care imi impartaseste parerea.

Ziceai la un moment dat ca prostia asta se propaga, eu nu cred asta prin simplul fapt ca daca macar 1 si-ar fi pus intrebarea logica "Tariceanu de unde a aavut bani?" nu s-ar mai fi ajuns aici si concluzia automat e una grava si anume ca PROSTIA ASTAORA E NATIVA MA FRATELE MEU , nu au dobandit-o ci s-au nascut cu ea si asta dupa parerea mea e extrem de trist.

Inca o data felicitari pt. post , te salut, bafta.

A stai ca uitasem , nu prea sunt de acord cu aia cu reparatu` . Nu cred ca Boc repara sau vrea sa repare sau o sa reuseasca vreodata sa repare ceva :) , parerea mea.

Cat despre retardatu` asta care s-a aruncat .... ce pot sa zic ? In mod normal avand in vedere "cazua nobila" care l-a determinat sa faca acest gest e de fapt inexistenta si nu e altceva decat prostie, adica daca nu esti in stare sa te informezi nici macar cand vrei sa-ti iei viata ..... ce mai pot zice ? Nici sa rad nu pot, e doar trist , si trist nu pt.ala de s-a aruncat, trist pt. toata lumea, acum fac pariu ca il vor face pe ala un soi de erou , de martir si mai fac pariu ca multi ii vor urma exemplu`, ba mai mult ... le va da curaj sa actioneze in mai multe feluri, mai usoare ... mai grave, macar de s-ar omori toti ...

Posted

Traim in Romania si asta spune totul. Ar trebui sa facem ca si italienii, grecii, ungurii. Da Romania este o tara de fricosi, cat mai puteti indura, de dat din gura santeti toti buni, da in rest...Multi dintre parintii si bunicii nostri au luptat in REVOLUTIE, crezand ca o sa fie mai bine , iar noi stam cu mainile in san si batem din gura. ROMANIA TARA PROSTIEI

Posted

Prin post-ul asta mie mi-ai castigat respect in atata cantitate cata prostie exista in Romania, banuiesc ca iti dai seama de "plenitudinea" de respect ce mi-ai castigat.

Frate vedeam pe la televizor mai acum ceva timp pensionari care veneau si spuneau "Boc ne-a scazut pensiile, din cauza lui am ajuns unde am ajuns, am fost dascal si am pensie 600 de lei" si acum vine intrebarea mea, DAR TU CA DASCAL FMM DE RETARDAT , CAND ITI MAREA DOBITOCU` ALA DE TARICEANU PENSIA DE 2 ORI PE SAPTAMANA , TU CA DASCAL SI OM INTELIGENT, EDUCAT SI CU CAPU` PE UMERI CE ESTI CA TE PRETINZI A FII, UN EXEMPLU PT. COPIII PE CARE SE PRESUPUNE CA-I INVETI CARTE, TI-AI PUS VREODATA INTREBAREA - DE UNDE SUNT BA BANII ASTIA ? Cand Basescu a vrut sa-l dea jos , toata lumea innebunise, cum baaaaaa ete 1 care vrea sa faca treaba si voi il goniti , cand ii zicea ala " de unde maresti taricene tata tu astea? intelege ca nu sunt ... ei urlau peste tot ca basescu e rau, acum luati si suportati tampitilor. O tara de tampiti ba, o tara de imebicili, de cretini , de retardati. Eu cand spuneam ce-ai spus tu ca Tariceanu e de vina toti ma injurau si ma faceau tampit, ma bucur sa stiu ca mai exista un "tampit" care imi impartaseste parerea.

Ziceai la un moment dat ca prostia asta se propaga, eu nu cred asta prin simplul fapt ca daca macar 1 si-ar fi pus intrebarea logica "Tariceanu de unde a aavut bani?" nu s-ar mai fi ajuns aici si concluzia automat e una grava si anume ca PROSTIA ASTAORA E NATIVA MA FRATELE MEU , nu au dobandit-o ci s-au nascut cu ea si asta dupa parerea mea e extrem de trist.

Inca o data felicitari pt. post , te salut, bafta.

A stai ca uitasem , nu prea sunt de acord cu aia cu reparatu` . Nu cred ca Boc repara sau vrea sa repare sau o sa reuseasca vreodata sa repare ceva :) , parerea mea.

Cat despre retardatu` asta care s-a aruncat .... ce pot sa zic ? In mod normal avand in vedere "cazua nobila" care l-a determinat sa faca acest gest e de fapt inexistenta si nu e altceva decat prostie, adica daca nu esti in stare sa te informezi nici macar cand vrei sa-ti iei viata ..... ce mai pot zice ? Nici sa rad nu pot, e doar trist , si trist nu pt.ala de s-a aruncat, trist pt. toata lumea, acum fac pariu ca il vor face pe ala un soi de erou , de martir si mai fac pariu ca multi ii vor urma exemplu`, ba mai mult ... le va da curaj sa actioneze in mai multe feluri, mai usoare ... mai grave, macar de s-ar omori toti ...

Eu zic sa il votezi pe Basescu si sa nu mai vorbesti din auzite.

asa ca fapt divers CP Tariceanu:

http://www.tariceanu...lui-risipa.html

Acum ajungem ?i la anul 2008. V? mai aminti?i de promisiunile de m?rire a salariilor profesorilor cu 50%? V? mai aminti?i de pozitia Guvernului pe care l-am condus? ?i v? mai aminti?i de pozi?ia demagogic? a domnului B?sescu? I-am trimis atunci nu mai pu?in de trei scrisori (la 1 octombrie, 16 octombrie ?i 22 octombrie, ultima înso?it? de o not? detaliat? întocmit? de mini?trii Mariana Câmpeanu ?i Varujan Vosganian) în care îl avertizam s? nu promulge legea adoptat? de Parlament pentru c? România nu î?i poate permite o astfel de majorare a salariilor.

Dar, la 24 octombrie 2008, domnul B?sescu a promulgat legea. Evident din considerente politicianiste ?i electorale. Dorea s? avantajeze PD-L-ul în campania electoral?. De aceea spunea c? nici un absolvent nu vine s? se angajeze ca profesor pentru 700 de lei ?i mai ad?uga: "Ideea c? nu sunt bani nu este o realitate, bugetul poate fi a?ezat pe priorit??i, or din acest punct de vedere este doar o chestiune de voin??: dac? vrei s? asiguri finan?area sistemului de educa?ie sau nu, dac? vrei s? asiguri resurse pentru salariile profesorilor sau nu." Tot din motive demagogice domnul B?sescu a avut, dup? 3 zile, o interven?ie public? în care promitea ?i în sectorul sanitar m?riri salariale similare. Dup? ce am ar?tat, din nou, c? nu ne putem permite astfel de major?ri salariale, purt?torul de cuvânt al domnului B?sescu f?cea o declara?ie în termenii urm?tori: "Este regretabil ?i f?r? precedent ca însu?i Primul-ministru s? alimenteze nejustificat imaginea unei crize apocaliptice, în condi?iile în care România are mijloace ?i resurse pentru a diminua efectele crizei economice mondiale. Efectele crizei financiare interna?ionale nu au leg?tura cu cre?terea salariilor profesorilor." (27 octombrie 2008)

Cat despre cel care s-a aruncat pot sa zic ca imi pare bine ca a scapat. Doar nu pot sa spun ca imi pare bine pentru ce le-a facut umflatilor alora.

Posted

Cei care nu se pot abtine de expresii gen "FMM" "sms" etc. sunt rugati sa nu posteze sau sa posteze doar daca simt nevoia de warn/dpa.

Multumesc pentru intelegere :tiphat:!

Guest SherkaN
Posted

dilut3d imi pare rau nu pot citi la tine nimic, imi apare numai ~?(&4^%^$*&() si link`ul ala nu merge, deci chiar nu inteleg nimic, in orice caz, lasa, orice idee ai avea e buna, sunt de acord.

@ Tybork nu mi-am dat seama, imi cer scuze, editez acum.

Posted

Chiar nu se gaseste careva sa arunce naibi o bomba acolo in sala aia a parlamentului ? Cat despre boul care s-a aruncat, in loc sa aiba grija sa isi creasca copiii chiar si in cele mai grele conditii, el se arunca si risca ca ei sa ramana fara tata. Asta da exemplu de psihopat :tiphat:.

Posted

mai mult ca sigur cineva ia zis sa faca asta doar nu il apuca pe el sa faca din senin asta . am auzit ca probleme cu banii nu a avut a luat luna asta in jur de 64 mil(vechi) , am mai auzit ca e si membru PSD si intentia era sa anuleze toate chestiile astea si sa pice vina pe PD-L ca vai doamne nu isi fac treaba la timp ,dar din cate vad PSD fac tot posibilu sa amane tot mai mult pt nu ei sunt la guvernare si nu pe ei pica vina ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...