Jump to content
Guest k1nd3rb0y

Primul avion supersonic romanesc este gata de lansare

Recommended Posts

Posted

^' date='25 December 2010 - 12:07' timestamp='1293271620' post='5547197']

pai daca pe doamna romania o doare in rect de proiect cum vrei sa castige bani?si daca ii da bani la stat ce o sa faca cu ei? o sai ia 2-3 parlamentari si merg intro delegatie in hawaii sa le inspecteze plajele

ce proiect mai ,ala e proiectul lor de distractie ....avioane si aeroplane face toata lumea....astia nau descoperit nimic ,nau facut nimic nou....

Si eu am un proiect ,vreau sa construesc o masina rotunda ,tot cu 4 roti dar rotunda sa aiba cauciuc pe dinafara ca scut de protecti ,mam gandit ca asa se reduce victimiile in urma tamponarilor ....ce zici nui buna ?

aaaaaa ca sa o fac sami dea statul cateva milioane de euro ,daca nu e un stat de cacao :naughty:

Posted

Arata destul de bine. Totusi, chiar nu a fost o idee prea buna.... nu aveau ce face cu banii statului.

Proiectul NU este finantat de stat. Scrie si in articol si au mai scris si altii inaintea ta. 8-|

Guest NightWishMaster
Posted

Nu vi se pare ca titlul intra in contradictie cu continutul? "Gata de lansare" cu "Va fi finalizat..."

Guest k1nd3rb0y
Posted

Poate au uitat sa specifice ca vor lansa macheta cu o prastie. :D

:rofl2: Night , eu cred ca vroiau doar sa "zica" (un mod de a spune cevA) ca e gata de lansat dar trebuie inca finalizat, parerea mea..

Posted

:rofl2: Night , eu cred ca vroiau doar sa "zica" (un mod de a spune cevA) ca e gata de lansat dar trebuie inca finalizat, parerea mea..

dupa parerea ta , cum il lansezi daca nu e finalizat? :-?

Posted

dupa parerea ta , cum il lansezi daca nu e finalizat? :-?

Pai "e gata de lansare" dar ei mai au inca de lucrat .. parerea mea e doar un mod de a spune ceva.. :|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...