Jump to content
Mehico

Trei ani ca moderator global

Recommended Posts

Cu ocazia aniversarii a 3 ani de cand sunt moderator global pe Linkmania m-am gandit sa organizez un concurs pentru voi linkmaniacii. Am sa mentionez din prima ca va exista un singur castigator, iar premiul va fi un member title la alegere - evident, nu se vor acorda mt-uri vadit necorespunzatoare si prin care se poate incalca regulamentul.

Concursul se desfasoara in felul urmator: acest topic va fi locul in care se poate discuta orice si tot ceea ce te intereseaza (in principiu se va face spam - dar hai sa nu-l numim asa). Avand in vedere ca 1 an are 365 de zile, iar 3 ani au 1095 de zile, userul de care va apartine postul cu numarul 1095 va fi desemnat castigator si va fi premiat cu un member title.

La concurs si implicit discutii poate participa oricine, inclusiv moderatori sau asistenti, dar numai linkmaniacul va fi premiat, avand in vedere ca moderatorii si asistentii isi pot schimba la cerere mt-ul. Astfel, daca postul cu numarul 1095 apartine unui moderator sau asistent, castigator va fi desemnat acel moderator sau asistent, DAR premiul va merge la linkmaniacul imediat urmator.

A nu se intelege ca sunteti scutiti de sanctiuni. Orice posturi cu continut vulgar va fi sanctionat, inclusiv posturile cu continut de genul "ajsdiahsd" ori cele care contin un singur emoticon. Practic nu se sanctioneaza spam-ul, atat.

Puteti posta si bancuri si poezii si tot ce vreti.

Member title-ul nu se va atribui oricarui cont de utilizator doreste persoana castigatoare, ci acelui cont care a facut postul cu numarul 1095.

De asemenea member title-ul va avea termen de valabilitate pana in anul urmator in data de 21 decembrie ori pana la data in care va fi desemnat castigator un alt user la concursul din 2011.

Acest topic se va deschide automat astazi la ora 20:00, moment in care se va da start concursului. Puteti sa dai link-ul catre acest topic si altora pentru a avea cat mai multi participanti.

Have fun !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...