oldGard Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 oameni buni... in primu rand cel mai important lucru e ca se apropie sarbatorile si imi doresc ca fiecare dintre voi sa se distreze si sa se simta bine aproape de familie sau de prieteni.......... eu nu prea sunt iubit pe server.....si asta de unde a inceput.?... pt ca eu sunt orgolios.. si am ajutat multi si dupa cand am vazut ca mi au intors spatele m-am simtit naspha........asa sunt eu... toti avem defecte... asa ca ,cu ocazia acesti zile...( bun vinu lu -ZeX- ) imi cer scuze la toti la care am exagerat fie ei playeri sau admini...... cu toti gresim nu??? sa fiti iubiti dragi mei >:D< cine imi poarta pica (sunt sigur ca sunt multi ) si vor sa o dam la pace sa imi zica aici >:D< 2 mesaje am sa va dau..: 1- playeri.. cand un om va ajuta ziceti ms nu conteaza ce faceti dupa aceea... dak acel care va ajuta greseste lasati l sa vorbeasca si ganditi va ca poate scoate vorbe din necaz ca avea alte asteptari la voi.. 2- admini.. voi ati gresit mult.. si eu va inteleg .. suntem toti la fel suntem oameni... cu toti gresim........dar hai macar acuma de sarbatori inceracati sa fiti "neutri" .......... nu imi da ti warn:))... si lasat i asa putin topicu sa vedem dak apreciaza cnv scuzele mele... va pwp allllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll app ce ziceti pe sf databasului sa facem niste guilde pe orasE:D:D:D::D:D:D? :box:
Dumnezeu Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nu mai ajutat cu nimic Nu te iert imi esti antipatic :tiphat:
boomeey Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 daca dumnezeu nu te iarta, atunci e naspa :)) @sa spunem ca inteleg mesajul tau "scris la un pahar de vorba". sarbatori fericite si tie :)
-TsuTzi- Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Nu mai ajutat cu nimic Nu te iert imi esti antipatic :tiphat: +1
oldGard Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Nu mai ajutat cu nimic Nu te iert imi esti antipatic :tiphat: ok sa fi sanatos e trb ta sanatate numai bine:D
Dumnezeu Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Uite ca sa nu zici ca sunt egoist iti urez sarbatori fericite :D
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Interesanta ideea cu guilde pe orase :D
Calduramare Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 sarbatori fericite si tie App rog un moderator sa imi dea si mie warn down :)) am fost baiat cuminte mult prea mult timp =))
Dobrik Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 happy holidays. o sa regreti topicu asta. de unde si morala "in prezenta bauturii nu scrie mesaje":)
Lancelot Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Da ce crezi ca e aici? Cabinet psihologic?:)) Hai sa-l mutam la comunitate .Stiu ca ai multi fani pe server. Nici la bautura nu prea reusesti sa scrii corect
oldGard Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 incercam doar sa la arat ca eu nu port dusmanie pe nimeni :P :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
morf Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Eu beu ...putin cate putin ...eu beu... :rofl2:
oldGard Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Eu beu ...putin cate putin ...eu beu... :rofl2: nu e bineeeeeeeeee niciodata sa nu bei putin cate putin.... ca se lasa greu :rofl1:
oldGard Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 :violent: ce faci fatããã ?!?! ce sa faci si tu bine, eu ? :P http://www.youtube.com/watch?v=cw8-87ma41M
oldGard Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Nu te cunosc dar... sarbatori fericite! multumesc la fel sa fi iubit de brunete creole cu gropitze ;))