Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Am ajuns la postul 666, si ma intreb....este ceva malefic prin asocierea numarului de posturi si numarul diavolului ? Voi deveni un Lucifer mic in urmatoarele posturi ? Imi va aduce ghinion? Cei care au trecut peste acest numar, cum a fost? Ceva distinct in imediata apropiere a atingerii acestui numar de posturi ? Cei care nu au trecut inca, la ce va asteptati? :whistle:
Guest spanky Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 pana mea .... ce sa zic, s-ar putea sa mori, am observat ca si la join date e 03 november 2006 , e ceva dubios, 3 = 1/2 din 6 , si acum ai 666 posturi, asa ti-a fost scris
Crys. Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Adio :crybaby: , mai bine revi cand ai 999 posturi sa fie combinatia completa 03-06-999 :readthis:
Razvan Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 pfai imi amintesc de mine la postul 666.. am avut probleme cu rusinica vreo 2 saptamani (nu mi s-a mai sculat, intelegi tu..)
liquidlove Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 pfai imi amintesc de mine la postul 666.. am avut probleme cu rusinica vreo 2 saptamani (nu mi s-a mai sculat, intelegi tu..) atata noroc ca n-ai avut nevoie de "el" :o o sa faci gastrita.
daimon Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Du-te si spovedeste-te la o ghicitoare care scuipa in cafea si iti vede viitorul. ON:Nu ti se intampla nimic ;) cum a zis si Russel_Williams e doar o superstitie
cosmyn39b Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 pentru a scapa de 666 fa si tu un post repede sa nu il mai ai :D
Stef Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Am ajuns la postul 666, si ma intreb....este ceva malefic prin asocierea numarului de posturi si numarul diavolului ? Voi deveni un Lucifer mic in urmatoarele posturi ? Imi va aduce ghinion? Cei care au trecut peste acest numar, cum a fost? Ceva distinct in imediata apropiere a atingerii acestui numar de posturi ? Cei care nu au trecut inca, la ce va asteptati? :whistle: Stiu si eu...sari de la etajul 10 si vedem daca ai ghinionul sa mori :D?
Guest spanky Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Last Active: User is offline Today, 09:55 cred c-a murit
daimon Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 dac? a murit ne va contacta d? p? partea ailalt?. s? ?tie!! ON:Are ?coal?,facultate. Sunt doar supersti?ii.Unii au al?i nu au.Unii cred în ele al?ii nu.
Memmorex Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 E doar o superstitie , stai calm Aa da?Pai nu stiam...
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 E doar o superstitie , stai calm Vai si eu ma speriasem degeaba. Am dormit cu usturoi in pisica neagra legata de calorifer cu 13 funde rosii . Multumesc tuturor pentru sprijin. :wub: @Cu rusinica nu e problema , s-a trezit inaintea mea @@ Totusi cred ca voi muri
daimon Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Don`t worry be happy.de ce ai inca 666 de posturi? YOUR FUCKEDD
Motanul Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Am ajuns la postul 666, si ma intreb....este ceva malefic prin asocierea numarului de posturi si numarul diavolului ? 1. Ce în?elegi tu prin malefic ? 2. De unde ?tii tu c? 666 este num?rul diavolului ? 3. Ce crezi c? ar putea s? ?i se întâmple ?
i sin Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Vai si eu ma speriasem degeaba. Am dormit cu usturoi in pisica neagra legata de calorifer cu 13 funde rosii . Multumesc tuturor pentru sprijin. :wub: @Cu rusinica nu e problema , s-a trezit inaintea mea @@ Totusi cred ca voi muri omggg you are doomed ma man :( rip
Guest Keke. Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 daca te documentai si nu te luai dupa povestile lu matamarea ca 666 e cfira diavoluli,nu mai postai Dupa ultima traducere a Bibliei,s-a constatat ca adevarata cifra a diavolului e 616,asa ca nu se intampla nimic malefic,ai trecut deja de aceasta cifra
Guest spanky Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 (edited) daca te documentai si nu te luai dupa povestile lu matamarea ca 666 e cfira diavoluli,nu mai postai Dupa ultima traducere a Bibliei,s-a constatat ca adevarata cifra a diavolului e 616,asa ca nu se intampla nimic malefic,ai trecut deja de aceasta cifra cred ca a fost facut la misto topicul si se pare ca lui chiar i s-a parut amuzant nu imi pot imagina pe cineva sa fie atat de incompetent incat sa creada ca odata ce a ajuns la un anumit numar de posturi ( 666 in cazul de fata ) pe un forum va avea ghinion no offence :D Edited December 9, 2010 by spanky
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 1. Ce în?elegi tu prin malefic ? 2. De unde ?tii tu c? 666 este num?rul diavolului ? 3. Ce crezi c? ar putea s? ?i se întâmple ? Ma tem ca esti psiholog si daca iti voi raspunde la intrebari vei descoperi ca sunt alodaxofob :crybaby: daca te documentai si nu te luai dupa povestile lu matamarea ca 666 e cfira diavoluli,nu mai postai Dupa ultima traducere a Bibliei,s-a constatat ca adevarata cifra a diavolului e 616,asa ca nu se intampla nimic malefic,ai trecut deja de aceasta cifra Wow. Ai fi un bun partener de conversatie pentru "mamare" . She's dead . You're not. Take attitude ! Carry on with your argument ! Whatever it takes !! :whistle: cred ca a fost facut la misto topicul si se pare ca lui chiar i s-a parut amuzant nu imi pot imagina pe cineva sa fie atat de incompetent incat sa creada ca odata ce a ajuns la un anumit numar de posturi ( 666 in cazul de fata ) pe un forum va avea ghinion no offence :D You got it. Butthead didn't ^_^ And still ... is it me or I'm still at 666 ? :o
andrei2009_ro Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Numarul diavolului ESTE 666 fiindca reprezinta crucea intoarsa,pentagonul si codul de bare..in plus in matematica are o gramada de sensuri http://www.maa.org/editorial/mathgames/mathgames_10_04_04.html http://en.wikipedia.org/wiki/666_%28number%29 Ah si piramida lui Iluminati avea scris 666 in cifre romane asa ca 616 nu este,in plus in Biblie nu se dau multe informatii despre acest numar. Ai ramas inca la 666 fiindca baza de date mysql a serverului linkmania.ro e praf si inceata.PostgreSQL e Database Tie n-are ce sa ti se intample dar daca era vreun satanist dadea petrecere.
The Wizard Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 eu la postul 666 am luat suspend 100 de zile... poti sa cauti in posturile mele daca nu ma crezi.
i sin Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Eu am sunat azi la numarul 666 si nu a raspuns nimeni :(
The Wizard Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 eram pe wc si nu am putu raspunde... andrei mysql FTW. sectiunea asta nu e contorizata de aia nu cresc posturile :)