daimon Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Intradevar exista traficanti de organe, pe piata neagra din cate am auzit, se vand pe banda rulanta tot felul de organe . (doar auzite) Intradevar , nu trebuie sa luam tot ce auzim la stiri drept bun , dar macar sa ramanem vigilenti . :> PS : Un mass primit pe messenger : "Uitati-va la OTV sau pe ce mai da stiri dianstea" (care vor sa faca rating) De ce nu da PROTV?sau altcv?De ce nu ne trimite politia o scriosoare in care sa ne mentioneze sa avem grija de aceste ambulante? Pentru ca NU exista.
AStoria Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 "Uitati-va la OTV sau pe ce mai da stiri dianstea" (care vor sa faca rating) De ce nu da PROTV?sau altcv?De ce nu ne trimite politia o scriosoare in care sa ne mentioneze sa avem grija de aceste ambulante? Pentru ca NU exista. Nu te rasti la mine , pt. ca eu am postat un mass ce l-am primit pe messenger , nimic mai mult sau mai putin .
Bobi_ZamorA Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Nu prea cred treaba asta cred ca sunt numai minciuni.
heineken Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Asta e ca "Ambulanta neagra" de umbla prin Arges. La Sibiu n-au "calugarii" bani de masina. <_< Ambulanta Fantoma * . Asa ma prostit unu si pe mine ca in timisoara se face trafic de organe ca exista o masina care fura copii si ii omoara etc etc.. Povesti de adormit copii . ## Totusi ,toti am spus ca sunt stiri fake .. dar cine stie daca e adevarat? :)
TaifunX2 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 nu este nicio miniciuna dragii mei.. nush cine sunt.. dar se spune ambulanta fantoma ... Eu stau in Bucuresti , sector 5 si alaltaieri dim.. a fost rapit un copil din parc de la mine.. ei bine aseara.. la 9 a fost adus.. la marginea parcului intrun sac.. cu organele scoase.. ochii scosi si in loc de ochi avea pusi 2 trandafiri.. si in sac 15milioane pentru inmormantare.. tot ce zic acum nu mint.. deoarecere am fost.. martor.. si a fost inspaimantator.. Chestia e ca.. aceste zvonuri apar asa.. de ex ieri a fost chestia asta.. ultima oara a fost acm 2-3 ani.. Deci in bucuresti sa zicem nush dak in sector 5 .. odata la 2-3 ani frecventeaza..Ce a fost acum in parc nu se va mai intampla cativa ani.. dupa iar revin
Guest smiley_real92 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 nu este nicio miniciuna dragii mei.. nush cine sunt.. dar se spune ambulanta fantoma ... Eu stau in Bucuresti , sector 5 si alaltaieri dim.. a fost rapit un copil din parc de la mine.. ei bine aseara.. la 9 a fost adus.. la marginea parcului intrun sac.. cu organele scoase.. ochii scosi si in loc de ochi avea pusi 2 trandafiri.. si in sac 15milioane pentru inmormantare.. tot ce zic acum nu mint.. deoarecere am fost.. martor.. si a fost inspaimantator.. Chestia e ca.. aceste zvonuri apar asa.. de ex ieri a fost chestia asta.. ultima oara a fost acm 2-3 ani.. Deci in bucuresti sa zicem nush dak in sector 5 .. odata la 2-3 ani frecventeaza..Ce a fost acum in parc nu se va mai intampla cativa ani.. dupa iar revin dute ba' # otv :dooh: alieni deghizati sunt astia!
Nagasaky Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 nu este nicio miniciuna dragii mei.. nush cine sunt.. dar se spune ambulanta fantoma ... Eu stau in Bucuresti , sector 5 si alaltaieri dim.. a fost rapit un copil din parc de la mine.. ei bine aseara.. la 9 a fost adus.. la marginea parcului intrun sac.. cu organele scoase.. ochii scosi si in loc de ochi avea pusi 2 trandafiri.. si in sac 15milioane pentru inmormantare.. tot ce zic acum nu mint.. deoarecere am fost.. martor.. si a fost inspaimantator.. Chestia e ca.. aceste zvonuri apar asa.. de ex ieri a fost chestia asta.. ultima oara a fost acm 2-3 ani.. Deci in bucuresti sa zicem nush dak in sector 5 .. odata la 2-3 ani frecventeaza..Ce a fost acum in parc nu se va mai intampla cativa ani.. dupa iar revin Ba las-o-n draci insangerati. N-am vazut secventa aia. Deci pe langa ca sunt niste ucigasi cu sange rece, care vin cu o ambulanta neagra (cunostinte simbolistice profunde), in sectorul 5 (Vangheliosul), au si mustrari de constiinta ce ii fac sa se simta rusinati de faptele lor si lasa bani de inmormantare. Si cum dracu nu a fost nimic la TV de un asemenea masacru. Si nimeni nu a pozat / vazut / filmat / raportat o astfel de ambulanta. Eu cred ca se face invizibila si are statie la Polul Nord in fabrica de jucarii a lu ala mic si rosu. Bai nene nu mi-o luati in nume de rau, dar gandeste-te ca ti-as fi aberat eu ce mi-ai aberat tu acolo. Cam care ar fi fost parerea ta despre mine? Adica... nici daca ma chinui sa cred si nu e plauzibil. 2
Denzel_Lsd Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 nu este nicio miniciuna dragii mei.. nush cine sunt.. dar se spune ambulanta fantoma ... Eu stau in Bucuresti , sector 5 si alaltaieri dim.. a fost rapit un copil din parc de la mine.. ei bine aseara.. la 9 a fost adus.. la marginea parcului intrun sac.. cu organele scoase.. ochii scosi si in loc de ochi avea pusi 2 trandafiri.. si in sac 15milioane pentru inmormantare.. tot ce zic acum nu mint.. deoarecere am fost.. martor.. si a fost inspaimantator.. Chestia e ca.. aceste zvonuri apar asa.. de ex ieri a fost chestia asta.. ultima oara a fost acm 2-3 ani.. Deci in bucuresti sa zicem nush dak in sector 5 .. odata la 2-3 ani frecventeaza..Ce a fost acum in parc nu se va mai intampla cativa ani.. dupa iar revin Asta e cea mai tare ) Subiectul in sine e bun pentru benzi desenate. :)
slvr Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 (edited) nu este nicio miniciuna dragii mei.. nush cine sunt.. dar se spune ambulanta fantoma ... Eu stau in Bucuresti , sector 5 si alaltaieri dim.. a fost rapit un copil din parc de la mine.. ei bine aseara.. la 9 a fost adus.. la marginea parcului intrun sac.. cu organele scoase.. ochii scosi si in loc de ochi avea pusi 2 trandafiri.. si in sac 15milioane pentru inmormantare.. tot ce zic acum nu mint.. deoarecere am fost.. martor.. si a fost inspaimantator.. Chestia e ca.. aceste zvonuri apar asa.. de ex ieri a fost chestia asta.. ultima oara a fost acm 2-3 ani.. Deci in bucuresti sa zicem nush dak in sector 5 .. odata la 2-3 ani frecventeaza..Ce a fost acum in parc nu se va mai intampla cativa ani.. dupa iar revin ideea e alta. si eu stau in sectorul 5 , o strada langa parcul carol. azi dimineata de la 9 la 11 jumate parcul a fost inchis , multa politie , salvari , cum ca doua mamici au fost gasite moarte si doi copii au fost rapiti de acesti "traficanti de organe". si nu credeam daca nu inchideau azi parcul si mai mult daca un prieten nu-mi povestea (acum nu stiu daca voia sa para un bun runner sau ceva de genul) cum a fost alergat de ambulanta aia neagra pana la intrarea intr-un bar din apropiere... si acum ... ce sa mai credem? :) edit: si imi pare incredibil faptul ca nu da nicaieri la stiri ... nimic legat de subiectul asta. Edited July 6, 2011 by inov8boy
HuGE Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Daca ati observat astia vin doar vara sa rapeasca copiii pt trafic de organe. Pe unde stau eu s-a intamplat, eu unul cred ca e adevarat... Oricum, sunt imbecili. Trebuie prinsi astia neaparat.
Mihai Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Mi se pare o stire de tot ...... Acum nu stiu cat timp era ambulanta roz si acum vin cu asta . Nu mai stiu cum sa ne minta astia.
AngeL Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Salutare,practic nu e imposibil in Romanica .. eu cel putin nu cred foarte mult ca s-ar fii intamplat asa.. dar cum se zice in orice zvon e un pic de adevar.. Si pe aici s-a zvonit ca s-ar rapii copii/adolescenti pentru organe. Ce ma mira ..ori a fost un zvon ..ori asa de bine s-a mascat adevarul incat nu se stie nimic.. 2 zile fierbea Baia Mare ..si ca prin minune ..nimeni nimic.. toate au revenit la normal .. Nu stiu cat si cum e adevarat ..dar ar fii grav daca se intampla asa ceva. Have fun.
Bogdan Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Mass Media nu mai are cum sa-si vanda marfa. Fake total.
Blazers Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Hahaha cata minciuna, numai sa sperie copii si parinti.
CioCio Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Nu prea cred ca este deloc adevarat...sa rapeasca copii pentru organe sa fim seriosi..